Petak, 01.07.2016.

22:20

Deža vi: Da li je pred Novakom ’nemoguća misija’?

Teren broj jedan Vimbldona, protivnik sličnog profila, samo runda ranije.

Izvor: B92

Deža vi: Da li je pred Novakom ’nemoguæa misija’? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

202 Komentari

Sortiraj po:

pera

pre 7 godina

Zaista zelim da Novak pobedi, ali nazalost mislim da ce pasti u 5-om setu. Prva dva ce dobiti danas lagano, onda ce imati blagi pad koncentracije i Kveri ce to iskoristiti. Tesko je dva puta na isti nacin izvuci pobedu.

Матори

pre 7 godina

Лепо одморио ноћас и сад ће да га одеље. Све друго би било изненађење. Какогод, ти си наш херој момчино! Идемо!

SR-4

pre 7 godina

Ne navijam za Djokovica ali treba te biti zadovoljni što imate takvog sportistu,covjeka humanistu;) Što je ostao kakav je bio,ja ga ne volim ali cijenim sta je sve uradio i sta ce jos uradit ;) treba da vas bude sramota što tako govorite za svog covjeka.još neki se sikiraju da li je platio porez :S Nadam se da cemo mi imati jednog makar slicnog Djokovica Pozz iz biH

СЕНОВИЋ

pre 7 godina

Против оваквог сервиса и разноврсних удараца не постоји одбрана. Немогућа мисија уколико овај настави са онаквим прецизним ударцима. Не би помогао ни Федерер да је заједно са ђоковићем на истој страни.

Jova

pre 7 godina

Danas će biti što biti mora. Kako god, Novak nije džaba to što je i tu gdje jeste.

Pozdrav svima, znanje-imanju, Predi i Gajetanu poseban

блејз

pre 7 godina

Ма биће шта буде.Новак је ове године урадио оно што нико није у задњих 50 година(нико од великана, осим Рода Лејвера на почетку опен ере, а нико од "највећих", мислим на сва 4 ГС у истом тренутку), освојио је и РГ који му је очигледно био ноћна мора и мора доћи до пражњења.Човек није робот и контрола емоција функционише донекле, уосталом ако сви остали имају право на то, зашто не би имао и он!?У сваком случају НОВАК је један од највећих како год...НАПРЕД НОВАЧЕ, увек имаш подршку и љубав од твојих нормалних и верних навијача!(пустите ми коментар, молим...)

Vaš e-mail

pre 7 godina

(Sergije, 2. jul 2016 08:40)

Ne žrtvuje on samo Vimbldon. Žrtvuje i kalendarski GS na koji se u muškom tenisu čeka pola veka! Žrtvuje i višemilionsku nagradu! Žrtvuje i bodove koje brani!
Žrtvuje i trku za Federerovih 17GS.
Čak žrtvuje i OI, jer je najbolja piprema regularan meč, i samopouzdanje se diže pobedama a ne porazima.
Dakle ako namerno gubi - onda je definitivno pogrešno vreme za to.

Predo legendo

pre 7 godina

@Predo,

a oklen si ti?
Govoris i "svetu" i "pobjegao". :) Primetio sam to i ranije. Nije toliko bitno, ti si super analiticar i pravi navijac. Samo kazem, ne moras se truditi preterano, pisi na svom dijaletku, verujem da nece biti problema.

Nolefan

pre 7 godina

Vazniji je Vimbldon od OI.Za navijace je obrnuto.Novak je dosao ne pripremljen na Wimbldon.Ocekivalo se da naleti na naekog kome sve polazi za rukom. Ni prva dva meca protiv anonimusa nije odigrao sjajno.Ne moze se od prvog kola podizati forma.Drugi servis 47% a protivnik 70%. Brejk lopte Novak 0/1 protivnik 2/7. Statistika je neumoljiva.Plus Query imao deset vinera vise. Moze Novak da prica sada sta hoce ako se ne resetuje danas. Vlaga, lpotica teza

zinzi

pre 7 godina

hejteri trljaju dlanove, slavice ako nole ispadne kao da je nova godina, kao da su dobili sina, kao da je 18. rodjendan...napred nole

ajde

pre 7 godina

(Vaše ime, 2. jul 2016 06:59)

Kad se kaze "zasitio se" misli se na poslednjih nekoliko osvojenih turnira. Tu je bilo mnogo fizickog napora i mnogo emocija potrosenih takodje. A on vec par godina osvaja skoro sve. Da li se mozda Federer kratkorocno zasitio kad je kompletirao Slemove ili Nadal? Normalno je to. Nakon jednog bezvoljnog izdanja moze da sledi otreznjenje, ponovno budjenje, glad za novim trofejima.
Ne brini za ukupan broj Gren Slemova... Bice to ok.

Maja, Zadar

pre 7 godina

To on namjerno samo da sebi stvori malo izazova pošto je usamljen na vrhu. Kao ono dijete genijalac što mu je dosadno u prvom razredu.

Sergije

pre 7 godina

Novak ovo namerno gubi. Konacno jedna racionalna odluka. Ove godine se ne moze sve osvojiti, nesto se mora zrtvovati i sasvim je logicno da je to Vimbldon. Novak zeli da se dobro odmori i pripremi za Olimpijadu i, eventualno, Sinsinati. Posle toga sta uradi na US Open, uradi. Sledece godine pocinje trka za gren slemovima i titulom najboljeg svih vremena.

my way

pre 7 godina

Ne odlucuje se da li se ide u boj na osnovu toga kolika je sila koja te napada, vec na osnovu toga koliku svetinju branis! Napred, Nole!

Boxy

pre 7 godina

Prosto ne znam šta danas da očekujemo. Verujem u Novaka i njegovu mentalnu i fizičku snagu, ali jučerašnji meč je odigrao jako loše, atipično nestabilno i bez strasti. Voleo bih da danas preokrene, ali nije ni Kveri neki dunster, "osetio je krv" i daće sve od sebe. Danas Novak mora da odigra bez greške, a da Kveri bude ispod jučerašnjeg nivoa. Nije nemoguće, ali realno, dovoljan je mali pad koncentracije, jedan loše odigran servis gem i eliminacija je vrlo moguća. Ali, ako ovo preokrene i dobije, ostatak turnira bi mogao biti sasvim druga priča. Napred Nole, znaš da smo uz tebe!

šetač

pre 7 godina

Nole je igrao na novou trećeg kola, Kveri je imao odgovor na Novakov servis i sve ostalo. Mogao je Nolevda izvuče TB prvog seta, ali ipak nije. Da bi dobio Nole mora da digne nivo igre na nivo polufinala-finala. Da li to može, ne znam. Potrošio se mentalno na RG. Potpuno nova situacija zaostatak, treba do dobije meč u kome je dao dva seta fore.

dimar@beotel.net

pre 7 godina

Moja teorija je da on i Marej posto su u ovom trenutku neprikosnoveni precutno su u precutnom dogovoru.Ti meni ne muti vodu za RG jer mi je vazan, a ja tebi necu smetati za Vimbldon.Zivi bili pa videli, da li ce Novak danas proci, ne znam, ali da ide ka tome da Mareju ne bude na putu za osvajanje titule sam ubedjen.Ko je gledao mec kada je Marej osvojio jedini Vimbldon nema dileme da je Novak svojom igrom prepustio titulu Mareju.Jedino sada ne zeli da se mrcvari do finala nego da izgubi danas pa da se lepo odmori za OI.

biće bolje

pre 7 godina

Novak ima loš dan, nije prvi put ove godine, i u Monte Karlu je podbacio, ali to ne znači da ako ispadne sa ovog turnira da je zaboravio da igra, Novak je već postigao nemuguće i treba ga uvek podržavati. Ko zna možda i uspe da se izvuče radio je to bezbroj puta.

Aleksandar

pre 7 godina

Kada bi svako od nas učinio barem delić za našu zemlju kao Nole gde bi nam bio kraj,nisam baš njegov fan ali treba odati veliku počast ovakvim ljudima.Bravo Nole ti si ispunio svoju misiju odavno.

već vidjeno

pre 7 godina

Bolje da N01e pusti amera da pobedi nego da nam u Srbiji izazovu "Ukrajinski scenario"....Njagore u sportu je kad MORAŠ da pustiš 10x slabijeg da pobedi pa igraš kao da si hendikepiran (bez namere da uvredim osobe sa posebnim potrebama).

Simke

pre 7 godina

Život bi dao da Novak pobedi danas!, a onda sam pročitao komentare Nolobotova i neće mi biti krivo ako izgubi; mozak mi se ugasio od retardiranih komentara... pa vama nema pomoći.
Sve od ''sunce je krivo'' pa do ''Marijeva keva ga urekla'', a između toga ''Nole se naigrao''. - Hvala vam na ovome, lakše ću podneti ako izgubi.

Aleksa

pre 7 godina

Pa i da ne pobedi, bice on nas heroj zauvek. Plakacemo mi za njim kada se jednog dana bude povukao. Ovo je sve sport i pobedi i porazi su njegov sastavni deo.

biti normalan

pre 7 godina

Totalno ludilo, pre cete poverovati da vas naduveni ljubimac lazira meceve nego da ga je neko nadigrao? Pravi se prostor za Marejevu titulu pa se ovaj prostacki ponasa? Mora da pusti da nam se ne desi ukrajinski scenario? Ko ne pada nicice pred Novakom mora biti prikriveni Hrvat? E, to vec nije navijanje, vec dijagnoza.

Rogi Obrenovac

pre 7 godina

Rekao bi da je ovo pocetak kraja. Dobro, ima tu onih koji uvek pricaju ono sto drugi vole da cuju, pricam ono sto misim, makar bio sam naspram svih. Te price o 20 GS titula, 400 nedelja, osvajanja skoro svih titula do 35, realne su koliko i odlazak srpske rakete na Mars. Covek gazi tridesetu, osvojio je sve sto je moglo da se osvoji, skoro sve, mislim i da je i njemu dosta svega, prezasicenost je ono sto njegovi pokreti govore, u njegovim ocima nema one gladi koju jos uvek poseduju Rafa i Endi, a to je najgore. Kveri ovo lagano prolazi, a ocekujem da Endi preuzme prvu poziciju do kraja godine, ne zato sto bi tako voleo, vec zato sto je to moje misljenje na osnovu onog sto gledam.

neko iz gomile

pre 7 godina

Bice cupavo danas, ali x puta smo videli da se nas No1e kao feniks vraca i dobija prilicno ubedljivo "vec izgubljene" meceve. Nadam se da ce to biti i danas slucaj. Meni je nesto drugo "jaci" utisak a to su navijaci koji, uz svo razumevanje da navijaju za slabijeg, da zele da budu svedoci istorijskog poraza #1 ipak previse euforicno (bar za mene) navijaju protiv naseg No1eta. Bas me zivo interesuje kako ce to izgledati danas kad No1e ubaci u 6. Svu svoju pozitivnu energiju usmeravam ka No1etu. Idemo No1e. Pancevo ceka #13 grand slam.

rada

pre 7 godina

Nole voli izazove a gde ces trenutno veci izazov nego na ' groblju favorita' terenu br. 1 gde gubis 0-2 od americke sirovine koji bombarduje servisom i forhendom i to je sve sto ume, njihova cuvena skola tenisa. Danas ce biti 'Ili jesi, ili nisi', a Nole definitivno jeste LAV.

VUK

pre 7 godina

ajmo ujaci lakše malo.. smirite strasti. U Splitu, u Ljermontovoj, ima stalna postavka izložbe posvećene Ivaniševićevom osvajanju Wimbldona. 24 h se vrti snimak meča.. tu su reket, oprema...i treba. Momak je uspeo da se popne na teniski krov sveta. A šta treba Beograd da radi posle ovakve Novakove karijere? Izgubi danas? Pa šta!, Koliko je puta Nadal ispao prve nedelje u Wimbldonu kao pobednik RG? Na koliko GS je Federer ispao prve nedelje? Nije Novak supermen da večno pobeđuje. Nek je živ i zdrav. Poraz danas zlato u Riju. Kvota 1,3!!!

Plavi

pre 7 godina

Pravo da vam kazem kako hoce, posle RG ja se vise ne uzbudjujem tih 18 Gs-a ce svakako doci, bice najbolji ako vec i nije za neke, za mene jeste odavno, jos cu da se nerviram na OI i to je to, al svakako srecno Nole pa sta bude.

Vaše ime

pre 7 godina

Kad neko kaže zasitio se za nekog sportistu koji nije najuspešniji u svojoj disciplini,
to je malouman izgovor. Umesto da opravda lošu igru tog sportiste takav izgovor ga ismeva. To je kao da kažete Crvena Zvezda se zasitila fudbala od osvajanja titule prvaka sveta, pa zbog toga ne može da osvoji LŠ.?
Zašto onda igrati dalje ako neko sa 35 god. i 17GS titula ima više energije i želje, i gladniji je trofeja od vas koji imate manje od njega?
Znači Federer je debil, a Nole je legenda zato što se zasitio, naigrao se, dosta mu je, mrza ga, umoran je posle tri nedelje odmora...
A korak dalje u gluposti idu ovi koji pišu da se sprema za OI.
Pa ni jedan trening ne može da zameni regularan meč.
Zašto se u fudbalu i košarci igraju čak i prijateljske utakmice pred neki bitan turnir?
Jednostavno ga je nadigrao Kveri. Čovek nema šta da izgubi i udara kao na treningu. Na sve to Novaku je naišao taj čuveni dan kada ga ni jedan udarac ne sluša, i eto belaja.
Nadamo se preokretu ali biće teško zaista uzeti tri seta za redom, sa psihičke strane, kada znate da niste uspeli dan pre toga da uzmete makar jedan set.

Гробар

pre 7 godina

Ноле побеђује! До краја! До победе! Оле олееее, оле олеее, оле олеее олее олеее...

dr.poserkovich

pre 7 godina

novak je branilac trofeja,i br1 na atp.u.maltretirati ga u ovome trenutku nije red,a juce je postavljanjem na teren pod kisom,ipak pretpostavljen vavrenki,del potru,pa i federeru,da li ce murrey igrati van central courta?danas ce novak izgubiti,jer on zna za red,a red je da ne moze sut sa rogatim.see you in brasil dear nole.good luck

Miomir

pre 7 godina

Smejte se koliko hocete ali pred finale Wimbledona 2012 Novak nije mogao da spava cele noci. To je rekao tek posle izgubljenog finala od Marija. Trebao je ranije,jer sam ubedjen da se ponovo pravi prostor da mezimac i mama mu uzmu jos jedan domaci proizvod tipa Wimbledon trofej.

велjко

pre 7 godina

Na zalost Novak ispada.
Nije problem samo sto gubi sa 2:0,
mnogo veci problem je sto igra lose,da ne kazem ocajno.
Ni jedan segment igre mu nije na zadovoljavajucem nivou.Ne zna se sta mu je losije:Da li servis,ritern ili igra sa osnovne linije.
Ako se uzme u obzir da igra protiv raspolozenog servera,koji uz to ima odlican forhend i dobar bekhend sanse su minimalne da se dokopa i cetvrtog seta.

zingaro

pre 7 godina

Kao dobar poznavalac ovog sporta ponekada pomisli kako se ovaj Djokovic voli igrati sa svojim zivcima i zivcima onih koji ne shavataju da ovaj mentalni kockar voli stavljati sebe i druge na probno..Ej ...dam ti dva seta fore,,a zadnja tri nemas sanse da dobijes.E to je tableta koja ubija psihu onih koji vjeruju u nemoguce..Taj sajko se igra sa svima i pri tome uziva,,ako takvoga neko pobijedi,,onda je to sasvim slucajno..

