Subota, 02.07.2016.

23:15

Raonić: Novakov poraz? Nijedan igrač nije veći od turnira

Sedmi teniser sveta Miloš Raonić kaže da to što je ispao Novak Đoković ne znači da će se turnir mnogo promeniti.

Izvor: B92

Raoniæ: Novakov poraz? Nijedan igraè nije veæi od turnira IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

51 Komentari

Sortiraj po:

Vaske

pre 7 godina

Pa bas Raonic da prvi istrci... Naravno da ima sva prava da saopsti sta god hoce, ali koliko li je samo frustracije stalo u ovih par reci koje je promucao... Valjda je zato toliko "omiljen"...

Boro

pre 7 godina

Zato je Đoković i izgubio da bi tenis i dalje bio zanimljiv. Zašto u Formuli 1 Fetel nije duže dominirao ili pre njega Šumi i li neki drugi , jer bi inače interesovanje za taj sport opadalo i nebi bilo zanimljivo , zato se vrše kojekakvi pritisci za promene a ovi sportisti šampioni nisu glupi da ne osete kada treba smanjiti brzinu.

anica

pre 7 godina

(Pozdrav iz Toronta, 3. jul 2016 04:35)
Nije zasluzio, bio je povredjen pola godine, jedva stoji na nogama, koleno..ledja, kako da uzme Vimbldon?
Lens tenisa, zapamtite!

anica

pre 7 godina

(Pozdrav iz Toronta, 3. jul 2016 04:35)
Nije zasluzio, bio je povredjen pola godine, jedva stoji na nogama, koleno..ledja, kako da uzme Vimbldon?
Lens tenisa, zapamtite!

Melenci

pre 7 godina

malaks,itekako smo procitali.Radi se o ^nasem^coveku takorei nasem koji daje izjave poput filozofa bez emocija i razumevanja za Noletov poraz.Da je Nole davao izjavu o Milosu,bio bi 100% pun razumevanja i opravdanja za neuspeh.To je ta razlika.Zato ova izjava nije korektna,bez obzira sto je sport u pitanju.Nije Noleta vredjao doduse,ali ta hladnokrvnost odaje utisak da Noletov poraz nije nikakvo cudo,kao da Nole nije prvi,neprikosnoveno prvi na svetu.

Dilan Dog

pre 7 godina

Кад већ нема Нолета било би ми драго да трофеј освоје Мареј или Дел Потро.Мислим да Мареј има веће шансе.И он је велики спортиста и човек.Сетимо се његовог обраћања Новаку после Ролан Гароса.

Melenci

pre 7 godina

ponekad je Nole veci od turnira,jer se bori i sa protivnikom i sa publikom.Veci je od sve te gospode jer je u istoriji po rezultatima i pored svih osporavanja.Da ne nabrajam pocev od Vilandera ^strucnjaka^.A Noletov ^greh^je zato sto je Srbin i zato sto je otvoreno govorio o svim ratnim desavanjima.Nole je iznad pojedinih turnira i njihovih organizatora,ne svih.Raonic moze da daje ^umne^izjave i da misli kako je normalno sto je Nole izgubio,ali mora sve to da potkrepi sopstvenim dostignucima.Toliko je daleko od Noleta da je smesno i komentarisati.Inace i mislim da je Raonic prepotentan i da ga ta crta u karakteru sprecava da napreduje.Misliti da sve znas i zaista znati je ogromna razlika.

boris…

pre 7 godina

Ia volim Delpa,najvise posle Novaka,vise i od drugih nasih tenisera.Ali on dugo nije igrao zavrsnice turnira,bekend slajs mu nece prolaziti protiv jacih tenisera.Nerealno je pricati o tituli.Trenutno gubi od Puja 2:1,prekinuto je,verujem u preokret.Bilo bi lepo vodeti ga u polufinalu,ne znam koliko bi sansi imao protiv Mareja.Ali sam siguran kad bi igrao finale protiv Federera,unistio bi ga,cak i sa ovom igrom bez bekenda.Samo da preokrene protiv Puja nrce omati bolju priliku za bosove i povratak u 100od ove sad.

nix

pre 7 godina

Raonić dao normalnu izjavu. Svi teniseri će proći.... ali ipak No1e je naš ponos i kad bi sad otišao u penziju on je NAJVEĆI SRBIN današnjice i istorija će ga tako zapisati.... zlobnici mogu samo da plaču :)

Jönköping

pre 7 godina

Udarna barem teniska vest, da ne kazem sportska vest je da je Novak izgubio mec? Da li vam je jasno kakva je velicina u pitanju? Novak Djokovic Tacka
(777, 3. jul 2016 00:08)

Veruj mi da ovde u Svedskoj vest o Novakovom porazu jedva da se i nadje na dnu sportskih vesti. Svi tekstovi su u vezi EP u fudbalu. Jedino se u Srbiji danas pise o Djokovicu, jer je Srbija pukla skroz u fudbalu, pa narod trazi utehu u Djokovicu. Nije Novak u stranim medijima ni priblizno interesantan kao vecerasnja dramaticna utakmica Nemacka-Italija.

Pozdrav iz Toronta

pre 7 godina

@Milos
Kako mislis Federer nije zasluzio 18. GS? Moze on nekome da se ne dopada iz ovih ili onih razloga, ali ko god da pobedi bice zasluzeno. Ukljucujuci Rodzera.

bivsi teniser

pre 7 godina

ovaj raonic prica kao da je osvojio 5 grem slemova. mislim takve mudrosti od nekoga bez rezultata su malo bljuzgave. on govori kao da je i sam vrhunski igrac. cekaj malo, davaces komentare tog tipa kada nesto osvojis sto vredi. ovako deluje prepotentno. mislim da ne moze da smisli novako od kako ga je ovaj razvalio u finalu jednog od nedavnih turnira.

lima

pre 7 godina

Nole je jedan veliki čovjek i sportaš !! a vidite kako je to kada ste se večina pojedinaca ismijavali ,kako vi kažete momcima u stolnjacima kada smo nesretno izgubili od Portugala !!!

CCCC

pre 7 godina

Dobrano su se potrdili da No1e ispadne: na centralnom terenu igra broj 3(ee treci) i Marej, pa cak i 6ti Raonic, a No 1 na prvom pomocnom i to su znali prognozu. Valjda se nadali da ce da igra 4 dana kao poslednj put. Ma trebao No1e da izadje na centralni i da sedne na Federerovu klupu, pa posle kaze zbunio sam se, nisam znao da ste promenili pravila....

ben005

pre 7 godina

Dobro je Miloš i rekao.

Još je ostalo dosta mečeva do kraja i osim fanova u Srbiji, Đokovića više nitko neće ni spominjati. Britanci će svu pažnju ionako usmjeriti samo na dva imena - Murray i Federer.

Klinci ne vole Anu jer je odbila da se uda za njih

pre 7 godina

Klinci prvi put gledaju "Delpa", s njim su na ti, čovek četiri godine nije igrao, skoro da se bio povukao, a klinci znaju da je ljudina. A Federera sami igrači deset godina biraju za Ljudinu, pa i Ana Ivanović to kaže.

777

pre 7 godina

Udarna barem teniska vest, da ne kazem sportska vest je da je Novak izgubio mec? Da li vam je jasno kakva je velicina u pitanju? Novak Djokovic Tacka

potterhead

pre 7 godina

@. Batali ti te dušebrižnike kojima je jedino zadovoljstvo da vide naše uspešne sportiste kako gube. Oni su iskompleksirane lenje gnjide koje nisu nista postigle u zivotu i jedini cilj im je da umanjuju uspeh drugih. Novak da osvoji 10 vezanih GSa njima bi to bilo nista. Zato im ne treba davati prostora, jer su nebitni. Bravo Novače, veliki čoveče. Problem je kod nas sto mi ocekujemo da on nikada ne izgubi. Ako je trebalo da se to desi bolje sad, bego na OI. A što se tiče Delpa, on je ljudina i pravi Novakov prijatelj i ja od srca zelim da on osvoji ma šta drugi mislili.

stefan

pre 7 godina

ajde procitajte ceo tekst ne vidim nista lose u ovome sto je rekao u pravu je skroz...uostalom novinari su postavili pitanje nije on sam pricao o tome tek tako sta je trebao da kaze bolje da se prekime turnir posto je novak ispao naravno da nijedan igrac nije iznad turnira

No Rafa=No tennis

pre 7 godina

Pa sasvim normalna izjava, ovo je isto izjavio djokovic kad je Rafa ispao prije neku godinu, pa ga niste napadali.. Ne budite licemjerni :)

Istok-zapad

pre 7 godina

Tako se odmara ispadnes u 2-3 krugu
Vidijo covek koliko ova kisa zeza pa nece zivce da gubi.
A moraju ae i drugi igrati.
Vidimo se u Riu.....

Avalon

pre 7 godina

Au koliko zlobe prema Novaku iz sopstvenog naroda,neverovatno.Kao da ste jedva cekali,kao da ce vam sutra dan biti lepsi jer je taj "dosadni Novak" izgubio.Srce za Rodzera,Marija,Raonica....Bedno...