MsK

pre 7 godina

Kad pročitam/čujem (a to je prvi lansirao komentator SK) ortodoksnu besmislicu tipa: izgledao bezvoljan ili nezainteresovan.. i to za momka koji je celu karijeru morao da pliva uzvodno da bi stigao do vrha na kome nema nikakvu zaledjinu ...uistinu, prevrne mi se u stomaku. Pa, dobro Ozmo, kako li to izgledaju ostali vrhunski kad ih nižerangirani na'vataju u nenadanu zasedu? Pretpostavljam da je Fed ličio na Viljema Tela kad ga je Sepi prao na AO, a Marej bio oličenje Roberta Brusa kad ga je peglao Anderson na USO?
I da, mislim da je pred Novakom nemoguća misija. A neće biti ni smak sveta da izgubi. Malo će odbolovati poraz i otići na prekopotreban odmor. Usput, poštedeće sebe uvlačenja u eventualne spletke u narastajućoj histeriji oko Mareja, kome, usput rečeno, kao da je mama pravila ovogodišnji žreb (i Nadal, Federer Conga, Ćilić , Vavrinka i Izner ranim ispadanjem svesno/nesvesno poštedeli su sebe ludila one 2013.godine :)
PS. @Mare,Ns
Isto mislim za teren 1 vezano za vrem.prognozu...Još kad se prisetim da su Novaka na taj brži teren stavljali - ne početnim kolima, nego tek kad se zahuktaju udarači oko 4. runde i QF - sa Berdihom, Ćilićem, Andersonom, uz menjanje patika uoči SF sa Del Potrom... Kod njih se ništa ne dešava slučajno. Da.

Klo

pre 7 godina

Mozda i prodje, jer igrati protiv Novaka je parapsiholoski izazov.
Bez obzira, glavno je da Nole batali OI i DK i da se usredsredi na USO. Jer ako omane u NY-u, onda moze stati na "samo" 14-15 gs titula.
Inace, pored sunca, glavni razlog za ono juce je dugo iscekivanje da mec konacno pocne.
Sve u svemu, Novak danas dobija bez taj brejka.

držači za naočare!

pre 7 godina

Prosto, ako Nole dobije 3. set igra se 4. set. a ako dobije I taj 4. igra se 5.set. Ako I njega dobije onda pobedjuje.

milan

pre 7 godina

Koliko bolesnih komentara.
Koliko sramote na jednom mestu.Hvala moderatorima sto jos jednom pokazuju da nam nema spasa.
Ishod meca nebitan, covek ispisao stranice sportske istorije pre 20tak dana.U svom poslu i najbolji ima pravo na umoran dan.

Đole

pre 7 godina

Nije tenis fudbal pa da može 2:0 da se čuva celo drugo poluvreme. U tenisu pobeđuje onaj koji osvoji poslednji poen poslednjeg gema. Sve dotle je nerešeno.
Ja bih rekao da Novak i danas ima veće šanse da osvoji meč, a da li će, to i dalje zavisi samo od njega, kao i juče, kao i uvek.

picasso

pre 7 godina

Sasa, "Eugenie Bouchard" je Kanadjanka sa francuskog govornog podrucja i ne bi trebalo da pravis gresku koju pravi vecina nasih novinara kada vrse transkripciju njenog imena u "Judzini Busar". Nije engleski jedini jezik na svetu. Transkripcija se vrsi sa originalnog jezika na srpski, a ne sa engleskog izgovora originalne verzije.

Vlada djordjevic

pre 7 godina

Novak je umoran i prezasićen naporima mentalnim. Ako pobedi sutra on je definitivno fenomen svetski i koji mi nikada nismo imali! Ako izgubi pa to je malo normalno posle svih napora. I bravo Nole i uvek uz tebe , ti si najveći !

Željko

pre 7 godina

Ja se u tenis ne razumem, samo ga gledam . Ali imam utisak da Nole u zadnjih dva tri turnira polako gubi onu psihicku stabilnost koja je uvek nekako bila njegov zastitni znak. Naravno da svim srcem navijam za Noleta on je nesto najbolje u nasoj zemlji ali utisak mi je da ga psihicki nesto konstantno nagriza. Daj Boze da gresim .

nesabridges

pre 7 godina

@Nikad - dobro je da si pogodio, pricas da ce Djokovic izgubiti vec u prvoj nedelji 28 turnira za redom, pa red je bilo i da pogodis, samo ne zaboravi da je samo 2:0 za Kveri i da ima jos mnogo da se igra. Nadam se pobedi, ali mi Novak nekako deluje kao emotivno ispraznjen

Svetosavska

pre 7 godina

Verujem u Novaka do poslednjeg poena. Dokle god on veruje u sebe. Mozda sutra/danas ne uspe, ali suvise puta nam je doneo radosti i hvala mu na tome. Najmanje sto zasluzuje je bezuslovna podrska. Znam da je nama ni iz dzep ni u dzep, ali ne radi se o dzepu ni o milionima, radi se o tome da cenimo necije napore, da nam ulepsava nase licne pobede sa njegovim. Cenimo mi Federera i sve tenisrre, ne mrzimo nikoga, samo smo ponosni na tebe Nole. Kako god da bude. Verujem da mozes do 6-og preokreta zato sto si u mogucnosti.

anica

pre 7 godina

@Ja bih rekla da si zloban, zavidljiv i nesrecan
"Zavidljiv"!?!? Jesi li isla u skolu nekada? Pola Srbije ima pametnija posla od citanja komentara. Nisu svi penzioneri koji nemaju sta da rade.

Samo su individualci slobodni ljudi

pre 7 godina

Ako jedna Serena, velika sampionka izjavljuje da ce sutra navijati za Novaka, iako igra protiv njenog sunarodnika za kojeg inace navija, jer veliki sampioni kao sto je Novak to zasluzuju, onda si ti sve samo ne realan.
(Ja bih rekla da si zloban,zavidljiv i nesrecan, 2. jul 2016 00:18)

Draga, taj tekst ne zalužuje pažnju, ali tvoje je zapažanje interesantno: hvališ Serenu koja će navijati za Novaka a ne za "zemljaka", jer Novak to zaslužuje, Serena najbolje to zna, ali jednom je Ana rekla da joj je omiljeni teniser Federer i onda je krenulo - "ja bi joj oduzo pasos i zabranijo ulaz u srbiju". Da li svi Srbi moraju da navijaju za Novaka i da mu se dive? Postoje dve vrste navijanja - masovno, nacionalno i histerično, ali i individualno, a primere sam dao - Serena i Ana, ima još takvih, zašto da ne.

Gari

pre 7 godina

Svi koji kritikuju Novaka, kao da nisu ni gledali mec. Pa jeste videli kako servira Amer? Tuce po lopti ko murija po studentima 90-ih. Ajd vas da vidim kako cete odgovoriti na loptu od 210km/h. Amer je em jak, em precizan! Novak ne spada medju sitne igrace, naprotiv, ali u poredjenju sa Kverijem na ekranu izgleda kao decak u ranom pubertetu. Novak dobija jedino ako uzvrati silom + mozgom, jer od dugih relija sa ovim protivnikom nema nista. Srecno Nole, ali da ce lako dobiti mec, nisam ubedjen.

Delije Čikago

pre 7 godina

Pljuju ga groBari i ustaše i teraju ga da plati porez, platite vi mami što vam daje za grad nesposobnjakovići jedni, Ja sam bre u 19 godina sam bez igde ikoga se ukrcao na brod za Ameriku u najgore vreme i ostvario nešto, vi sa 20, 30, 40 godina živite od mame i tate i pljujete najvećeg sportistu u istoriji u nas, sram vas bilo, da sam admin na 92 ukinuo bih takve komentare, debili...

Analiticar amater

pre 7 godina

Klasican primer kada neko predje igricu na najvisem nivou.

Ostaje mu samo da krene iz pocetka i da trazi nove izazove....

Glas Srbije

pre 7 godina

Neki "ljudi" ce bas sve uciniti ne bi li bar neko obratio paznju na njih. Ovakve prilike su retko ukazuju i treba ih iskoristiti. Jel' tako uterivaci poreza i slicne mizeruje?

Ja bih rekla da si zloban,zavidljiv i nesrecan

pre 7 godina

Sasa,kada citam tvoje stivo dobijem dijar...trcim pema wc jos od RG.i "tektonskih poremecaja" najveceg foliranta medju sportistima jos od mladih dana N.Đ.Znam da ce te ovaj kom.samo jos ojacati i da ces jos vise da ser... za ljubimca al zapitaj se zasto pola Srbije ne navija za N.Đ.Zasto N.Đ.kada zavrsi uspjesnu karijeru nece ostati ljubimac medju teniserima kao Borg,Vilander i ostali mislis zato sto je Srbin kao sto mnogi misle, ma daj providno.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (realan?, 1. jul 2016 22:55)

Da, da, narocito po odnosu minusa i pluseva na tvoj komentar moze se izvuci zakljucak da pola Srbije ne voli Novaka. Ako jedna Serena, velika sampionka izjavljuje da ce sutra navijati za Novaka, iako igra protiv njenog sunarodnika za kojeg inace navija, jer veliki sampioni kao sto je Novak to zasluzuju, onda si ti sve samo ne realan.

oberin martel

pre 7 godina

Kakav novak smehoteka od čoveka je lii platio porez za 2015 u srbiji
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Riki, 1. jul 2016 23:53)

A koliko si ti nepismen nije smešno nego je tragično. Al bitno je da smo mi u demokratiji pa i takvi kao ti imaju pravo da komentarišu...

keza

pre 7 godina

Ih, pa koliko puta do sad je nole preokrenuo ovakve meceve, ne bi bilo ni prvi ni poslednji put da se izvuce. I ako izgubi, nemA veze, doci ce spremniji za davis cup

glas razuma

pre 7 godina

Da se malo podsetimo prosle godine, nije li bila ista situacija sa Južnoafrikancem koji je vodio 2 nula na istom terenu isto prekid i na kraju 3:2 ĐOKOVIĆ. Zasto da se neponovi?

@

pre 7 godina

@doktor
Dal si normalan ti? Da mu prepusti WB? Pa onda bi valjda dosao do finala i prepustio mu, ne bi ispadao u 3 kolu?
Realno, ne verujem da Federera bas zanima sta je ko kome obecao. Jel moze to da dodje do tvog mozga?

Harry Mason

pre 7 godina

I KADA GUBIIIIIŠ JA TI PEVAAAAM JER U SRCU MOJEM JEDINO SI TIIII!!!!!
Idemo care, raščereči ga sutra da ne zna gde savija!!

anica

pre 7 godina

(deda, 1. jul 2016 23:49)
Novak ima Kverija, Maua-vrlo nezgodan igrac, Raonica...a neko Vilasa Vilisa, Evans, Bejbi Masa Federera i Nisikorija. Pokrij se usima!...sta ce, uvek je morao tezim putem za razliku od nekih. Da je srece ko sto nije, igrao bi u finalu protiv 50. na listi, u svakom finalu, a ne protiv top 3, 4. Novak je celu karijeru igrao protiv najjacih tenisera, protiv kojih se dokazivao i dokazao, statistika da ti pamet stane, nikad nije skupljao mrvice, sad svi cupkaju i skakucu nadajuci se da ce Novak da ispadne, da bi pokupili kajmak, zasto lepo ne zasucu rukave kao sto je Novak...sto on mora da poklanja, dosta je bilo!
Nece da moze Rodjooo, sutra je novi dan, ima da preokrene zivi bili pa videli, jak je kao stena!!!
SPARTAAAAAA IDEMOOOOOOO..

Влада

pre 7 godina

Da li neko zna u koliko se sati sutra nastavlja meć?Hvala
(Nenad, 1. jul 2016 23:10)

На званичном сајту Вимблдона стоји да је у 13:00 по нашем времену.

john

pre 7 godina

nemoj da nasedate, ok izgubio je 2 seta, losa igra ovo ono, u celoj prici nikom nije cudno sto je drugi set izgubio 1-6, ovo je lagan preokret, kladinoce moraju da namire svoje rashode... da je i drugi izgubio 6-7, to je onda ok, trudio se dao maximum, ovako 1-6 je klasicno "uzimanje " seta od strane bookmakera...
pa niste valjda toliko naivni?!? dobije sutra djole, kvota na trenutni preokret je 1.57 dok je pre meca bila kvota da ce Sen da dobije 26, vise od igre... ;-)

princ rima

pre 7 godina

mi smo srbi proklet narod,i sramota me je ljudi koji jedva cekaju da Novak odigra lose da bi se time nasladjivali...sitne duse,kompleksasi najgore vrste,ma....toliko me iznerviraju njihovi idiotski komentari...srecom ima mnogo vise nas koji postuju i vole Novaka Djokovica-najboljeg srpskog sportistu svih vremena

Predo

pre 7 godina

Svi neutralni poznavaoci u svetu u se slažu da je Novak igrao loše ili "letargično" i da je to glavni uzrok ovakvog rezultata, a tek onda neka maestralna igra Kverija. Anderson je, po meni, kompletniji teniser od Kverija.
Da bi odgovorili na pitanje, moramo znati uzroke NOvakove letargične igre, tj. da li je ona posledica loše forme, zasićenosti ili nekog nepoznatog problema.
Dakle, odgovor je da može dobiti preostala tri seta ako odigra koncentrisano, na svom nivou, ali je pitanje hoće li ili želi li.
Možda se sutra izvuče i to je vrlo moguće, ali jednom se mora desiti neki rani i neočekivani poraz na velikom takmičenju, pogotovo nakon tako velikog rezlultata kao što je osvajanje RG i kompletiranja nekalendarskog Slema.
I onda sve ispočetka i ista pitanja novinara, isti protivnici. Pa, tri puta je osvojio ovaj Vimbldon, čitav dan čeka da stane kiša, a možda bi najradije pobjegao i igrao se sa sinom.
Sutra. tj danas možda bude sasvim drugog raspoloženja i pregazi protivnika. Ne zna ni on kako će biti raspoložen, a kamoli mi.
Meni je skoro svejedno, mislim da ovaj Vimbldon nije važan, ali kad pročitam neke glupe, zlobne komentare, voleo bi da pobedi.
Svi porazi ove godine su maltene bili planski, pogledajte tu listu. Kad se danas probudi i odluči da pobedi, to će i uraditi.

bobn,nis

pre 7 godina

Verovatno ce sutra Novak pobediti,ali i ako ne pobedi,pa ljudi moji to je sport,mozda nije dobro spavao,mozda ima problem sa stomakom,mozda mu je neko pre meca javio neku vest koja ga je uznemirila,mozda je Kveri jedenostavno bolji i spremniji,ljudi moji pa i on je covek od krvi i mesa.Ponavljam stoti put,sutra da prekine da igra tenis Novak je jedan od najveci svih vremena.

doktor

pre 7 godina

Desava se ono sto sam i zeleo,a to je da Mari ne zapinje u finalu RG,a da mu Nole prepusti Vimbldon!DOKAZI? Citaj:1.Mari osvaja prvi set u finalu RG,pa nestaje s terena.. 2.Majke zagrljene piju sampanjac posle meca.3.Dzudi Mari izjavljuje pre 2 dana kako ocekuje da Novak ispadne pre finala,a to nikada nije do sada rekla... IDEMO Nole do zlata na OI!!!