.

pre 7 godina

@potterhead i Dika
Cemu se vi nadate, zar ne shvatate da bi u slucaju da Delpo osvoji imali 100 komentara koji bi glasili otpr. ovako "Da Delpo nije bio povredjen, Novak nikada ne bi osvojio Wimbledon i ne bi bio prvi na svetu..." ili "Kakva konkurencija kad povredjen covek bez bekhenda osvaja titulu na WB"? Ne razumem da neko ne ukapira kako funkcionisu stvari na ovom forumu? Sve se koristi za napad. Recimo, sad ce djokovicevci da zaborave na "zlatnu eru" i da pricaju kako Federer i Marej imaju lake protivnike i kako ne bi osvojili da Kveri nije oduvao Novaka, RF navijaci ce da pisu o "mentalnoj gromadi", Kveriju, starcu koji pobedjuje "zlatnu eru", dok ce Marejevci (ako ih ima) da pricaju kako je Marej legenda Vimbdlona, definitivno clan velike cetvorke i jedan od najboljih u zadnjih 50 godina. Ko god osvoji prica se ne menja.

Милош

pre 7 godina

Иако ми је Дел Потро омиљени играч међу преосталима, ипак бих волео да победи Мари. Прво, толико пута је губио у финалима од Новака, нека му трећи гренд слем, заслужио је, игра добро. Друго, не желим да надувенко добије 18. ГС, не заслужује га. Треће, као што неко рече, ако сад победи Делпо, рећи ће да Новак не би освојио ништа да Делпо није био повређен, нек причека мало. :)

П.С. Новаче, пуно среће на ОИ, ти то можеш!

Phenomenal

pre 7 godina

Naravno da nijedan igrac nije veci od turnira. Ipak, sada je sve moguce. Mareja vidim u finalu bez vecih problema, jer stvarno ima 'domaci' zrijeb, a uzgred je do sada i najvise pokazao. Au u drugoj polovini je haos. Rekli bi svi sad, dolazi Federer u finale, ali ja ne bih letio tako. Opste je poznato da kada ispadne ovako rano najveci favorit, drugi misle da mogu do finale, a onda se javlja i veci pritisak. Ja ocekujem da Kirjos moze da bude prijetnja za sve, jer igra jako dobro. Vidjecemo sta moze Delpo sada nosen velikom pobjedom. Opet kazem, nista nije nemoguce, bice veoma uzbudljivo. Novaku ce pauza itekako dobro doci, nadam se da nece igrati Kanadu, neka se sto bolje spremi za OI i Njujork. Pozdrav!

srle

pre 7 godina

Novak je veliki i u porazu, mnogo puta je gubio pa se vraćao, setimo se finala US Opena 2010. kad je izgledalo da nema rešenje za Fedeksa i Rafu. Nije bitno koliko puta padneš, već koliko puta ćeš ustati posle toga. Ne brinem za Novaka, on će biti spreman za Rio. A ovi što komentarišu, bolje bi bilo da gledaju sebe, jer kad Raonić izgubi neće niko primetiti, to se podrazumeva. Novak je ostao gospodin čovek, šmeker i kad izgubi, deli autograme, a mnogi bi pobegli sa terena brže od svetlosti.

srle

pre 7 godina

Novak je veliki i u porazu, mnogo puta je gubio pa se vraćao, setimo se finala US Opena 2010. kad je izgledalo da nema rešenje za Fedeksa i Rafu. Nije bitno koliko puta padneš, već koliko puta ćeš ustati posle toga. Ne brinem za Novaka, on će biti spreman za Rio. A ovi što komentarišu, bolje bi bilo da gledaju sebe, jer kad Raonić izgubi neće niko primetiti, to se podrazumeva. Novak je ostao gospodin čovek, šmeker i kad izgubi, deli autograme, a mnogi bi pobegli sa terena brže od svetlosti.

777

pre 7 godina

Udarna barem teniska vest, da ne kazem sportska vest je da je Novak izgubio mec? Da li vam je jasno kakva je velicina u pitanju? Novak Djokovic Tacka

Милош

pre 7 godina

Иако ми је Дел Потро омиљени играч међу преосталима, ипак бих волео да победи Мари. Прво, толико пута је губио у финалима од Новака, нека му трећи гренд слем, заслужио је, игра добро. Друго, не желим да надувенко добије 18. ГС, не заслужује га. Треће, као што неко рече, ако сад победи Делпо, рећи ће да Новак не би освојио ништа да Делпо није био повређен, нек причека мало. :)

П.С. Новаче, пуно среће на ОИ, ти то можеш!

Phenomenal

pre 7 godina

Naravno da nijedan igrac nije veci od turnira. Ipak, sada je sve moguce. Mareja vidim u finalu bez vecih problema, jer stvarno ima 'domaci' zrijeb, a uzgred je do sada i najvise pokazao. Au u drugoj polovini je haos. Rekli bi svi sad, dolazi Federer u finale, ali ja ne bih letio tako. Opste je poznato da kada ispadne ovako rano najveci favorit, drugi misle da mogu do finale, a onda se javlja i veci pritisak. Ja ocekujem da Kirjos moze da bude prijetnja za sve, jer igra jako dobro. Vidjecemo sta moze Delpo sada nosen velikom pobjedom. Opet kazem, nista nije nemoguce, bice veoma uzbudljivo. Novaku ce pauza itekako dobro doci, nadam se da nece igrati Kanadu, neka se sto bolje spremi za OI i Njujork. Pozdrav!

No Rafa=No tennis

pre 7 godina

Pa sasvim normalna izjava, ovo je isto izjavio djokovic kad je Rafa ispao prije neku godinu, pa ga niste napadali.. Ne budite licemjerni :)

potterhead

pre 7 godina

@. Batali ti te dušebrižnike kojima je jedino zadovoljstvo da vide naše uspešne sportiste kako gube. Oni su iskompleksirane lenje gnjide koje nisu nista postigle u zivotu i jedini cilj im je da umanjuju uspeh drugih. Novak da osvoji 10 vezanih GSa njima bi to bilo nista. Zato im ne treba davati prostora, jer su nebitni. Bravo Novače, veliki čoveče. Problem je kod nas sto mi ocekujemo da on nikada ne izgubi. Ako je trebalo da se to desi bolje sad, bego na OI. A što se tiče Delpa, on je ljudina i pravi Novakov prijatelj i ja od srca zelim da on osvoji ma šta drugi mislili.

stefan

pre 7 godina

ajde procitajte ceo tekst ne vidim nista lose u ovome sto je rekao u pravu je skroz...uostalom novinari su postavili pitanje nije on sam pricao o tome tek tako sta je trebao da kaze bolje da se prekime turnir posto je novak ispao naravno da nijedan igrac nije iznad turnira

Istok-zapad

pre 7 godina

Tako se odmara ispadnes u 2-3 krugu
Vidijo covek koliko ova kisa zeza pa nece zivce da gubi.
A moraju ae i drugi igrati.
Vidimo se u Riu.....

.

pre 7 godina

@potterhead i Dika
Cemu se vi nadate, zar ne shvatate da bi u slucaju da Delpo osvoji imali 100 komentara koji bi glasili otpr. ovako "Da Delpo nije bio povredjen, Novak nikada ne bi osvojio Wimbledon i ne bi bio prvi na svetu..." ili "Kakva konkurencija kad povredjen covek bez bekhenda osvaja titulu na WB"? Ne razumem da neko ne ukapira kako funkcionisu stvari na ovom forumu? Sve se koristi za napad. Recimo, sad ce djokovicevci da zaborave na "zlatnu eru" i da pricaju kako Federer i Marej imaju lake protivnike i kako ne bi osvojili da Kveri nije oduvao Novaka, RF navijaci ce da pisu o "mentalnoj gromadi", Kveriju, starcu koji pobedjuje "zlatnu eru", dok ce Marejevci (ako ih ima) da pricaju kako je Marej legenda Vimbdlona, definitivno clan velike cetvorke i jedan od najboljih u zadnjih 50 godina. Ko god osvoji prica se ne menja.

Klinci ne vole Anu jer je odbila da se uda za njih

pre 7 godina

Klinci prvi put gledaju "Delpa", s njim su na ti, čovek četiri godine nije igrao, skoro da se bio povukao, a klinci znaju da je ljudina. A Federera sami igrači deset godina biraju za Ljudinu, pa i Ana Ivanović to kaže.

Melenci

pre 7 godina

ponekad je Nole veci od turnira,jer se bori i sa protivnikom i sa publikom.Veci je od sve te gospode jer je u istoriji po rezultatima i pored svih osporavanja.Da ne nabrajam pocev od Vilandera ^strucnjaka^.A Noletov ^greh^je zato sto je Srbin i zato sto je otvoreno govorio o svim ratnim desavanjima.Nole je iznad pojedinih turnira i njihovih organizatora,ne svih.Raonic moze da daje ^umne^izjave i da misli kako je normalno sto je Nole izgubio,ali mora sve to da potkrepi sopstvenim dostignucima.Toliko je daleko od Noleta da je smesno i komentarisati.Inace i mislim da je Raonic prepotentan i da ga ta crta u karakteru sprecava da napreduje.Misliti da sve znas i zaista znati je ogromna razlika.