Jeste

pre 7 godina

OI, Sinsinati i da se zatvara kafana... Ok mozda nikada po GS ne stigne Federera iako ima idalje sanse za to, ali imati sve najbitnije turnire u tenisu e da vidim kako to neko obara...

vajda

pre 7 godina

Novak predao meč, navodno povreda ramena...zna i sam da je pred njim nemoguća misija...povlači se polako, previše je zapeo, prolazi kao i nadal, naredne 3,4 godine neće ga biti nigde, a posle penzija...

krle

pre 7 godina

Kveri ne moze bolje od ovoga,ali Nole itekako moze. Ako Nole drasticno ne podigne nivo igre, a Kveri ostane na ovom nivou, gledacemo kratak treci set.

hadvao

pre 7 godina

Posle onog preokreta u polifunalu US-a protiv federera sto se mene tice,moze i da prekine karijeru uradio je dosta da bude upamcen cio zivot

Anonimna

pre 7 godina

Problem je samo taj što se Kveri ne plaši pobede nad Novakom kao Anderson.....


Očigledno ti Kverija nikad nisi gledao, on je mentalno jako slab.

D.P.

pre 7 godina

Uvek postoje oni koji vam ne odgovaraju a drugi ih dembaju svaki put. Možda je ta situacija baš sada. Svi smo mi samo obični ljudi pa i Nole. Bori se pa ako padneš nije strašno. Ustaćeš i boriti se sledeće put! Volimo te i kada ne ide kako svi želimo!

A-ha!

pre 7 godina

Tesko ce Novak uzeti tri seta u nizu ako Kveri bude servirao kao danas. Naravno da sve zavisi od Novaka ali ono sto je danas pokazao je bas nista. Nadam se totalnom resetu za sutra.

Tomy

pre 7 godina

Desava se ono sto sam i zeleo,a to je da Mari ne zapinje u finalu RG,a da mu Nole prepusti Vimbldon!DOKAZI? Citaj:1.Mari osvaja prvi set u finalu RG,pa nestaje s terena.. 2.Majke zagrljene piju sampanjac posle meca.3.Dzudi Mari izjavljuje pre 2 dana kako ocekuje da Novak ispadne pre finala,a to nikada nije do sada rekla... IDEMO Nole do zlata na OI!!!
(doktor, 01. jul 2016 23:14)
Doktore komentariši fudbal.

I

pre 7 godina

Ma Đokica je sjajan, ne sumnjam u njega.

A inače, ne kaže se deža vi nego deža vu što je od francuskog déj? vu što doslovno znači već viđeno.

Ms.S

pre 7 godina

Navijam za Noleta, naravno, ali taj covek je toliko meceva dobio i turnira osvojio, da je totalno zasluzio da ima los dan i ponekad razocara svoje navijace. A oni koji ga pljuju, nek prvo probaju da osvoje jedan trofej u bilo cemu pre no sto krenu da prosipaju svoje zajedljive opaske.

Dino

pre 7 godina

Mislim da je Novak usao u mec pomalo siguran da ce sve lako zavrsiti, znajuci da je Kveri u prvom mecu dobio Rosola u pet setova posle 62 odigrana gema. Siguran sam da ce dobiti Kverija sutra.

Jumko

pre 7 godina

@Baksuzi Od svih zavera koje sam uspeo procitati ovde, ova da su ubacili Bolitijerija na konferenciju za novinare da bi poremetili Djokovica, dobija zlatnu medalju! Genijalno!

anica

pre 7 godina

Teska situacija, ali hvala kisi! Igra Amerikanac dobro, brzo i dobra serva..Nole je nekako uspavano delovao, bez energije, i ono sunce ga direkt u oci gadjalo.
Nije mu prvi put i verujem da moze da preokrene, i ako ne, Boze moj i on je ziv covek...i ima prava da ima los dan, mozda ima neki problem itd.
Uvek uz tebe Nole, ti si veliki sampion...idemo, samo napred!

@

pre 7 godina

Ne moze Novak nikako ovo da dobije. Mogao je da se danas igralo na fizicku spremu. Ovako Kveri ima vremena da odmori i sutra nastavi ovako pun snage i volje. Gotov je Novak.

fifi

pre 7 godina

Ovakva igra Novaka je nesto sto mrzim i ne mogu da razumem. Nije Kveri igrao kao Rodzer u najboljim danima nego je Novak neprepoznatljiv? Od servisa, riterna preko igre sa osnovne linije, puno gresaka? Bezvoljno, ja to ne razumem? Pa Novak je toliko bolji igrac sto i medjusobni skor govori da u ovom mecu igra kao je obrnuto? I onda je doveo sebe da sada mora da dobije tri seta u nizu ili gubi mec? Novak od sutra mora da igra samo onako kako i igra od servisa preko reterna i nema problema. Ali sa voljom a ne bezvoljno..

moreplovac

pre 7 godina

Ah ako i izgubi nece propasti svet niti ce Novak prestati da igra tenis. Los dan, nervoza zbog dugog cekanja na pocetak meca, sreca pa kisa prekinu protivnika u naletu.
Sutra je novi dan, nove sanse pa kom obojci a kom opanci.

Zurkolomcina

pre 7 godina

Noletu danas malo zaribalo kvacilo, pa nije mogao da menja brzine. Sutra ce da preokrene i pocisti ovoga dok trepnete...Nolenator Mode

de

pre 7 godina

Vidim da nam znanja i iskustava vezano za tenis "ne fali". Komentarisu ljudi koji nikad nisu videli teniski teren i koji prate tenis od pre 2 meseca. Kao nerviraju se, gube živce ne mogu da gledaju. Ljudi promašili ste sport..

S. Dražo

pre 7 godina

Jos nista nije zavrseno, pa i da izgubi, boze moj nije kraj sveta. Ali lako je danas bio los isto tako sutra moze biti i verujem da ce tako biti potpuno suprotno. A opet Kveri treba sutra takodje isto da igra kao danas, sto je malo verovatno, da bi na kraju pobedio. Prednost je velika, ali ne i nedostizna. Ja verujem u Novaka. Neka sutra ovog krivudavog počisti!

deda

pre 7 godina

Pa i da prođe, Raonić ima da izmelje Đokovića samo tako, inače, Novak je trenutno u sjajnoj formi, možda čak i najboljoj ikada, ali trava je trava, za neke druge tenisere, ne za Đokovića

nn

pre 7 godina

Наравно да може да преокрене али питање је колико је то заслужено после овако лошег меча и срећног прекида.

Baksuzi

pre 7 godina

Secate se kako je prekinuo veliku seriju pobeda 2011? Uoci tog polufinala RG u svlacionici ga je posetio Mekinro i ishvalio. Uoci ovog meca slicno je uradio Bolitijeri na konferenciji. Nesumnjivo trpi preveliki pritisak pricama o rekordima. Njegov tim treba da ga izoluje od ovakvih poseta legendi.

Mix

pre 7 godina

Ne znam ko se jos cudi,Kveri igra odlican tenis,a protiv najboljih je dodatno motivisan.Jos juce sam rekao da ce Novak sa njim imati tezi posao nego sa Berlokom,sa kojim se tradicionalno muci.Nema veze prekid meca mislim da bi Nole nasao resenje u trecem setu i da nije bilo prekida,ovo moze samo da mu smeta.

milena_bgd

pre 7 godina

Najsrecniji covek na svetu
Naravno cim gubi 2-0, kisa
Kroz celu karijeru ima abnormalno srece, osim protiv Nadala ono pecanje na Rg
(Filip, 1. jul 2016 22:31)

Sto bih voleo da napises jos jedan kommentar i objasnis tu njegovu abnormalnu SRECU tokom cele karijere :) ...Koliko si zavidan i ljubomoran,to je vec abnormalno

NENAD

pre 7 godina

Osvojio RG ,sa Marijem dogovor oko Wimbledona pre par godina,sve se vraca,ovaj njemu RG ,sada ovaj Wimledon,pa Nole olimpijadu,tako to ide a mi se nerviramo...Monaco zrtvovao...itd

Make

pre 7 godina

Normalno da može Nole da preokrene, ali nije u tome problem. Mene nešto drugo zanima. Gde je to samopouzdanje o kojem je Nole pričao posle RG-a ? Oba seta je odigrao stegnuto, slabi servisi, plitki udarci. Brate ako imaš samopouzdanje, treba da rasuraš protivnike. Naravno, Kveri je odigrao fenomenalan prvi set, prvi servis mu je odlično ulazio. Nole me je iznervirao u drugom setu, kad je posustao i samo udarao lopticu bezveze. Nema želje, nema žara.. Izgleda da je Novaku na travi slabost jak server, bez dileme.

Glas Srbije

pre 7 godina

Naravno da su Novakove sanse da dobije mec velike osim ako zaista ne zeli dalje. On nikada ne igra dva meca lose a ni njegov protivnik ne moze dva dana za redom da igra izuzetno dobro.

realan?

pre 7 godina

Sasa,kada citam tvoje stivo dobijem dijar...trcim pema wc jos od RG.i "tektonskih poremecaja" najveceg foliranta medju sportistima jos od mladih dana N.Đ.Znam da ce te ovaj kom.samo jos ojacati i da ces jos vise da ser... za ljubimca al zapitaj se zasto pola Srbije ne navija za N.Đ.Zasto N.Đ.kada zavrsi uspjesnu karijeru nece ostati ljubimac medju teniserima kao Borg,Vilander i ostali mislis zato sto je Srbin kao sto mnogi misle, ma daj providno.

Mr White

pre 7 godina

Obozavam Novaka, najiskrenije, ali mislim da ce izgubiti od ovog slepca. Verovatno zbog pritiska kalendarskog grend slema i male opustenosti u prvoj nedelji turnira. Ali neka, nema veze,
uzece Rio i US open... Malo li je?

Djordje Stanojevic

pre 7 godina

Sa ovako kilavom servom i visokim spinovima promasio je turnir i temu uopste, nadam se sutra punoj konceteaciji , dubljim i ravnijim udarcima i bar pristojnom servisu , oseca se zasicenost u njegovoj igri

Petar

pre 7 godina

Problem je samo taj što se Kveri ne plaši pobede nad Novakom kao Anderson. Sutra će ući u meč sa jasnim planom da dobije samo jedan set od moguća tri, i da završi započet posao.
Novak nije igrao tri nedelje tenis. OK je bilo prošle godine zbog teškog poraza na RG, odmor je bio neophodan, ali ove godine je morao da odigra bar jedan turnir.
Ispada da su svi ostali teniseri ludi što su igrali pre Wim. neko i po 2 turnira, samo je Novak pametan.
Pa eto sad, koliko je pametan, ne može da naše svoju igru i formu.
U prva dva meča nije ličio na sebe, i čim je stigao neko iole iskusniji, počistio ga je sa terena.
Uzeo je samo JEDAN gem u drugom setu nakon što je prvi izgubio?!
Nisam pesimista samo sam realan.

Loko

pre 7 godina

Ono prosle godine je u prva dva seta bila demonstracija kako moze jednom serveru da se poklopi dan na travi.. Ovo danas je bilo jako lose,koliko je samo gemova novak imao otvorenih.. Koliko gresaka na drugi servis,pa u razmenama.. Jedno je sigurno,Novak od ovoga ne moze gore.. Idmo sutra 7-5,6-1,5:7,2:6,2:6 ...!

Milan BK

pre 7 godina

Novak sutra počinje novi meč, ali meč koji mora da dobije 3:0! Ako izadje sa pravim stavom i čvrstom voljom (a čini mi se da danas nije bilo volje za tenisom) to će biti tri rutinska seta.
Napred Nole!

vlasta

pre 7 godina

Nameštaju Federeru da osvoji Vimbldon, pošto će ove godine izgleda u penziju.
(nn, 01. jul 2016 22:30)
Namestaju?!Kako namestaju?Koja je Djokoviceva uloga u ovom namestanju?
Sta sve covek izvali i ostane ziv.
Kako mozete da objavljujete ovako nebulozne komentare?

skoba

pre 7 godina

Đoković dozira napor koji ulaže na svakom meču protiv igrača koji nisu Mari, Nadal i Federer, to je radio i danas međutim vrag je odneo šalu jer je Kveri igrao svoj najbolji tenis.. sutra očekujem 3 2

Mare,NS

pre 7 godina

Reset.
Svi koji misle da je kisa donela Novaku spas,grdno se varaju.
Drugi set je prepustio bez borbe,jer je u mislima jos bio u taj-brejku prvog.
Kveri je odigrao maestralno,islo ga sve,pogadjao,rizikovao,ali ne moze to tako doveka.
Sutra ce biti druga prica,a i veceras bi bilo isto.
Sve zavisi od Novaka.
Moze da USTANE ili da ODUSTANE!
Nadam se prvoj varijanti,ali sta god da bude,kod mene ima toliko kredita da ne mora da se pravda.
Svakom dodje los dan na poslu kojim se bavi.
I on je samo covek.

P.S.
Svi znaju da su Englezi veliki majstori vremenske prognoze.
Tacno su znali sta ce se danas desavati i NAMERNO ga stavili da igra na terenu 1,znajuci da ce ceo dan provesti cekajuci da stane kisa,a uz to sve,Kveri je verna kopija Andersona.
Slucajnost?
Kad su Britanci u pitanju,nista se ne desava slucajno,ako mi to nismo naucili kroz istoriju,niko nije!

Idemooo!

Loko

pre 7 godina

Ono prosle godine je u prva dva seta bila demonstracija kako moze jednom serveru da se poklopi dan na travi.. Ovo danas je bilo jako lose,koliko je samo gemova novak imao otvorenih.. Koliko gresaka na drugi servis,pa u razmenama.. Jedno je sigurno,Novak od ovoga ne moze gore.. Idmo sutra 7-5,6-1,5:7,2:6,2:6 ...!

Mare,NS

pre 7 godina

Reset.
Svi koji misle da je kisa donela Novaku spas,grdno se varaju.
Drugi set je prepustio bez borbe,jer je u mislima jos bio u taj-brejku prvog.
Kveri je odigrao maestralno,islo ga sve,pogadjao,rizikovao,ali ne moze to tako doveka.
Sutra ce biti druga prica,a i veceras bi bilo isto.
Sve zavisi od Novaka.
Moze da USTANE ili da ODUSTANE!
Nadam se prvoj varijanti,ali sta god da bude,kod mene ima toliko kredita da ne mora da se pravda.
Svakom dodje los dan na poslu kojim se bavi.
I on je samo covek.

P.S.
Svi znaju da su Englezi veliki majstori vremenske prognoze.
Tacno su znali sta ce se danas desavati i NAMERNO ga stavili da igra na terenu 1,znajuci da ce ceo dan provesti cekajuci da stane kisa,a uz to sve,Kveri je verna kopija Andersona.
Slucajnost?
Kad su Britanci u pitanju,nista se ne desava slucajno,ako mi to nismo naucili kroz istoriju,niko nije!

Idemooo!

milena_bgd

pre 7 godina

Najsrecniji covek na svetu
Naravno cim gubi 2-0, kisa
Kroz celu karijeru ima abnormalno srece, osim protiv Nadala ono pecanje na Rg
(Filip, 1. jul 2016 22:31)

Sto bih voleo da napises jos jedan kommentar i objasnis tu njegovu abnormalnu SRECU tokom cele karijere :) ...Koliko si zavidan i ljubomoran,to je vec abnormalno

Milan BK

pre 7 godina

Novak sutra počinje novi meč, ali meč koji mora da dobije 3:0! Ako izadje sa pravim stavom i čvrstom voljom (a čini mi se da danas nije bilo volje za tenisom) to će biti tri rutinska seta.
Napred Nole!