Dilan Dog

pre 7 godina

Кад већ нема Нолета било би ми драго да трофеј освоје Мареј или Дел Потро.Мислим да Мареј има веће шансе.И он је велики спортиста и човек.Сетимо се његовог обраћања Новаку после Ролан Гароса.

Melenci

pre 7 godina

malaks,itekako smo procitali.Radi se o ^nasem^coveku takorei nasem koji daje izjave poput filozofa bez emocija i razumevanja za Noletov poraz.Da je Nole davao izjavu o Milosu,bio bi 100% pun razumevanja i opravdanja za neuspeh.To je ta razlika.Zato ova izjava nije korektna,bez obzira sto je sport u pitanju.Nije Noleta vredjao doduse,ali ta hladnokrvnost odaje utisak da Noletov poraz nije nikakvo cudo,kao da Nole nije prvi,neprikosnoveno prvi na svetu.

Pozdrav iz Toronta

pre 7 godina

@Milos
Kako mislis Federer nije zasluzio 18. GS? Moze on nekome da se ne dopada iz ovih ili onih razloga, ali ko god da pobedi bice zasluzeno. Ukljucujuci Rodzera.

boris…

pre 7 godina

Ia volim Delpa,najvise posle Novaka,vise i od drugih nasih tenisera.Ali on dugo nije igrao zavrsnice turnira,bekend slajs mu nece prolaziti protiv jacih tenisera.Nerealno je pricati o tituli.Trenutno gubi od Puja 2:1,prekinuto je,verujem u preokret.Bilo bi lepo vodeti ga u polufinalu,ne znam koliko bi sansi imao protiv Mareja.Ali sam siguran kad bi igrao finale protiv Federera,unistio bi ga,cak i sa ovom igrom bez bekenda.Samo da preokrene protiv Puja nrce omati bolju priliku za bosove i povratak u 100od ove sad.

nix

pre 7 godina

Raonić dao normalnu izjavu. Svi teniseri će proći.... ali ipak No1e je naš ponos i kad bi sad otišao u penziju on je NAJVEĆI SRBIN današnjice i istorija će ga tako zapisati.... zlobnici mogu samo da plaču :)

CCCC

pre 7 godina

Dobrano su se potrdili da No1e ispadne: na centralnom terenu igra broj 3(ee treci) i Marej, pa cak i 6ti Raonic, a No 1 na prvom pomocnom i to su znali prognozu. Valjda se nadali da ce da igra 4 dana kao poslednj put. Ma trebao No1e da izadje na centralni i da sedne na Federerovu klupu, pa posle kaze zbunio sam se, nisam znao da ste promenili pravila....

bivsi teniser

pre 7 godina

ovaj raonic prica kao da je osvojio 5 grem slemova. mislim takve mudrosti od nekoga bez rezultata su malo bljuzgave. on govori kao da je i sam vrhunski igrac. cekaj malo, davaces komentare tog tipa kada nesto osvojis sto vredi. ovako deluje prepotentno. mislim da ne moze da smisli novako od kako ga je ovaj razvalio u finalu jednog od nedavnih turnira.

Avalon

pre 7 godina

Au koliko zlobe prema Novaku iz sopstvenog naroda,neverovatno.Kao da ste jedva cekali,kao da ce vam sutra dan biti lepsi jer je taj "dosadni Novak" izgubio.Srce za Rodzera,Marija,Raonica....Bedno...

Jönköping

pre 7 godina

Udarna barem teniska vest, da ne kazem sportska vest je da je Novak izgubio mec? Da li vam je jasno kakva je velicina u pitanju? Novak Djokovic Tacka
(777, 3. jul 2016 00:08)

Veruj mi da ovde u Svedskoj vest o Novakovom porazu jedva da se i nadje na dnu sportskih vesti. Svi tekstovi su u vezi EP u fudbalu. Jedino se u Srbiji danas pise o Djokovicu, jer je Srbija pukla skroz u fudbalu, pa narod trazi utehu u Djokovicu. Nije Novak u stranim medijima ni priblizno interesantan kao vecerasnja dramaticna utakmica Nemacka-Italija.