Ja bih rekla da si zloban,zavidljiv i nesrecan

pre 7 godina

Sasa,kada citam tvoje stivo dobijem dijar...trcim pema wc jos od RG.i "tektonskih poremecaja" najveceg foliranta medju sportistima jos od mladih dana N.Đ.Znam da ce te ovaj kom.samo jos ojacati i da ces jos vise da ser... za ljubimca al zapitaj se zasto pola Srbije ne navija za N.Đ.Zasto N.Đ.kada zavrsi uspjesnu karijeru nece ostati ljubimac medju teniserima kao Borg,Vilander i ostali mislis zato sto je Srbin kao sto mnogi misle, ma daj providno.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (realan?, 1. jul 2016 22:55)

Da, da, narocito po odnosu minusa i pluseva na tvoj komentar moze se izvuci zakljucak da pola Srbije ne voli Novaka. Ako jedna Serena, velika sampionka izjavljuje da ce sutra navijati za Novaka, iako igra protiv njenog sunarodnika za kojeg inace navija, jer veliki sampioni kao sto je Novak to zasluzuju, onda si ti sve samo ne realan.

Mr White

pre 7 godina

Obozavam Novaka, najiskrenije, ali mislim da ce izgubiti od ovog slepca. Verovatno zbog pritiska kalendarskog grend slema i male opustenosti u prvoj nedelji turnira. Ali neka, nema veze,
uzece Rio i US open... Malo li je?

Make

pre 7 godina

Normalno da može Nole da preokrene, ali nije u tome problem. Mene nešto drugo zanima. Gde je to samopouzdanje o kojem je Nole pričao posle RG-a ? Oba seta je odigrao stegnuto, slabi servisi, plitki udarci. Brate ako imaš samopouzdanje, treba da rasuraš protivnike. Naravno, Kveri je odigrao fenomenalan prvi set, prvi servis mu je odlično ulazio. Nole me je iznervirao u drugom setu, kad je posustao i samo udarao lopticu bezveze. Nema želje, nema žara.. Izgleda da je Novaku na travi slabost jak server, bez dileme.

Baksuzi

pre 7 godina

Secate se kako je prekinuo veliku seriju pobeda 2011? Uoci tog polufinala RG u svlacionici ga je posetio Mekinro i ishvalio. Uoci ovog meca slicno je uradio Bolitijeri na konferenciji. Nesumnjivo trpi preveliki pritisak pricama o rekordima. Njegov tim treba da ga izoluje od ovakvih poseta legendi.

D.P.

pre 7 godina

Uvek postoje oni koji vam ne odgovaraju a drugi ih dembaju svaki put. Možda je ta situacija baš sada. Svi smo mi samo obični ljudi pa i Nole. Bori se pa ako padneš nije strašno. Ustaćeš i boriti se sledeće put! Volimo te i kada ne ide kako svi želimo!

Ms.S

pre 7 godina

Navijam za Noleta, naravno, ali taj covek je toliko meceva dobio i turnira osvojio, da je totalno zasluzio da ima los dan i ponekad razocara svoje navijace. A oni koji ga pljuju, nek prvo probaju da osvoje jedan trofej u bilo cemu pre no sto krenu da prosipaju svoje zajedljive opaske.

Glas Srbije

pre 7 godina

Naravno da su Novakove sanse da dobije mec velike osim ako zaista ne zeli dalje. On nikada ne igra dva meca lose a ni njegov protivnik ne moze dva dana za redom da igra izuzetno dobro.

anica

pre 7 godina

Teska situacija, ali hvala kisi! Igra Amerikanac dobro, brzo i dobra serva..Nole je nekako uspavano delovao, bez energije, i ono sunce ga direkt u oci gadjalo.
Nije mu prvi put i verujem da moze da preokrene, i ako ne, Boze moj i on je ziv covek...i ima prava da ima los dan, mozda ima neki problem itd.
Uvek uz tebe Nole, ti si veliki sampion...idemo, samo napred!

Petar

pre 7 godina

Problem je samo taj što se Kveri ne plaši pobede nad Novakom kao Anderson. Sutra će ući u meč sa jasnim planom da dobije samo jedan set od moguća tri, i da završi započet posao.
Novak nije igrao tri nedelje tenis. OK je bilo prošle godine zbog teškog poraza na RG, odmor je bio neophodan, ali ove godine je morao da odigra bar jedan turnir.
Ispada da su svi ostali teniseri ludi što su igrali pre Wim. neko i po 2 turnira, samo je Novak pametan.
Pa eto sad, koliko je pametan, ne može da naše svoju igru i formu.
U prva dva meča nije ličio na sebe, i čim je stigao neko iole iskusniji, počistio ga je sa terena.
Uzeo je samo JEDAN gem u drugom setu nakon što je prvi izgubio?!
Nisam pesimista samo sam realan.

vlasta

pre 7 godina

Nameštaju Federeru da osvoji Vimbldon, pošto će ove godine izgleda u penziju.
(nn, 01. jul 2016 22:30)
Namestaju?!Kako namestaju?Koja je Djokoviceva uloga u ovom namestanju?
Sta sve covek izvali i ostane ziv.
Kako mozete da objavljujete ovako nebulozne komentare?

Tomy

pre 7 godina

Desava se ono sto sam i zeleo,a to je da Mari ne zapinje u finalu RG,a da mu Nole prepusti Vimbldon!DOKAZI? Citaj:1.Mari osvaja prvi set u finalu RG,pa nestaje s terena.. 2.Majke zagrljene piju sampanjac posle meca.3.Dzudi Mari izjavljuje pre 2 dana kako ocekuje da Novak ispadne pre finala,a to nikada nije do sada rekla... IDEMO Nole do zlata na OI!!!
(doktor, 01. jul 2016 23:14)
Doktore komentariši fudbal.

A-ha!

pre 7 godina

Tesko ce Novak uzeti tri seta u nizu ako Kveri bude servirao kao danas. Naravno da sve zavisi od Novaka ali ono sto je danas pokazao je bas nista. Nadam se totalnom resetu za sutra.

S. Dražo

pre 7 godina

Jos nista nije zavrseno, pa i da izgubi, boze moj nije kraj sveta. Ali lako je danas bio los isto tako sutra moze biti i verujem da ce tako biti potpuno suprotno. A opet Kveri treba sutra takodje isto da igra kao danas, sto je malo verovatno, da bi na kraju pobedio. Prednost je velika, ali ne i nedostizna. Ja verujem u Novaka. Neka sutra ovog krivudavog počisti!

hadvao

pre 7 godina

Posle onog preokreta u polifunalu US-a protiv federera sto se mene tice,moze i da prekine karijeru uradio je dosta da bude upamcen cio zivot

moreplovac

pre 7 godina

Ah ako i izgubi nece propasti svet niti ce Novak prestati da igra tenis. Los dan, nervoza zbog dugog cekanja na pocetak meca, sreca pa kisa prekinu protivnika u naletu.
Sutra je novi dan, nove sanse pa kom obojci a kom opanci.

@

pre 7 godina

Ne moze Novak nikako ovo da dobije. Mogao je da se danas igralo na fizicku spremu. Ovako Kveri ima vremena da odmori i sutra nastavi ovako pun snage i volje. Gotov je Novak.

Jumko

pre 7 godina

@Baksuzi Od svih zavera koje sam uspeo procitati ovde, ova da su ubacili Bolitijerija na konferenciju za novinare da bi poremetili Djokovica, dobija zlatnu medalju! Genijalno!

vajda

pre 7 godina

Novak predao meč, navodno povreda ramena...zna i sam da je pred njim nemoguća misija...povlači se polako, previše je zapeo, prolazi kao i nadal, naredne 3,4 godine neće ga biti nigde, a posle penzija...

skoba

pre 7 godina

Đoković dozira napor koji ulaže na svakom meču protiv igrača koji nisu Mari, Nadal i Federer, to je radio i danas međutim vrag je odneo šalu jer je Kveri igrao svoj najbolji tenis.. sutra očekujem 3 2

I

pre 7 godina

Ma Đokica je sjajan, ne sumnjam u njega.

A inače, ne kaže se deža vi nego deža vu što je od francuskog déj? vu što doslovno znači već viđeno.

Aleksa

pre 7 godina

Pa i da ne pobedi, bice on nas heroj zauvek. Plakacemo mi za njim kada se jednog dana bude povukao. Ovo je sve sport i pobedi i porazi su njegov sastavni deo.

Mix

pre 7 godina

Ne znam ko se jos cudi,Kveri igra odlican tenis,a protiv najboljih je dodatno motivisan.Jos juce sam rekao da ce Novak sa njim imati tezi posao nego sa Berlokom,sa kojim se tradicionalno muci.Nema veze prekid meca mislim da bi Nole nasao resenje u trecem setu i da nije bilo prekida,ovo moze samo da mu smeta.

Zurkolomcina

pre 7 godina

Noletu danas malo zaribalo kvacilo, pa nije mogao da menja brzine. Sutra ce da preokrene i pocisti ovoga dok trepnete...Nolenator Mode

VUK

pre 7 godina

ajmo ujaci lakše malo.. smirite strasti. U Splitu, u Ljermontovoj, ima stalna postavka izložbe posvećene Ivaniševićevom osvajanju Wimbldona. 24 h se vrti snimak meča.. tu su reket, oprema...i treba. Momak je uspeo da se popne na teniski krov sveta. A šta treba Beograd da radi posle ovakve Novakove karijere? Izgubi danas? Pa šta!, Koliko je puta Nadal ispao prve nedelje u Wimbldonu kao pobednik RG? Na koliko GS je Federer ispao prve nedelje? Nije Novak supermen da večno pobeđuje. Nek je živ i zdrav. Poraz danas zlato u Riju. Kvota 1,3!!!

bobn,nis

pre 7 godina

Verovatno ce sutra Novak pobediti,ali i ako ne pobedi,pa ljudi moji to je sport,mozda nije dobro spavao,mozda ima problem sa stomakom,mozda mu je neko pre meca javio neku vest koja ga je uznemirila,mozda je Kveri jedenostavno bolji i spremniji,ljudi moji pa i on je covek od krvi i mesa.Ponavljam stoti put,sutra da prekine da igra tenis Novak je jedan od najveci svih vremena.

doktor

pre 7 godina

Desava se ono sto sam i zeleo,a to je da Mari ne zapinje u finalu RG,a da mu Nole prepusti Vimbldon!DOKAZI? Citaj:1.Mari osvaja prvi set u finalu RG,pa nestaje s terena.. 2.Majke zagrljene piju sampanjac posle meca.3.Dzudi Mari izjavljuje pre 2 dana kako ocekuje da Novak ispadne pre finala,a to nikada nije do sada rekla... IDEMO Nole do zlata na OI!!!

Jeste

pre 7 godina

OI, Sinsinati i da se zatvara kafana... Ok mozda nikada po GS ne stigne Federera iako ima idalje sanse za to, ali imati sve najbitnije turnire u tenisu e da vidim kako to neko obara...

Boxy

pre 7 godina

Prosto ne znam šta danas da očekujemo. Verujem u Novaka i njegovu mentalnu i fizičku snagu, ali jučerašnji meč je odigrao jako loše, atipično nestabilno i bez strasti. Voleo bih da danas preokrene, ali nije ni Kveri neki dunster, "osetio je krv" i daće sve od sebe. Danas Novak mora da odigra bez greške, a da Kveri bude ispod jučerašnjeg nivoa. Nije nemoguće, ali realno, dovoljan je mali pad koncentracije, jedan loše odigran servis gem i eliminacija je vrlo moguća. Ali, ako ovo preokrene i dobije, ostatak turnira bi mogao biti sasvim druga priča. Napred Nole, znaš da smo uz tebe!

krle

pre 7 godina

Kveri ne moze bolje od ovoga,ali Nole itekako moze. Ako Nole drasticno ne podigne nivo igre, a Kveri ostane na ovom nivou, gledacemo kratak treci set.

Dino

pre 7 godina

Mislim da je Novak usao u mec pomalo siguran da ce sve lako zavrsiti, znajuci da je Kveri u prvom mecu dobio Rosola u pet setova posle 62 odigrana gema. Siguran sam da ce dobiti Kverija sutra.

Delije Čikago

pre 7 godina

Pljuju ga groBari i ustaše i teraju ga da plati porez, platite vi mami što vam daje za grad nesposobnjakovići jedni, Ja sam bre u 19 godina sam bez igde ikoga se ukrcao na brod za Ameriku u najgore vreme i ostvario nešto, vi sa 20, 30, 40 godina živite od mame i tate i pljujete najvećeg sportistu u istoriji u nas, sram vas bilo, da sam admin na 92 ukinuo bih takve komentare, debili...

Vaš e-mail

pre 7 godina

(Sergije, 2. jul 2016 08:40)

Ne žrtvuje on samo Vimbldon. Žrtvuje i kalendarski GS na koji se u muškom tenisu čeka pola veka! Žrtvuje i višemilionsku nagradu! Žrtvuje i bodove koje brani!
Žrtvuje i trku za Federerovih 17GS.
Čak žrtvuje i OI, jer je najbolja piprema regularan meč, i samopouzdanje se diže pobedama a ne porazima.
Dakle ako namerno gubi - onda je definitivno pogrešno vreme za to.

držači za naočare!

pre 7 godina

Prosto, ako Nole dobije 3. set igra se 4. set. a ako dobije I taj 4. igra se 5.set. Ako I njega dobije onda pobedjuje.

Матори

pre 7 godina

Лепо одморио ноћас и сад ће да га одеље. Све друго би било изненађење. Какогод, ти си наш херој момчино! Идемо!

MsK

pre 7 godina

Kad pročitam/čujem (a to je prvi lansirao komentator SK) ortodoksnu besmislicu tipa: izgledao bezvoljan ili nezainteresovan.. i to za momka koji je celu karijeru morao da pliva uzvodno da bi stigao do vrha na kome nema nikakvu zaledjinu ...uistinu, prevrne mi se u stomaku. Pa, dobro Ozmo, kako li to izgledaju ostali vrhunski kad ih nižerangirani na'vataju u nenadanu zasedu? Pretpostavljam da je Fed ličio na Viljema Tela kad ga je Sepi prao na AO, a Marej bio oličenje Roberta Brusa kad ga je peglao Anderson na USO?
I da, mislim da je pred Novakom nemoguća misija. A neće biti ni smak sveta da izgubi. Malo će odbolovati poraz i otići na prekopotreban odmor. Usput, poštedeće sebe uvlačenja u eventualne spletke u narastajućoj histeriji oko Mareja, kome, usput rečeno, kao da je mama pravila ovogodišnji žreb (i Nadal, Federer Conga, Ćilić , Vavrinka i Izner ranim ispadanjem svesno/nesvesno poštedeli su sebe ludila one 2013.godine :)
PS. @Mare,Ns
Isto mislim za teren 1 vezano za vrem.prognozu...Još kad se prisetim da su Novaka na taj brži teren stavljali - ne početnim kolima, nego tek kad se zahuktaju udarači oko 4. runde i QF - sa Berdihom, Ćilićem, Andersonom, uz menjanje patika uoči SF sa Del Potrom... Kod njih se ništa ne dešava slučajno. Da.

realan?

pre 7 godina

Sasa,kada citam tvoje stivo dobijem dijar...trcim pema wc jos od RG.i "tektonskih poremecaja" najveceg foliranta medju sportistima jos od mladih dana N.Đ.Znam da ce te ovaj kom.samo jos ojacati i da ces jos vise da ser... za ljubimca al zapitaj se zasto pola Srbije ne navija za N.Đ.Zasto N.Đ.kada zavrsi uspjesnu karijeru nece ostati ljubimac medju teniserima kao Borg,Vilander i ostali mislis zato sto je Srbin kao sto mnogi misle, ma daj providno.