Boro

pre 7 godina

Zato je Đoković i izgubio da bi tenis i dalje bio zanimljiv. Zašto u Formuli 1 Fetel nije duže dominirao ili pre njega Šumi i li neki drugi , jer bi inače interesovanje za taj sport opadalo i nebi bilo zanimljivo , zato se vrše kojekakvi pritisci za promene a ovi sportisti šampioni nisu glupi da ne osete kada treba smanjiti brzinu.

Vaske

pre 7 godina

Pa bas Raonic da prvi istrci... Naravno da ima sva prava da saopsti sta god hoce, ali koliko li je samo frustracije stalo u ovih par reci koje je promucao... Valjda je zato toliko "omiljen"...

anica

pre 7 godina

(Pozdrav iz Toronta, 3. jul 2016 04:35)
Nije zasluzio, bio je povredjen pola godine, jedva stoji na nogama, koleno..ledja, kako da uzme Vimbldon?
Lens tenisa, zapamtite!

ben005

pre 7 godina

Dobro je Miloš i rekao.

Još je ostalo dosta mečeva do kraja i osim fanova u Srbiji, Đokovića više nitko neće ni spominjati. Britanci će svu pažnju ionako usmjeriti samo na dva imena - Murray i Federer.

lima

pre 7 godina

Nole je jedan veliki čovjek i sportaš !! a vidite kako je to kada ste se večina pojedinaca ismijavali ,kako vi kažete momcima u stolnjacima kada smo nesretno izgubili od Portugala !!!

anica

pre 7 godina

(Pozdrav iz Toronta, 3. jul 2016 04:35)
Nije zasluzio, bio je povredjen pola godine, jedva stoji na nogama, koleno..ledja, kako da uzme Vimbldon?
Lens tenisa, zapamtite!

Klinci ne vole Anu jer je odbila da se uda za njih

pre 7 godina

Klinci prvi put gledaju "Delpa", s njim su na ti, čovek četiri godine nije igrao, skoro da se bio povukao, a klinci znaju da je ljudina. A Federera sami igrači deset godina biraju za Ljudinu, pa i Ana Ivanović to kaže.

Милош

pre 7 godina

Иако ми је Дел Потро омиљени играч међу преосталима, ипак бих волео да победи Мари. Прво, толико пута је губио у финалима од Новака, нека му трећи гренд слем, заслужио је, игра добро. Друго, не желим да надувенко добије 18. ГС, не заслужује га. Треће, као што неко рече, ако сад победи Делпо, рећи ће да Новак не би освојио ништа да Делпо није био повређен, нек причека мало. :)

П.С. Новаче, пуно среће на ОИ, ти то можеш!

777

pre 7 godina

Udarna barem teniska vest, da ne kazem sportska vest je da je Novak izgubio mec? Da li vam je jasno kakva je velicina u pitanju? Novak Djokovic Tacka

No Rafa=No tennis

pre 7 godina

Pa sasvim normalna izjava, ovo je isto izjavio djokovic kad je Rafa ispao prije neku godinu, pa ga niste napadali.. Ne budite licemjerni :)

potterhead

pre 7 godina

@. Batali ti te dušebrižnike kojima je jedino zadovoljstvo da vide naše uspešne sportiste kako gube. Oni su iskompleksirane lenje gnjide koje nisu nista postigle u zivotu i jedini cilj im je da umanjuju uspeh drugih. Novak da osvoji 10 vezanih GSa njima bi to bilo nista. Zato im ne treba davati prostora, jer su nebitni. Bravo Novače, veliki čoveče. Problem je kod nas sto mi ocekujemo da on nikada ne izgubi. Ako je trebalo da se to desi bolje sad, bego na OI. A što se tiče Delpa, on je ljudina i pravi Novakov prijatelj i ja od srca zelim da on osvoji ma šta drugi mislili.

Istok-zapad

pre 7 godina

Tako se odmara ispadnes u 2-3 krugu
Vidijo covek koliko ova kisa zeza pa nece zivce da gubi.
A moraju ae i drugi igrati.
Vidimo se u Riu.....

srle

pre 7 godina

Novak je veliki i u porazu, mnogo puta je gubio pa se vraćao, setimo se finala US Opena 2010. kad je izgledalo da nema rešenje za Fedeksa i Rafu. Nije bitno koliko puta padneš, već koliko puta ćeš ustati posle toga. Ne brinem za Novaka, on će biti spreman za Rio. A ovi što komentarišu, bolje bi bilo da gledaju sebe, jer kad Raonić izgubi neće niko primetiti, to se podrazumeva. Novak je ostao gospodin čovek, šmeker i kad izgubi, deli autograme, a mnogi bi pobegli sa terena brže od svetlosti.

anica

pre 7 godina

(Pozdrav iz Toronta, 3. jul 2016 04:35)
Nije zasluzio, bio je povredjen pola godine, jedva stoji na nogama, koleno..ledja, kako da uzme Vimbldon?
Lens tenisa, zapamtite!