Djordje Stanojevic

pre 7 godina

Sa ovako kilavom servom i visokim spinovima promasio je turnir i temu uopste, nadam se sutra punoj konceteaciji , dubljim i ravnijim udarcima i bar pristojnom servisu , oseca se zasicenost u njegovoj igri

ajde

pre 7 godina

(Vaše ime, 2. jul 2016 06:59)

Kad se kaze "zasitio se" misli se na poslednjih nekoliko osvojenih turnira. Tu je bilo mnogo fizickog napora i mnogo emocija potrosenih takodje. A on vec par godina osvaja skoro sve. Da li se mozda Federer kratkorocno zasitio kad je kompletirao Slemove ili Nadal? Normalno je to. Nakon jednog bezvoljnog izdanja moze da sledi otreznjenje, ponovno budjenje, glad za novim trofejima.
Ne brini za ukupan broj Gren Slemova... Bice to ok.

Anonimna

pre 7 godina

Problem je samo taj što se Kveri ne plaši pobede nad Novakom kao Anderson.....


Očigledno ti Kverija nikad nisi gledao, on je mentalno jako slab.

milan

pre 7 godina

Koliko bolesnih komentara.
Koliko sramote na jednom mestu.Hvala moderatorima sto jos jednom pokazuju da nam nema spasa.
Ishod meca nebitan, covek ispisao stranice sportske istorije pre 20tak dana.U svom poslu i najbolji ima pravo na umoran dan.

Đole

pre 7 godina

Nije tenis fudbal pa da može 2:0 da se čuva celo drugo poluvreme. U tenisu pobeđuje onaj koji osvoji poslednji poen poslednjeg gema. Sve dotle je nerešeno.
Ja bih rekao da Novak i danas ima veće šanse da osvoji meč, a da li će, to i dalje zavisi samo od njega, kao i juče, kao i uvek.

Vlada djordjevic

pre 7 godina

Novak je umoran i prezasićen naporima mentalnim. Ako pobedi sutra on je definitivno fenomen svetski i koji mi nikada nismo imali! Ako izgubi pa to je malo normalno posle svih napora. I bravo Nole i uvek uz tebe , ti si najveći !

Klo

pre 7 godina

Mozda i prodje, jer igrati protiv Novaka je parapsiholoski izazov.
Bez obzira, glavno je da Nole batali OI i DK i da se usredsredi na USO. Jer ako omane u NY-u, onda moze stati na "samo" 14-15 gs titula.
Inace, pored sunca, glavni razlog za ono juce je dugo iscekivanje da mec konacno pocne.
Sve u svemu, Novak danas dobija bez taj brejka.

de

pre 7 godina

Vidim da nam znanja i iskustava vezano za tenis "ne fali". Komentarisu ljudi koji nikad nisu videli teniski teren i koji prate tenis od pre 2 meseca. Kao nerviraju se, gube živce ne mogu da gledaju. Ljudi promašili ste sport..

Plavi

pre 7 godina

Pravo da vam kazem kako hoce, posle RG ja se vise ne uzbudjujem tih 18 Gs-a ce svakako doci, bice najbolji ako vec i nije za neke, za mene jeste odavno, jos cu da se nerviram na OI i to je to, al svakako srecno Nole pa sta bude.

Aleksandar

pre 7 godina

Kada bi svako od nas učinio barem delić za našu zemlju kao Nole gde bi nam bio kraj,nisam baš njegov fan ali treba odati veliku počast ovakvim ljudima.Bravo Nole ti si ispunio svoju misiju odavno.

Jova

pre 7 godina

Danas će biti što biti mora. Kako god, Novak nije džaba to što je i tu gdje jeste.

Pozdrav svima, znanje-imanju, Predi i Gajetanu poseban

picasso

pre 7 godina

Sasa, "Eugenie Bouchard" je Kanadjanka sa francuskog govornog podrucja i ne bi trebalo da pravis gresku koju pravi vecina nasih novinara kada vrse transkripciju njenog imena u "Judzini Busar". Nije engleski jedini jezik na svetu. Transkripcija se vrsi sa originalnog jezika na srpski, a ne sa engleskog izgovora originalne verzije.

Simke

pre 7 godina

Život bi dao da Novak pobedi danas!, a onda sam pročitao komentare Nolobotova i neće mi biti krivo ako izgubi; mozak mi se ugasio od retardiranih komentara... pa vama nema pomoći.
Sve od ''sunce je krivo'' pa do ''Marijeva keva ga urekla'', a između toga ''Nole se naigrao''. - Hvala vam na ovome, lakše ću podneti ako izgubi.

Vaše ime

pre 7 godina

Kad neko kaže zasitio se za nekog sportistu koji nije najuspešniji u svojoj disciplini,
to je malouman izgovor. Umesto da opravda lošu igru tog sportiste takav izgovor ga ismeva. To je kao da kažete Crvena Zvezda se zasitila fudbala od osvajanja titule prvaka sveta, pa zbog toga ne može da osvoji LŠ.?
Zašto onda igrati dalje ako neko sa 35 god. i 17GS titula ima više energije i želje, i gladniji je trofeja od vas koji imate manje od njega?
Znači Federer je debil, a Nole je legenda zato što se zasitio, naigrao se, dosta mu je, mrza ga, umoran je posle tri nedelje odmora...
A korak dalje u gluposti idu ovi koji pišu da se sprema za OI.
Pa ni jedan trening ne može da zameni regularan meč.
Zašto se u fudbalu i košarci igraju čak i prijateljske utakmice pred neki bitan turnir?
Jednostavno ga je nadigrao Kveri. Čovek nema šta da izgubi i udara kao na treningu. Na sve to Novaku je naišao taj čuveni dan kada ga ni jedan udarac ne sluša, i eto belaja.
Nadamo se preokretu ali biće teško zaista uzeti tri seta za redom, sa psihičke strane, kada znate da niste uspeli dan pre toga da uzmete makar jedan set.

NENAD

pre 7 godina

Osvojio RG ,sa Marijem dogovor oko Wimbledona pre par godina,sve se vraca,ovaj njemu RG ,sada ovaj Wimledon,pa Nole olimpijadu,tako to ide a mi se nerviramo...Monaco zrtvovao...itd

Predo

pre 7 godina

Svi neutralni poznavaoci u svetu u se slažu da je Novak igrao loše ili "letargično" i da je to glavni uzrok ovakvog rezultata, a tek onda neka maestralna igra Kverija. Anderson je, po meni, kompletniji teniser od Kverija.
Da bi odgovorili na pitanje, moramo znati uzroke NOvakove letargične igre, tj. da li je ona posledica loše forme, zasićenosti ili nekog nepoznatog problema.
Dakle, odgovor je da može dobiti preostala tri seta ako odigra koncentrisano, na svom nivou, ali je pitanje hoće li ili želi li.
Možda se sutra izvuče i to je vrlo moguće, ali jednom se mora desiti neki rani i neočekivani poraz na velikom takmičenju, pogotovo nakon tako velikog rezlultata kao što je osvajanje RG i kompletiranja nekalendarskog Slema.
I onda sve ispočetka i ista pitanja novinara, isti protivnici. Pa, tri puta je osvojio ovaj Vimbldon, čitav dan čeka da stane kiša, a možda bi najradije pobjegao i igrao se sa sinom.
Sutra. tj danas možda bude sasvim drugog raspoloženja i pregazi protivnika. Ne zna ni on kako će biti raspoložen, a kamoli mi.
Meni je skoro svejedno, mislim da ovaj Vimbldon nije važan, ali kad pročitam neke glupe, zlobne komentare, voleo bi da pobedi.
Svi porazi ove godine su maltene bili planski, pogledajte tu listu. Kad se danas probudi i odluči da pobedi, to će i uraditi.

Гробар

pre 7 godina

Ноле побеђује! До краја! До победе! Оле олееее, оле олеее, оле олеее олее олеее...

biće bolje

pre 7 godina

Novak ima loš dan, nije prvi put ove godine, i u Monte Karlu je podbacio, ali to ne znači da ako ispadne sa ovog turnira da je zaboravio da igra, Novak je već postigao nemuguće i treba ga uvek podržavati. Ko zna možda i uspe da se izvuče radio je to bezbroj puta.

my way

pre 7 godina

Ne odlucuje se da li se ide u boj na osnovu toga kolika je sila koja te napada, vec na osnovu toga koliku svetinju branis! Napred, Nole!

fifi

pre 7 godina

Ovakva igra Novaka je nesto sto mrzim i ne mogu da razumem. Nije Kveri igrao kao Rodzer u najboljim danima nego je Novak neprepoznatljiv? Od servisa, riterna preko igre sa osnovne linije, puno gresaka? Bezvoljno, ja to ne razumem? Pa Novak je toliko bolji igrac sto i medjusobni skor govori da u ovom mecu igra kao je obrnuto? I onda je doveo sebe da sada mora da dobije tri seta u nizu ili gubi mec? Novak od sutra mora da igra samo onako kako i igra od servisa preko reterna i nema problema. Ali sa voljom a ne bezvoljno..

Predo legendo

pre 7 godina

@Predo,

a oklen si ti?
Govoris i "svetu" i "pobjegao". :) Primetio sam to i ranije. Nije toliko bitno, ti si super analiticar i pravi navijac. Samo kazem, ne moras se truditi preterano, pisi na svom dijaletku, verujem da nece biti problema.

nn

pre 7 godina

Наравно да може да преокрене али питање је колико је то заслужено после овако лошег меча и срећног прекида.

biti normalan

pre 7 godina

Totalno ludilo, pre cete poverovati da vas naduveni ljubimac lazira meceve nego da ga je neko nadigrao? Pravi se prostor za Marejevu titulu pa se ovaj prostacki ponasa? Mora da pusti da nam se ne desi ukrajinski scenario? Ko ne pada nicice pred Novakom mora biti prikriveni Hrvat? E, to vec nije navijanje, vec dijagnoza.

neko iz gomile

pre 7 godina

Bice cupavo danas, ali x puta smo videli da se nas No1e kao feniks vraca i dobija prilicno ubedljivo "vec izgubljene" meceve. Nadam se da ce to biti i danas slucaj. Meni je nesto drugo "jaci" utisak a to su navijaci koji, uz svo razumevanje da navijaju za slabijeg, da zele da budu svedoci istorijskog poraza #1 ipak previse euforicno (bar za mene) navijaju protiv naseg No1eta. Bas me zivo interesuje kako ce to izgledati danas kad No1e ubaci u 6. Svu svoju pozitivnu energiju usmeravam ka No1etu. Idemo No1e. Pancevo ceka #13 grand slam.

Svetosavska

pre 7 godina

Verujem u Novaka do poslednjeg poena. Dokle god on veruje u sebe. Mozda sutra/danas ne uspe, ali suvise puta nam je doneo radosti i hvala mu na tome. Najmanje sto zasluzuje je bezuslovna podrska. Znam da je nama ni iz dzep ni u dzep, ali ne radi se o dzepu ni o milionima, radi se o tome da cenimo necije napore, da nam ulepsava nase licne pobede sa njegovim. Cenimo mi Federera i sve tenisrre, ne mrzimo nikoga, samo smo ponosni na tebe Nole. Kako god da bude. Verujem da mozes do 6-og preokreta zato sto si u mogucnosti.

Gari

pre 7 godina

Svi koji kritikuju Novaka, kao da nisu ni gledali mec. Pa jeste videli kako servira Amer? Tuce po lopti ko murija po studentima 90-ih. Ajd vas da vidim kako cete odgovoriti na loptu od 210km/h. Amer je em jak, em precizan! Novak ne spada medju sitne igrace, naprotiv, ali u poredjenju sa Kverijem na ekranu izgleda kao decak u ranom pubertetu. Novak dobija jedino ako uzvrati silom + mozgom, jer od dugih relija sa ovim protivnikom nema nista. Srecno Nole, ali da ce lako dobiti mec, nisam ubedjen.

deda

pre 7 godina

Pa i da prođe, Raonić ima da izmelje Đokovića samo tako, inače, Novak je trenutno u sjajnoj formi, možda čak i najboljoj ikada, ali trava je trava, za neke druge tenisere, ne za Đokovića

СЕНОВИЋ

pre 7 godina

Против оваквог сервиса и разноврсних удараца не постоји одбрана. Немогућа мисија уколико овај настави са онаквим прецизним ударцима. Не би помогао ни Федерер да је заједно са ђоковићем на истој страни.

anica

pre 7 godina

(deda, 1. jul 2016 23:49)
Novak ima Kverija, Maua-vrlo nezgodan igrac, Raonica...a neko Vilasa Vilisa, Evans, Bejbi Masa Federera i Nisikorija. Pokrij se usima!...sta ce, uvek je morao tezim putem za razliku od nekih. Da je srece ko sto nije, igrao bi u finalu protiv 50. na listi, u svakom finalu, a ne protiv top 3, 4. Novak je celu karijeru igrao protiv najjacih tenisera, protiv kojih se dokazivao i dokazao, statistika da ti pamet stane, nikad nije skupljao mrvice, sad svi cupkaju i skakucu nadajuci se da ce Novak da ispadne, da bi pokupili kajmak, zasto lepo ne zasucu rukave kao sto je Novak...sto on mora da poklanja, dosta je bilo!
Nece da moze Rodjooo, sutra je novi dan, ima da preokrene zivi bili pa videli, jak je kao stena!!!
SPARTAAAAAA IDEMOOOOOOO..

Željko

pre 7 godina

Ja se u tenis ne razumem, samo ga gledam . Ali imam utisak da Nole u zadnjih dva tri turnira polako gubi onu psihicku stabilnost koja je uvek nekako bila njegov zastitni znak. Naravno da svim srcem navijam za Noleta on je nesto najbolje u nasoj zemlji ali utisak mi je da ga psihicki nesto konstantno nagriza. Daj Boze da gresim .

велjко

pre 7 godina

Na zalost Novak ispada.
Nije problem samo sto gubi sa 2:0,
mnogo veci problem je sto igra lose,da ne kazem ocajno.
Ni jedan segment igre mu nije na zadovoljavajucem nivou.Ne zna se sta mu je losije:Da li servis,ritern ili igra sa osnovne linije.
Ako se uzme u obzir da igra protiv raspolozenog servera,koji uz to ima odlican forhend i dobar bekhend sanse su minimalne da se dokopa i cetvrtog seta.

rada

pre 7 godina

Nole voli izazove a gde ces trenutno veci izazov nego na ' groblju favorita' terenu br. 1 gde gubis 0-2 od americke sirovine koji bombarduje servisom i forhendom i to je sve sto ume, njihova cuvena skola tenisa. Danas ce biti 'Ili jesi, ili nisi', a Nole definitivno jeste LAV.

Maja, Zadar

pre 7 godina

To on namjerno samo da sebi stvori malo izazova pošto je usamljen na vrhu. Kao ono dijete genijalac što mu je dosadno u prvom razredu.

SR-4

pre 7 godina

Ne navijam za Djokovica ali treba te biti zadovoljni što imate takvog sportistu,covjeka humanistu;) Što je ostao kakav je bio,ja ga ne volim ali cijenim sta je sve uradio i sta ce jos uradit ;) treba da vas bude sramota što tako govorite za svog covjeka.još neki se sikiraju da li je platio porez :S Nadam se da cemo mi imati jednog makar slicnog Djokovica Pozz iz biH

блејз

pre 7 godina

Ма биће шта буде.Новак је ове године урадио оно што нико није у задњих 50 година(нико од великана, осим Рода Лејвера на почетку опен ере, а нико од "највећих", мислим на сва 4 ГС у истом тренутку), освојио је и РГ који му је очигледно био ноћна мора и мора доћи до пражњења.Човек није робот и контрола емоција функционише донекле, уосталом ако сви остали имају право на то, зашто не би имао и он!?У сваком случају НОВАК је један од највећих како год...НАПРЕД НОВАЧЕ, увек имаш подршку и љубав од твојих нормалних и верних навијача!(пустите ми коментар, молим...)

Sergije

pre 7 godina

Novak ovo namerno gubi. Konacno jedna racionalna odluka. Ove godine se ne moze sve osvojiti, nesto se mora zrtvovati i sasvim je logicno da je to Vimbldon. Novak zeli da se dobro odmori i pripremi za Olimpijadu i, eventualno, Sinsinati. Posle toga sta uradi na US Open, uradi. Sledece godine pocinje trka za gren slemovima i titulom najboljeg svih vremena.

dimar@beotel.net

pre 7 godina

Moja teorija je da on i Marej posto su u ovom trenutku neprikosnoveni precutno su u precutnom dogovoru.Ti meni ne muti vodu za RG jer mi je vazan, a ja tebi necu smetati za Vimbldon.Zivi bili pa videli, da li ce Novak danas proci, ne znam, ali da ide ka tome da Mareju ne bude na putu za osvajanje titule sam ubedjen.Ko je gledao mec kada je Marej osvojio jedini Vimbldon nema dileme da je Novak svojom igrom prepustio titulu Mareju.Jedino sada ne zeli da se mrcvari do finala nego da izgubi danas pa da se lepo odmori za OI.

princ rima

pre 7 godina

mi smo srbi proklet narod,i sramota me je ljudi koji jedva cekaju da Novak odigra lose da bi se time nasladjivali...sitne duse,kompleksasi najgore vrste,ma....toliko me iznerviraju njihovi idiotski komentari...srecom ima mnogo vise nas koji postuju i vole Novaka Djokovica-najboljeg srpskog sportistu svih vremena

Samo su individualci slobodni ljudi

pre 7 godina

Ako jedna Serena, velika sampionka izjavljuje da ce sutra navijati za Novaka, iako igra protiv njenog sunarodnika za kojeg inace navija, jer veliki sampioni kao sto je Novak to zasluzuju, onda si ti sve samo ne realan.
(Ja bih rekla da si zloban,zavidljiv i nesrecan, 2. jul 2016 00:18)

Draga, taj tekst ne zalužuje pažnju, ali tvoje je zapažanje interesantno: hvališ Serenu koja će navijati za Novaka a ne za "zemljaka", jer Novak to zaslužuje, Serena najbolje to zna, ali jednom je Ana rekla da joj je omiljeni teniser Federer i onda je krenulo - "ja bi joj oduzo pasos i zabranijo ulaz u srbiju". Da li svi Srbi moraju da navijaju za Novaka i da mu se dive? Postoje dve vrste navijanja - masovno, nacionalno i histerično, ali i individualno, a primere sam dao - Serena i Ana, ima još takvih, zašto da ne.

nesabridges

pre 7 godina

@Nikad - dobro je da si pogodio, pricas da ce Djokovic izgubiti vec u prvoj nedelji 28 turnira za redom, pa red je bilo i da pogodis, samo ne zaboravi da je samo 2:0 za Kveri i da ima jos mnogo da se igra. Nadam se pobedi, ali mi Novak nekako deluje kao emotivno ispraznjen

šetač

pre 7 godina

Nole je igrao na novou trećeg kola, Kveri je imao odgovor na Novakov servis i sve ostalo. Mogao je Nolevda izvuče TB prvog seta, ali ipak nije. Da bi dobio Nole mora da digne nivo igre na nivo polufinala-finala. Da li to može, ne znam. Potrošio se mentalno na RG. Potpuno nova situacija zaostatak, treba do dobije meč u kome je dao dva seta fore.

zingaro

pre 7 godina

Kao dobar poznavalac ovog sporta ponekada pomisli kako se ovaj Djokovic voli igrati sa svojim zivcima i zivcima onih koji ne shavataju da ovaj mentalni kockar voli stavljati sebe i druge na probno..Ej ...dam ti dva seta fore,,a zadnja tri nemas sanse da dobijes.E to je tableta koja ubija psihu onih koji vjeruju u nemoguce..Taj sajko se igra sa svima i pri tome uziva,,ako takvoga neko pobijedi,,onda je to sasvim slucajno..

Nolefan

pre 7 godina

Vazniji je Vimbldon od OI.Za navijace je obrnuto.Novak je dosao ne pripremljen na Wimbldon.Ocekivalo se da naleti na naekog kome sve polazi za rukom. Ni prva dva meca protiv anonimusa nije odigrao sjajno.Ne moze se od prvog kola podizati forma.Drugi servis 47% a protivnik 70%. Brejk lopte Novak 0/1 protivnik 2/7. Statistika je neumoljiva.Plus Query imao deset vinera vise. Moze Novak da prica sada sta hoce ako se ne resetuje danas. Vlaga, lpotica teza

Analiticar amater

pre 7 godina

Klasican primer kada neko predje igricu na najvisem nivou.

Ostaje mu samo da krene iz pocetka i da trazi nove izazove....

oberin martel

pre 7 godina

Kakav novak smehoteka od čoveka je lii platio porez za 2015 u srbiji
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Riki, 1. jul 2016 23:53)

A koliko si ti nepismen nije smešno nego je tragično. Al bitno je da smo mi u demokratiji pa i takvi kao ti imaju pravo da komentarišu...

@

pre 7 godina

@doktor
Dal si normalan ti? Da mu prepusti WB? Pa onda bi valjda dosao do finala i prepustio mu, ne bi ispadao u 3 kolu?
Realno, ne verujem da Federera bas zanima sta je ko kome obecao. Jel moze to da dodje do tvog mozga?

zinzi

pre 7 godina

hejteri trljaju dlanove, slavice ako nole ispadne kao da je nova godina, kao da su dobili sina, kao da je 18. rodjendan...napred nole

Harry Mason

pre 7 godina

I KADA GUBIIIIIŠ JA TI PEVAAAAM JER U SRCU MOJEM JEDINO SI TIIII!!!!!
Idemo care, raščereči ga sutra da ne zna gde savija!!

Rogi Obrenovac

pre 7 godina

Rekao bi da je ovo pocetak kraja. Dobro, ima tu onih koji uvek pricaju ono sto drugi vole da cuju, pricam ono sto misim, makar bio sam naspram svih. Te price o 20 GS titula, 400 nedelja, osvajanja skoro svih titula do 35, realne su koliko i odlazak srpske rakete na Mars. Covek gazi tridesetu, osvojio je sve sto je moglo da se osvoji, skoro sve, mislim i da je i njemu dosta svega, prezasicenost je ono sto njegovi pokreti govore, u njegovim ocima nema one gladi koju jos uvek poseduju Rafa i Endi, a to je najgore. Kveri ovo lagano prolazi, a ocekujem da Endi preuzme prvu poziciju do kraja godine, ne zato sto bi tako voleo, vec zato sto je to moje misljenje na osnovu onog sto gledam.

već vidjeno

pre 7 godina

Bolje da N01e pusti amera da pobedi nego da nam u Srbiji izazovu "Ukrajinski scenario"....Njagore u sportu je kad MORAŠ da pustiš 10x slabijeg da pobedi pa igraš kao da si hendikepiran (bez namere da uvredim osobe sa posebnim potrebama).

glas razuma

pre 7 godina

Da se malo podsetimo prosle godine, nije li bila ista situacija sa Južnoafrikancem koji je vodio 2 nula na istom terenu isto prekid i na kraju 3:2 ĐOKOVIĆ. Zasto da se neponovi?

anica

pre 7 godina

@Ja bih rekla da si zloban, zavidljiv i nesrecan
"Zavidljiv"!?!? Jesi li isla u skolu nekada? Pola Srbije ima pametnija posla od citanja komentara. Nisu svi penzioneri koji nemaju sta da rade.

pera

pre 7 godina

Zaista zelim da Novak pobedi, ali nazalost mislim da ce pasti u 5-om setu. Prva dva ce dobiti danas lagano, onda ce imati blagi pad koncentracije i Kveri ce to iskoristiti. Tesko je dva puta na isti nacin izvuci pobedu.

john

pre 7 godina

nemoj da nasedate, ok izgubio je 2 seta, losa igra ovo ono, u celoj prici nikom nije cudno sto je drugi set izgubio 1-6, ovo je lagan preokret, kladinoce moraju da namire svoje rashode... da je i drugi izgubio 6-7, to je onda ok, trudio se dao maximum, ovako 1-6 je klasicno "uzimanje " seta od strane bookmakera...
pa niste valjda toliko naivni?!? dobije sutra djole, kvota na trenutni preokret je 1.57 dok je pre meca bila kvota da ce Sen da dobije 26, vise od igre... ;-)

keza

pre 7 godina

Ih, pa koliko puta do sad je nole preokrenuo ovakve meceve, ne bi bilo ni prvi ni poslednji put da se izvuce. I ako izgubi, nemA veze, doci ce spremniji za davis cup

dr.poserkovich

pre 7 godina

novak je branilac trofeja,i br1 na atp.u.maltretirati ga u ovome trenutku nije red,a juce je postavljanjem na teren pod kisom,ipak pretpostavljen vavrenki,del potru,pa i federeru,da li ce murrey igrati van central courta?danas ce novak izgubiti,jer on zna za red,a red je da ne moze sut sa rogatim.see you in brasil dear nole.good luck

Miomir

pre 7 godina

Smejte se koliko hocete ali pred finale Wimbledona 2012 Novak nije mogao da spava cele noci. To je rekao tek posle izgubljenog finala od Marija. Trebao je ranije,jer sam ubedjen da se ponovo pravi prostor da mezimac i mama mu uzmu jos jedan domaci proizvod tipa Wimbledon trofej.

Влада

pre 7 godina

Da li neko zna u koliko se sati sutra nastavlja meć?Hvala
(Nenad, 1. jul 2016 23:10)

На званичном сајту Вимблдона стоји да је у 13:00 по нашем времену.

Glas Srbije

pre 7 godina

Neki "ljudi" ce bas sve uciniti ne bi li bar neko obratio paznju na njih. Ovakve prilike su retko ukazuju i treba ih iskoristiti. Jel' tako uterivaci poreza i slicne mizeruje?

vajda

pre 7 godina

Novak predao meč, navodno povreda ramena...zna i sam da je pred njim nemoguća misija...povlači se polako, previše je zapeo, prolazi kao i nadal, naredne 3,4 godine neće ga biti nigde, a posle penzija...

@

pre 7 godina

Ne moze Novak nikako ovo da dobije. Mogao je da se danas igralo na fizicku spremu. Ovako Kveri ima vremena da odmori i sutra nastavi ovako pun snage i volje. Gotov je Novak.

realan?

pre 7 godina

Sasa,kada citam tvoje stivo dobijem dijar...trcim pema wc jos od RG.i "tektonskih poremecaja" najveceg foliranta medju sportistima jos od mladih dana N.Đ.Znam da ce te ovaj kom.samo jos ojacati i da ces jos vise da ser... za ljubimca al zapitaj se zasto pola Srbije ne navija za N.Đ.Zasto N.Đ.kada zavrsi uspjesnu karijeru nece ostati ljubimac medju teniserima kao Borg,Vilander i ostali mislis zato sto je Srbin kao sto mnogi misle, ma daj providno.

doktor

pre 7 godina

Desava se ono sto sam i zeleo,a to je da Mari ne zapinje u finalu RG,a da mu Nole prepusti Vimbldon!DOKAZI? Citaj:1.Mari osvaja prvi set u finalu RG,pa nestaje s terena.. 2.Majke zagrljene piju sampanjac posle meca.3.Dzudi Mari izjavljuje pre 2 dana kako ocekuje da Novak ispadne pre finala,a to nikada nije do sada rekla... IDEMO Nole do zlata na OI!!!

Mare,NS

pre 7 godina

Reset.
Svi koji misle da je kisa donela Novaku spas,grdno se varaju.
Drugi set je prepustio bez borbe,jer je u mislima jos bio u taj-brejku prvog.
Kveri je odigrao maestralno,islo ga sve,pogadjao,rizikovao,ali ne moze to tako doveka.
Sutra ce biti druga prica,a i veceras bi bilo isto.
Sve zavisi od Novaka.
Moze da USTANE ili da ODUSTANE!
Nadam se prvoj varijanti,ali sta god da bude,kod mene ima toliko kredita da ne mora da se pravda.
Svakom dodje los dan na poslu kojim se bavi.
I on je samo covek.

P.S.
Svi znaju da su Englezi veliki majstori vremenske prognoze.
Tacno su znali sta ce se danas desavati i NAMERNO ga stavili da igra na terenu 1,znajuci da ce ceo dan provesti cekajuci da stane kisa,a uz to sve,Kveri je verna kopija Andersona.
Slucajnost?
Kad su Britanci u pitanju,nista se ne desava slucajno,ako mi to nismo naucili kroz istoriju,niko nije!

Idemooo!

Petar

pre 7 godina

Problem je samo taj što se Kveri ne plaši pobede nad Novakom kao Anderson. Sutra će ući u meč sa jasnim planom da dobije samo jedan set od moguća tri, i da završi započet posao.
Novak nije igrao tri nedelje tenis. OK je bilo prošle godine zbog teškog poraza na RG, odmor je bio neophodan, ali ove godine je morao da odigra bar jedan turnir.
Ispada da su svi ostali teniseri ludi što su igrali pre Wim. neko i po 2 turnira, samo je Novak pametan.
Pa eto sad, koliko je pametan, ne može da naše svoju igru i formu.
U prva dva meča nije ličio na sebe, i čim je stigao neko iole iskusniji, počistio ga je sa terena.
Uzeo je samo JEDAN gem u drugom setu nakon što je prvi izgubio?!
Nisam pesimista samo sam realan.

NENAD

pre 7 godina

Osvojio RG ,sa Marijem dogovor oko Wimbledona pre par godina,sve se vraca,ovaj njemu RG ,sada ovaj Wimledon,pa Nole olimpijadu,tako to ide a mi se nerviramo...Monaco zrtvovao...itd

deda

pre 7 godina

Pa i da prođe, Raonić ima da izmelje Đokovića samo tako, inače, Novak je trenutno u sjajnoj formi, možda čak i najboljoj ikada, ali trava je trava, za neke druge tenisere, ne za Đokovića

nn

pre 7 godina

Наравно да може да преокрене али питање је колико је то заслужено после овако лошег меча и срећног прекида.

milena_bgd

pre 7 godina

Najsrecniji covek na svetu
Naravno cim gubi 2-0, kisa
Kroz celu karijeru ima abnormalno srece, osim protiv Nadala ono pecanje na Rg
(Filip, 1. jul 2016 22:31)

Sto bih voleo da napises jos jedan kommentar i objasnis tu njegovu abnormalnu SRECU tokom cele karijere :) ...Koliko si zavidan i ljubomoran,to je vec abnormalno

Mr White

pre 7 godina

Obozavam Novaka, najiskrenije, ali mislim da ce izgubiti od ovog slepca. Verovatno zbog pritiska kalendarskog grend slema i male opustenosti u prvoj nedelji turnira. Ali neka, nema veze,
uzece Rio i US open... Malo li je?

Loko

pre 7 godina

Ono prosle godine je u prva dva seta bila demonstracija kako moze jednom serveru da se poklopi dan na travi.. Ovo danas je bilo jako lose,koliko je samo gemova novak imao otvorenih.. Koliko gresaka na drugi servis,pa u razmenama.. Jedno je sigurno,Novak od ovoga ne moze gore.. Idmo sutra 7-5,6-1,5:7,2:6,2:6 ...!