.

pre 7 godina

@potterhead i Dika
Cemu se vi nadate, zar ne shvatate da bi u slucaju da Delpo osvoji imali 100 komentara koji bi glasili otpr. ovako "Da Delpo nije bio povredjen, Novak nikada ne bi osvojio Wimbledon i ne bi bio prvi na svetu..." ili "Kakva konkurencija kad povredjen covek bez bekhenda osvaja titulu na WB"? Ne razumem da neko ne ukapira kako funkcionisu stvari na ovom forumu? Sve se koristi za napad. Recimo, sad ce djokovicevci da zaborave na "zlatnu eru" i da pricaju kako Federer i Marej imaju lake protivnike i kako ne bi osvojili da Kveri nije oduvao Novaka, RF navijaci ce da pisu o "mentalnoj gromadi", Kveriju, starcu koji pobedjuje "zlatnu eru", dok ce Marejevci (ako ih ima) da pricaju kako je Marej legenda Vimbdlona, definitivno clan velike cetvorke i jedan od najboljih u zadnjih 50 godina. Ko god osvoji prica se ne menja.

Melenci

pre 7 godina

ponekad je Nole veci od turnira,jer se bori i sa protivnikom i sa publikom.Veci je od sve te gospode jer je u istoriji po rezultatima i pored svih osporavanja.Da ne nabrajam pocev od Vilandera ^strucnjaka^.A Noletov ^greh^je zato sto je Srbin i zato sto je otvoreno govorio o svim ratnim desavanjima.Nole je iznad pojedinih turnira i njihovih organizatora,ne svih.Raonic moze da daje ^umne^izjave i da misli kako je normalno sto je Nole izgubio,ali mora sve to da potkrepi sopstvenim dostignucima.Toliko je daleko od Noleta da je smesno i komentarisati.Inace i mislim da je Raonic prepotentan i da ga ta crta u karakteru sprecava da napreduje.Misliti da sve znas i zaista znati je ogromna razlika.

stefan

pre 7 godina

ajde procitajte ceo tekst ne vidim nista lose u ovome sto je rekao u pravu je skroz...uostalom novinari su postavili pitanje nije on sam pricao o tome tek tako sta je trebao da kaze bolje da se prekime turnir posto je novak ispao naravno da nijedan igrac nije iznad turnira

Jönköping

pre 7 godina

Udarna barem teniska vest, da ne kazem sportska vest je da je Novak izgubio mec? Da li vam je jasno kakva je velicina u pitanju? Novak Djokovic Tacka
(777, 3. jul 2016 00:08)

Veruj mi da ovde u Svedskoj vest o Novakovom porazu jedva da se i nadje na dnu sportskih vesti. Svi tekstovi su u vezi EP u fudbalu. Jedino se u Srbiji danas pise o Djokovicu, jer je Srbija pukla skroz u fudbalu, pa narod trazi utehu u Djokovicu. Nije Novak u stranim medijima ni priblizno interesantan kao vecerasnja dramaticna utakmica Nemacka-Italija.

anica

pre 7 godina

(Pozdrav iz Toronta, 3. jul 2016 04:35)
Nije zasluzio, bio je povredjen pola godine, jedva stoji na nogama, koleno..ledja, kako da uzme Vimbldon?
Lens tenisa, zapamtite!

Phenomenal

pre 7 godina

Naravno da nijedan igrac nije veci od turnira. Ipak, sada je sve moguce. Mareja vidim u finalu bez vecih problema, jer stvarno ima 'domaci' zrijeb, a uzgred je do sada i najvise pokazao. Au u drugoj polovini je haos. Rekli bi svi sad, dolazi Federer u finale, ali ja ne bih letio tako. Opste je poznato da kada ispadne ovako rano najveci favorit, drugi misle da mogu do finale, a onda se javlja i veci pritisak. Ja ocekujem da Kirjos moze da bude prijetnja za sve, jer igra jako dobro. Vidjecemo sta moze Delpo sada nosen velikom pobjedom. Opet kazem, nista nije nemoguce, bice veoma uzbudljivo. Novaku ce pauza itekako dobro doci, nadam se da nece igrati Kanadu, neka se sto bolje spremi za OI i Njujork. Pozdrav!

ben005

pre 7 godina

Dobro je Miloš i rekao.