Tomy

pre 7 godina

Desava se ono sto sam i zeleo,a to je da Mari ne zapinje u finalu RG,a da mu Nole prepusti Vimbldon!DOKAZI? Citaj:1.Mari osvaja prvi set u finalu RG,pa nestaje s terena.. 2.Majke zagrljene piju sampanjac posle meca.3.Dzudi Mari izjavljuje pre 2 dana kako ocekuje da Novak ispadne pre finala,a to nikada nije do sada rekla... IDEMO Nole do zlata na OI!!!
(doktor, 01. jul 2016 23:14)
Doktore komentariši fudbal.

Rogi Obrenovac

pre 7 godina

Rekao bi da je ovo pocetak kraja. Dobro, ima tu onih koji uvek pricaju ono sto drugi vole da cuju, pricam ono sto misim, makar bio sam naspram svih. Te price o 20 GS titula, 400 nedelja, osvajanja skoro svih titula do 35, realne su koliko i odlazak srpske rakete na Mars. Covek gazi tridesetu, osvojio je sve sto je moglo da se osvoji, skoro sve, mislim i da je i njemu dosta svega, prezasicenost je ono sto njegovi pokreti govore, u njegovim ocima nema one gladi koju jos uvek poseduju Rafa i Endi, a to je najgore. Kveri ovo lagano prolazi, a ocekujem da Endi preuzme prvu poziciju do kraja godine, ne zato sto bi tako voleo, vec zato sto je to moje misljenje na osnovu onog sto gledam.

dimar@beotel.net

pre 7 godina

Moja teorija je da on i Marej posto su u ovom trenutku neprikosnoveni precutno su u precutnom dogovoru.Ti meni ne muti vodu za RG jer mi je vazan, a ja tebi necu smetati za Vimbldon.Zivi bili pa videli, da li ce Novak danas proci, ne znam, ali da ide ka tome da Mareju ne bude na putu za osvajanje titule sam ubedjen.Ko je gledao mec kada je Marej osvojio jedini Vimbldon nema dileme da je Novak svojom igrom prepustio titulu Mareju.Jedino sada ne zeli da se mrcvari do finala nego da izgubi danas pa da se lepo odmori za OI.

Sergije

pre 7 godina

Novak ovo namerno gubi. Konacno jedna racionalna odluka. Ove godine se ne moze sve osvojiti, nesto se mora zrtvovati i sasvim je logicno da je to Vimbldon. Novak zeli da se dobro odmori i pripremi za Olimpijadu i, eventualno, Sinsinati. Posle toga sta uradi na US Open, uradi. Sledece godine pocinje trka za gren slemovima i titulom najboljeg svih vremena.

Milan BK

pre 7 godina

Novak sutra počinje novi meč, ali meč koji mora da dobije 3:0! Ako izadje sa pravim stavom i čvrstom voljom (a čini mi se da danas nije bilo volje za tenisom) to će biti tri rutinska seta.
Napred Nole!

Make

pre 7 godina

Normalno da može Nole da preokrene, ali nije u tome problem. Mene nešto drugo zanima. Gde je to samopouzdanje o kojem je Nole pričao posle RG-a ? Oba seta je odigrao stegnuto, slabi servisi, plitki udarci. Brate ako imaš samopouzdanje, treba da rasuraš protivnike. Naravno, Kveri je odigrao fenomenalan prvi set, prvi servis mu je odlično ulazio. Nole me je iznervirao u drugom setu, kad je posustao i samo udarao lopticu bezveze. Nema želje, nema žara.. Izgleda da je Novaku na travi slabost jak server, bez dileme.

I

pre 7 godina

Ma Đokica je sjajan, ne sumnjam u njega.

A inače, ne kaže se deža vi nego deža vu što je od francuskog déj? vu što doslovno znači već viđeno.

Ja bih rekla da si zloban,zavidljiv i nesrecan

pre 7 godina

Sasa,kada citam tvoje stivo dobijem dijar...trcim pema wc jos od RG.i "tektonskih poremecaja" najveceg foliranta medju sportistima jos od mladih dana N.Đ.Znam da ce te ovaj kom.samo jos ojacati i da ces jos vise da ser... za ljubimca al zapitaj se zasto pola Srbije ne navija za N.Đ.Zasto N.Đ.kada zavrsi uspjesnu karijeru nece ostati ljubimac medju teniserima kao Borg,Vilander i ostali mislis zato sto je Srbin kao sto mnogi misle, ma daj providno.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (realan?, 1. jul 2016 22:55)

Da, da, narocito po odnosu minusa i pluseva na tvoj komentar moze se izvuci zakljucak da pola Srbije ne voli Novaka. Ako jedna Serena, velika sampionka izjavljuje da ce sutra navijati za Novaka, iako igra protiv njenog sunarodnika za kojeg inace navija, jer veliki sampioni kao sto je Novak to zasluzuju, onda si ti sve samo ne realan.

Baksuzi

pre 7 godina

Secate se kako je prekinuo veliku seriju pobeda 2011? Uoci tog polufinala RG u svlacionici ga je posetio Mekinro i ishvalio. Uoci ovog meca slicno je uradio Bolitijeri na konferenciji. Nesumnjivo trpi preveliki pritisak pricama o rekordima. Njegov tim treba da ga izoluje od ovakvih poseta legendi.

vlasta

pre 7 godina

Nameštaju Federeru da osvoji Vimbldon, pošto će ove godine izgleda u penziju.
(nn, 01. jul 2016 22:30)
Namestaju?!Kako namestaju?Koja je Djokoviceva uloga u ovom namestanju?
Sta sve covek izvali i ostane ziv.
Kako mozete da objavljujete ovako nebulozne komentare?

Samo su individualci slobodni ljudi

pre 7 godina

Ako jedna Serena, velika sampionka izjavljuje da ce sutra navijati za Novaka, iako igra protiv njenog sunarodnika za kojeg inace navija, jer veliki sampioni kao sto je Novak to zasluzuju, onda si ti sve samo ne realan.
(Ja bih rekla da si zloban,zavidljiv i nesrecan, 2. jul 2016 00:18)

Draga, taj tekst ne zalužuje pažnju, ali tvoje je zapažanje interesantno: hvališ Serenu koja će navijati za Novaka a ne za "zemljaka", jer Novak to zaslužuje, Serena najbolje to zna, ali jednom je Ana rekla da joj je omiljeni teniser Federer i onda je krenulo - "ja bi joj oduzo pasos i zabranijo ulaz u srbiju". Da li svi Srbi moraju da navijaju za Novaka i da mu se dive? Postoje dve vrste navijanja - masovno, nacionalno i histerično, ali i individualno, a primere sam dao - Serena i Ana, ima još takvih, zašto da ne.

велjко

pre 7 godina

Na zalost Novak ispada.
Nije problem samo sto gubi sa 2:0,
mnogo veci problem je sto igra lose,da ne kazem ocajno.
Ni jedan segment igre mu nije na zadovoljavajucem nivou.Ne zna se sta mu je losije:Da li servis,ritern ili igra sa osnovne linije.
Ako se uzme u obzir da igra protiv raspolozenog servera,koji uz to ima odlican forhend i dobar bekhend sanse su minimalne da se dokopa i cetvrtog seta.

već vidjeno

pre 7 godina

Bolje da N01e pusti amera da pobedi nego da nam u Srbiji izazovu "Ukrajinski scenario"....Njagore u sportu je kad MORAŠ da pustiš 10x slabijeg da pobedi pa igraš kao da si hendikepiran (bez namere da uvredim osobe sa posebnim potrebama).

anica

pre 7 godina

Teska situacija, ali hvala kisi! Igra Amerikanac dobro, brzo i dobra serva..Nole je nekako uspavano delovao, bez energije, i ono sunce ga direkt u oci gadjalo.
Nije mu prvi put i verujem da moze da preokrene, i ako ne, Boze moj i on je ziv covek...i ima prava da ima los dan, mozda ima neki problem itd.
Uvek uz tebe Nole, ti si veliki sampion...idemo, samo napred!

Glas Srbije

pre 7 godina

Naravno da su Novakove sanse da dobije mec velike osim ako zaista ne zeli dalje. On nikada ne igra dva meca lose a ni njegov protivnik ne moze dva dana za redom da igra izuzetno dobro.

Delije Čikago

pre 7 godina

Pljuju ga groBari i ustaše i teraju ga da plati porez, platite vi mami što vam daje za grad nesposobnjakovići jedni, Ja sam bre u 19 godina sam bez igde ikoga se ukrcao na brod za Ameriku u najgore vreme i ostvario nešto, vi sa 20, 30, 40 godina živite od mame i tate i pljujete najvećeg sportistu u istoriji u nas, sram vas bilo, da sam admin na 92 ukinuo bih takve komentare, debili...

biti normalan

pre 7 godina

Totalno ludilo, pre cete poverovati da vas naduveni ljubimac lazira meceve nego da ga je neko nadigrao? Pravi se prostor za Marejevu titulu pa se ovaj prostacki ponasa? Mora da pusti da nam se ne desi ukrajinski scenario? Ko ne pada nicice pred Novakom mora biti prikriveni Hrvat? E, to vec nije navijanje, vec dijagnoza.

Mix

pre 7 godina

Ne znam ko se jos cudi,Kveri igra odlican tenis,a protiv najboljih je dodatno motivisan.Jos juce sam rekao da ce Novak sa njim imati tezi posao nego sa Berlokom,sa kojim se tradicionalno muci.Nema veze prekid meca mislim da bi Nole nasao resenje u trecem setu i da nije bilo prekida,ovo moze samo da mu smeta.

Djordje Stanojevic

pre 7 godina

Sa ovako kilavom servom i visokim spinovima promasio je turnir i temu uopste, nadam se sutra punoj konceteaciji , dubljim i ravnijim udarcima i bar pristojnom servisu , oseca se zasicenost u njegovoj igri

S. Dražo

pre 7 godina

Jos nista nije zavrseno, pa i da izgubi, boze moj nije kraj sveta. Ali lako je danas bio los isto tako sutra moze biti i verujem da ce tako biti potpuno suprotno. A opet Kveri treba sutra takodje isto da igra kao danas, sto je malo verovatno, da bi na kraju pobedio. Prednost je velika, ali ne i nedostizna. Ja verujem u Novaka. Neka sutra ovog krivudavog počisti!

D.P.

pre 7 godina

Uvek postoje oni koji vam ne odgovaraju a drugi ih dembaju svaki put. Možda je ta situacija baš sada. Svi smo mi samo obični ljudi pa i Nole. Bori se pa ako padneš nije strašno. Ustaćeš i boriti se sledeće put! Volimo te i kada ne ide kako svi želimo!

Maja, Zadar

pre 7 godina

To on namjerno samo da sebi stvori malo izazova pošto je usamljen na vrhu. Kao ono dijete genijalac što mu je dosadno u prvom razredu.

Ms.S

pre 7 godina

Navijam za Noleta, naravno, ali taj covek je toliko meceva dobio i turnira osvojio, da je totalno zasluzio da ima los dan i ponekad razocara svoje navijace. A oni koji ga pljuju, nek prvo probaju da osvoje jedan trofej u bilo cemu pre no sto krenu da prosipaju svoje zajedljive opaske.

Klo

pre 7 godina

Mozda i prodje, jer igrati protiv Novaka je parapsiholoski izazov.
Bez obzira, glavno je da Nole batali OI i DK i da se usredsredi na USO. Jer ako omane u NY-u, onda moze stati na "samo" 14-15 gs titula.
Inace, pored sunca, glavni razlog za ono juce je dugo iscekivanje da mec konacno pocne.
Sve u svemu, Novak danas dobija bez taj brejka.

skoba

pre 7 godina

Đoković dozira napor koji ulaže na svakom meču protiv igrača koji nisu Mari, Nadal i Federer, to je radio i danas međutim vrag je odneo šalu jer je Kveri igrao svoj najbolji tenis.. sutra očekujem 3 2

Zurkolomcina

pre 7 godina

Noletu danas malo zaribalo kvacilo, pa nije mogao da menja brzine. Sutra ce da preokrene i pocisti ovoga dok trepnete...Nolenator Mode

Anonimna

pre 7 godina

Problem je samo taj što se Kveri ne plaši pobede nad Novakom kao Anderson.....


Očigledno ti Kverija nikad nisi gledao, on je mentalno jako slab.

Гробар

pre 7 godina

Ноле побеђује! До краја! До победе! Оле олееее, оле олеее, оле олеее олее олеее...

Jeste

pre 7 godina

OI, Sinsinati i da se zatvara kafana... Ok mozda nikada po GS ne stigne Federera iako ima idalje sanse za to, ali imati sve najbitnije turnire u tenisu e da vidim kako to neko obara...

zingaro

pre 7 godina

Kao dobar poznavalac ovog sporta ponekada pomisli kako se ovaj Djokovic voli igrati sa svojim zivcima i zivcima onih koji ne shavataju da ovaj mentalni kockar voli stavljati sebe i druge na probno..Ej ...dam ti dva seta fore,,a zadnja tri nemas sanse da dobijes.E to je tableta koja ubija psihu onih koji vjeruju u nemoguce..Taj sajko se igra sa svima i pri tome uziva,,ako takvoga neko pobijedi,,onda je to sasvim slucajno..

my way

pre 7 godina

Ne odlucuje se da li se ide u boj na osnovu toga kolika je sila koja te napada, vec na osnovu toga koliku svetinju branis! Napred, Nole!

pera

pre 7 godina

Zaista zelim da Novak pobedi, ali nazalost mislim da ce pasti u 5-om setu. Prva dva ce dobiti danas lagano, onda ce imati blagi pad koncentracije i Kveri ce to iskoristiti. Tesko je dva puta na isti nacin izvuci pobedu.

krle

pre 7 godina

Kveri ne moze bolje od ovoga,ali Nole itekako moze. Ako Nole drasticno ne podigne nivo igre, a Kveri ostane na ovom nivou, gledacemo kratak treci set.

MsK

pre 7 godina

Kad pročitam/čujem (a to je prvi lansirao komentator SK) ortodoksnu besmislicu tipa: izgledao bezvoljan ili nezainteresovan.. i to za momka koji je celu karijeru morao da pliva uzvodno da bi stigao do vrha na kome nema nikakvu zaledjinu ...uistinu, prevrne mi se u stomaku. Pa, dobro Ozmo, kako li to izgledaju ostali vrhunski kad ih nižerangirani na'vataju u nenadanu zasedu? Pretpostavljam da je Fed ličio na Viljema Tela kad ga je Sepi prao na AO, a Marej bio oličenje Roberta Brusa kad ga je peglao Anderson na USO?
I da, mislim da je pred Novakom nemoguća misija. A neće biti ni smak sveta da izgubi. Malo će odbolovati poraz i otići na prekopotreban odmor. Usput, poštedeće sebe uvlačenja u eventualne spletke u narastajućoj histeriji oko Mareja, kome, usput rečeno, kao da je mama pravila ovogodišnji žreb (i Nadal, Federer Conga, Ćilić , Vavrinka i Izner ranim ispadanjem svesno/nesvesno poštedeli su sebe ludila one 2013.godine :)
PS. @Mare,Ns
Isto mislim za teren 1 vezano za vrem.prognozu...Još kad se prisetim da su Novaka na taj brži teren stavljali - ne početnim kolima, nego tek kad se zahuktaju udarači oko 4. runde i QF - sa Berdihom, Ćilićem, Andersonom, uz menjanje patika uoči SF sa Del Potrom... Kod njih se ništa ne dešava slučajno. Da.

A-ha!

pre 7 godina

Tesko ce Novak uzeti tri seta u nizu ako Kveri bude servirao kao danas. Naravno da sve zavisi od Novaka ali ono sto je danas pokazao je bas nista. Nadam se totalnom resetu za sutra.