Još je ostalo dosta mečeva do kraja i osim fanova u Srbiji, Đokovića više nitko neće ni spominjati. Britanci će svu pažnju ionako usmjeriti samo na dva imena - Murray i Federer.

Melenci

pre 7 godina

malaks,itekako smo procitali.Radi se o ^nasem^coveku takorei nasem koji daje izjave poput filozofa bez emocija i razumevanja za Noletov poraz.Da je Nole davao izjavu o Milosu,bio bi 100% pun razumevanja i opravdanja za neuspeh.To je ta razlika.Zato ova izjava nije korektna,bez obzira sto je sport u pitanju.Nije Noleta vredjao doduse,ali ta hladnokrvnost odaje utisak da Noletov poraz nije nikakvo cudo,kao da Nole nije prvi,neprikosnoveno prvi na svetu.

Avalon

pre 7 godina

Au koliko zlobe prema Novaku iz sopstvenog naroda,neverovatno.Kao da ste jedva cekali,kao da ce vam sutra dan biti lepsi jer je taj "dosadni Novak" izgubio.Srce za Rodzera,Marija,Raonica....Bedno...

CCCC

pre 7 godina

Dobrano su se potrdili da No1e ispadne: na centralnom terenu igra broj 3(ee treci) i Marej, pa cak i 6ti Raonic, a No 1 na prvom pomocnom i to su znali prognozu. Valjda se nadali da ce da igra 4 dana kao poslednj put. Ma trebao No1e da izadje na centralni i da sedne na Federerovu klupu, pa posle kaze zbunio sam se, nisam znao da ste promenili pravila....

lima

pre 7 godina

Nole je jedan veliki čovjek i sportaš !! a vidite kako je to kada ste se večina pojedinaca ismijavali ,kako vi kažete momcima u stolnjacima kada smo nesretno izgubili od Portugala !!!

Pozdrav iz Toronta

pre 7 godina

@Milos
Kako mislis Federer nije zasluzio 18. GS? Moze on nekome da se ne dopada iz ovih ili onih razloga, ali ko god da pobedi bice zasluzeno. Ukljucujuci Rodzera.

boris…

pre 7 godina

Ia volim Delpa,najvise posle Novaka,vise i od drugih nasih tenisera.Ali on dugo nije igrao zavrsnice turnira,bekend slajs mu nece prolaziti protiv jacih tenisera.Nerealno je pricati o tituli.Trenutno gubi od Puja 2:1,prekinuto je,verujem u preokret.Bilo bi lepo vodeti ga u polufinalu,ne znam koliko bi sansi imao protiv Mareja.Ali sam siguran kad bi igrao finale protiv Federera,unistio bi ga,cak i sa ovom igrom bez bekenda.Samo da preokrene protiv Puja nrce omati bolju priliku za bosove i povratak u 100od ove sad.

Boro

pre 7 godina

Zato je Đoković i izgubio da bi tenis i dalje bio zanimljiv. Zašto u Formuli 1 Fetel nije duže dominirao ili pre njega Šumi i li neki drugi , jer bi inače interesovanje za taj sport opadalo i nebi bilo zanimljivo , zato se vrše kojekakvi pritisci za promene a ovi sportisti šampioni nisu glupi da ne osete kada treba smanjiti brzinu.

nix

pre 7 godina

Raonić dao normalnu izjavu. Svi teniseri će proći.... ali ipak No1e je naš ponos i kad bi sad otišao u penziju on je NAJVEĆI SRBIN današnjice i istorija će ga tako zapisati.... zlobnici mogu samo da plaču :)

Dilan Dog

pre 7 godina

Кад већ нема Нолета било би ми драго да трофеј освоје Мареј или Дел Потро.Мислим да Мареј има веће шансе.И он је велики спортиста и човек.Сетимо се његовог обраћања Новаку после Ролан Гароса.

bivsi teniser

pre 7 godina

ovaj raonic prica kao da je osvojio 5 grem slemova. mislim takve mudrosti od nekoga bez rezultata su malo bljuzgave. on govori kao da je i sam vrhunski igrac. cekaj malo, davaces komentare tog tipa kada nesto osvojis sto vredi. ovako deluje prepotentno. mislim da ne moze da smisli novako od kako ga je ovaj razvalio u finalu jednog od nedavnih turnira.

Vaske

pre 7 godina

Pa bas Raonic da prvi istrci... Naravno da ima sva prava da saopsti sta god hoce, ali koliko li je samo frustracije stalo u ovih par reci koje je promucao... Valjda je zato toliko "omiljen"...