Vaš e-mail

pre 7 godina

(Sergije, 2. jul 2016 08:40)

Ne žrtvuje on samo Vimbldon. Žrtvuje i kalendarski GS na koji se u muškom tenisu čeka pola veka! Žrtvuje i višemilionsku nagradu! Žrtvuje i bodove koje brani!
Žrtvuje i trku za Federerovih 17GS.
Čak žrtvuje i OI, jer je najbolja piprema regularan meč, i samopouzdanje se diže pobedama a ne porazima.
Dakle ako namerno gubi - onda je definitivno pogrešno vreme za to.

Dino

pre 7 godina

Mislim da je Novak usao u mec pomalo siguran da ce sve lako zavrsiti, znajuci da je Kveri u prvom mecu dobio Rosola u pet setova posle 62 odigrana gema. Siguran sam da ce dobiti Kverija sutra.

hadvao

pre 7 godina

Posle onog preokreta u polifunalu US-a protiv federera sto se mene tice,moze i da prekine karijeru uradio je dosta da bude upamcen cio zivot

dr.poserkovich

pre 7 godina

novak je branilac trofeja,i br1 na atp.u.maltretirati ga u ovome trenutku nije red,a juce je postavljanjem na teren pod kisom,ipak pretpostavljen vavrenki,del potru,pa i federeru,da li ce murrey igrati van central courta?danas ce novak izgubiti,jer on zna za red,a red je da ne moze sut sa rogatim.see you in brasil dear nole.good luck

bobn,nis

pre 7 godina

Verovatno ce sutra Novak pobediti,ali i ako ne pobedi,pa ljudi moji to je sport,mozda nije dobro spavao,mozda ima problem sa stomakom,mozda mu je neko pre meca javio neku vest koja ga je uznemirila,mozda je Kveri jedenostavno bolji i spremniji,ljudi moji pa i on je covek od krvi i mesa.Ponavljam stoti put,sutra da prekine da igra tenis Novak je jedan od najveci svih vremena.

anica

pre 7 godina

(deda, 1. jul 2016 23:49)
Novak ima Kverija, Maua-vrlo nezgodan igrac, Raonica...a neko Vilasa Vilisa, Evans, Bejbi Masa Federera i Nisikorija. Pokrij se usima!...sta ce, uvek je morao tezim putem za razliku od nekih. Da je srece ko sto nije, igrao bi u finalu protiv 50. na listi, u svakom finalu, a ne protiv top 3, 4. Novak je celu karijeru igrao protiv najjacih tenisera, protiv kojih se dokazivao i dokazao, statistika da ti pamet stane, nikad nije skupljao mrvice, sad svi cupkaju i skakucu nadajuci se da ce Novak da ispadne, da bi pokupili kajmak, zasto lepo ne zasucu rukave kao sto je Novak...sto on mora da poklanja, dosta je bilo!
Nece da moze Rodjooo, sutra je novi dan, ima da preokrene zivi bili pa videli, jak je kao stena!!!
SPARTAAAAAA IDEMOOOOOOO..

Miomir

pre 7 godina

Smejte se koliko hocete ali pred finale Wimbledona 2012 Novak nije mogao da spava cele noci. To je rekao tek posle izgubljenog finala od Marija. Trebao je ranije,jer sam ubedjen da se ponovo pravi prostor da mezimac i mama mu uzmu jos jedan domaci proizvod tipa Wimbledon trofej.

Aleksa

pre 7 godina

Pa i da ne pobedi, bice on nas heroj zauvek. Plakacemo mi za njim kada se jednog dana bude povukao. Ovo je sve sport i pobedi i porazi su njegov sastavni deo.

ajde

pre 7 godina

(Vaše ime, 2. jul 2016 06:59)

Kad se kaze "zasitio se" misli se na poslednjih nekoliko osvojenih turnira. Tu je bilo mnogo fizickog napora i mnogo emocija potrosenih takodje. A on vec par godina osvaja skoro sve. Da li se mozda Federer kratkorocno zasitio kad je kompletirao Slemove ili Nadal? Normalno je to. Nakon jednog bezvoljnog izdanja moze da sledi otreznjenje, ponovno budjenje, glad za novim trofejima.
Ne brini za ukupan broj Gren Slemova... Bice to ok.

de

pre 7 godina

Vidim da nam znanja i iskustava vezano za tenis "ne fali". Komentarisu ljudi koji nikad nisu videli teniski teren i koji prate tenis od pre 2 meseca. Kao nerviraju se, gube živce ne mogu da gledaju. Ljudi promašili ste sport..

biće bolje

pre 7 godina

Novak ima loš dan, nije prvi put ove godine, i u Monte Karlu je podbacio, ali to ne znači da ako ispadne sa ovog turnira da je zaboravio da igra, Novak je već postigao nemuguće i treba ga uvek podržavati. Ko zna možda i uspe da se izvuče radio je to bezbroj puta.

SR-4

pre 7 godina

Ne navijam za Djokovica ali treba te biti zadovoljni što imate takvog sportistu,covjeka humanistu;) Što je ostao kakav je bio,ja ga ne volim ali cijenim sta je sve uradio i sta ce jos uradit ;) treba da vas bude sramota što tako govorite za svog covjeka.još neki se sikiraju da li je platio porez :S Nadam se da cemo mi imati jednog makar slicnog Djokovica Pozz iz biH

Harry Mason

pre 7 godina

I KADA GUBIIIIIŠ JA TI PEVAAAAM JER U SRCU MOJEM JEDINO SI TIIII!!!!!
Idemo care, raščereči ga sutra da ne zna gde savija!!

rada

pre 7 godina

Nole voli izazove a gde ces trenutno veci izazov nego na ' groblju favorita' terenu br. 1 gde gubis 0-2 od americke sirovine koji bombarduje servisom i forhendom i to je sve sto ume, njihova cuvena skola tenisa. Danas ce biti 'Ili jesi, ili nisi', a Nole definitivno jeste LAV.

Simke

pre 7 godina

Život bi dao da Novak pobedi danas!, a onda sam pročitao komentare Nolobotova i neće mi biti krivo ako izgubi; mozak mi se ugasio od retardiranih komentara... pa vama nema pomoći.
Sve od ''sunce je krivo'' pa do ''Marijeva keva ga urekla'', a između toga ''Nole se naigrao''. - Hvala vam na ovome, lakše ću podneti ako izgubi.

Матори

pre 7 godina

Лепо одморио ноћас и сад ће да га одеље. Све друго би било изненађење. Какогод, ти си наш херој момчино! Идемо!

Predo legendo

pre 7 godina

@Predo,

a oklen si ti?
Govoris i "svetu" i "pobjegao". :) Primetio sam to i ranije. Nije toliko bitno, ti si super analiticar i pravi navijac. Samo kazem, ne moras se truditi preterano, pisi na svom dijaletku, verujem da nece biti problema.

СЕНОВИЋ

pre 7 godina

Против оваквог сервиса и разноврсних удараца не постоји одбрана. Немогућа мисија уколико овај настави са онаквим прецизним ударцима. Не би помогао ни Федерер да је заједно са ђоковићем на истој страни.

Predo

pre 7 godina

Svi neutralni poznavaoci u svetu u se slažu da je Novak igrao loše ili "letargično" i da je to glavni uzrok ovakvog rezultata, a tek onda neka maestralna igra Kverija. Anderson je, po meni, kompletniji teniser od Kverija.
Da bi odgovorili na pitanje, moramo znati uzroke NOvakove letargične igre, tj. da li je ona posledica loše forme, zasićenosti ili nekog nepoznatog problema.
Dakle, odgovor je da može dobiti preostala tri seta ako odigra koncentrisano, na svom nivou, ali je pitanje hoće li ili želi li.
Možda se sutra izvuče i to je vrlo moguće, ali jednom se mora desiti neki rani i neočekivani poraz na velikom takmičenju, pogotovo nakon tako velikog rezlultata kao što je osvajanje RG i kompletiranja nekalendarskog Slema.
I onda sve ispočetka i ista pitanja novinara, isti protivnici. Pa, tri puta je osvojio ovaj Vimbldon, čitav dan čeka da stane kiša, a možda bi najradije pobjegao i igrao se sa sinom.
Sutra. tj danas možda bude sasvim drugog raspoloženja i pregazi protivnika. Ne zna ni on kako će biti raspoložen, a kamoli mi.
Meni je skoro svejedno, mislim da ovaj Vimbldon nije važan, ali kad pročitam neke glupe, zlobne komentare, voleo bi da pobedi.
Svi porazi ove godine su maltene bili planski, pogledajte tu listu. Kad se danas probudi i odluči da pobedi, to će i uraditi.

neko iz gomile

pre 7 godina

Bice cupavo danas, ali x puta smo videli da se nas No1e kao feniks vraca i dobija prilicno ubedljivo "vec izgubljene" meceve. Nadam se da ce to biti i danas slucaj. Meni je nesto drugo "jaci" utisak a to su navijaci koji, uz svo razumevanje da navijaju za slabijeg, da zele da budu svedoci istorijskog poraza #1 ipak previse euforicno (bar za mene) navijaju protiv naseg No1eta. Bas me zivo interesuje kako ce to izgledati danas kad No1e ubaci u 6. Svu svoju pozitivnu energiju usmeravam ka No1etu. Idemo No1e. Pancevo ceka #13 grand slam.

Aleksandar

pre 7 godina

Kada bi svako od nas učinio barem delić za našu zemlju kao Nole gde bi nam bio kraj,nisam baš njegov fan ali treba odati veliku počast ovakvim ljudima.Bravo Nole ti si ispunio svoju misiju odavno.

Jumko

pre 7 godina

@Baksuzi Od svih zavera koje sam uspeo procitati ovde, ova da su ubacili Bolitijerija na konferenciju za novinare da bi poremetili Djokovica, dobija zlatnu medalju! Genijalno!

Željko

pre 7 godina

Ja se u tenis ne razumem, samo ga gledam . Ali imam utisak da Nole u zadnjih dva tri turnira polako gubi onu psihicku stabilnost koja je uvek nekako bila njegov zastitni znak. Naravno da svim srcem navijam za Noleta on je nesto najbolje u nasoj zemlji ali utisak mi je da ga psihicki nesto konstantno nagriza. Daj Boze da gresim .

Jova

pre 7 godina

Danas će biti što biti mora. Kako god, Novak nije džaba to što je i tu gdje jeste.

Pozdrav svima, znanje-imanju, Predi i Gajetanu poseban

moreplovac

pre 7 godina

Ah ako i izgubi nece propasti svet niti ce Novak prestati da igra tenis. Los dan, nervoza zbog dugog cekanja na pocetak meca, sreca pa kisa prekinu protivnika u naletu.
Sutra je novi dan, nove sanse pa kom obojci a kom opanci.

john

pre 7 godina

nemoj da nasedate, ok izgubio je 2 seta, losa igra ovo ono, u celoj prici nikom nije cudno sto je drugi set izgubio 1-6, ovo je lagan preokret, kladinoce moraju da namire svoje rashode... da je i drugi izgubio 6-7, to je onda ok, trudio se dao maximum, ovako 1-6 je klasicno "uzimanje " seta od strane bookmakera...
pa niste valjda toliko naivni?!? dobije sutra djole, kvota na trenutni preokret je 1.57 dok je pre meca bila kvota da ce Sen da dobije 26, vise od igre... ;-)

princ rima

pre 7 godina

mi smo srbi proklet narod,i sramota me je ljudi koji jedva cekaju da Novak odigra lose da bi se time nasladjivali...sitne duse,kompleksasi najgore vrste,ma....toliko me iznerviraju njihovi idiotski komentari...srecom ima mnogo vise nas koji postuju i vole Novaka Djokovica-najboljeg srpskog sportistu svih vremena

Glas Srbije

pre 7 godina

Neki "ljudi" ce bas sve uciniti ne bi li bar neko obratio paznju na njih. Ovakve prilike su retko ukazuju i treba ih iskoristiti. Jel' tako uterivaci poreza i slicne mizeruje?

anica

pre 7 godina

@Ja bih rekla da si zloban, zavidljiv i nesrecan
"Zavidljiv"!?!? Jesi li isla u skolu nekada? Pola Srbije ima pametnija posla od citanja komentara. Nisu svi penzioneri koji nemaju sta da rade.

Analiticar amater

pre 7 godina

Klasican primer kada neko predje igricu na najvisem nivou.

Ostaje mu samo da krene iz pocetka i da trazi nove izazove....

Gari

pre 7 godina

Svi koji kritikuju Novaka, kao da nisu ni gledali mec. Pa jeste videli kako servira Amer? Tuce po lopti ko murija po studentima 90-ih. Ajd vas da vidim kako cete odgovoriti na loptu od 210km/h. Amer je em jak, em precizan! Novak ne spada medju sitne igrace, naprotiv, ali u poredjenju sa Kverijem na ekranu izgleda kao decak u ranom pubertetu. Novak dobija jedino ako uzvrati silom + mozgom, jer od dugih relija sa ovim protivnikom nema nista. Srecno Nole, ali da ce lako dobiti mec, nisam ubedjen.

nesabridges

pre 7 godina

@Nikad - dobro je da si pogodio, pricas da ce Djokovic izgubiti vec u prvoj nedelji 28 turnira za redom, pa red je bilo i da pogodis, samo ne zaboravi da je samo 2:0 za Kveri i da ima jos mnogo da se igra. Nadam se pobedi, ali mi Novak nekako deluje kao emotivno ispraznjen

milan

pre 7 godina

Koliko bolesnih komentara.
Koliko sramote na jednom mestu.Hvala moderatorima sto jos jednom pokazuju da nam nema spasa.
Ishod meca nebitan, covek ispisao stranice sportske istorije pre 20tak dana.U svom poslu i najbolji ima pravo na umoran dan.

Đole

pre 7 godina

Nije tenis fudbal pa da može 2:0 da se čuva celo drugo poluvreme. U tenisu pobeđuje onaj koji osvoji poslednji poen poslednjeg gema. Sve dotle je nerešeno.
Ja bih rekao da Novak i danas ima veće šanse da osvoji meč, a da li će, to i dalje zavisi samo od njega, kao i juče, kao i uvek.

VUK

pre 7 godina

ajmo ujaci lakše malo.. smirite strasti. U Splitu, u Ljermontovoj, ima stalna postavka izložbe posvećene Ivaniševićevom osvajanju Wimbldona. 24 h se vrti snimak meča.. tu su reket, oprema...i treba. Momak je uspeo da se popne na teniski krov sveta. A šta treba Beograd da radi posle ovakve Novakove karijere? Izgubi danas? Pa šta!, Koliko je puta Nadal ispao prve nedelje u Wimbldonu kao pobednik RG? Na koliko GS je Federer ispao prve nedelje? Nije Novak supermen da večno pobeđuje. Nek je živ i zdrav. Poraz danas zlato u Riju. Kvota 1,3!!!

Plavi

pre 7 godina

Pravo da vam kazem kako hoce, posle RG ja se vise ne uzbudjujem tih 18 Gs-a ce svakako doci, bice najbolji ako vec i nije za neke, za mene jeste odavno, jos cu da se nerviram na OI i to je to, al svakako srecno Nole pa sta bude.

Boxy

pre 7 godina

Prosto ne znam šta danas da očekujemo. Verujem u Novaka i njegovu mentalnu i fizičku snagu, ali jučerašnji meč je odigrao jako loše, atipično nestabilno i bez strasti. Voleo bih da danas preokrene, ali nije ni Kveri neki dunster, "osetio je krv" i daće sve od sebe. Danas Novak mora da odigra bez greške, a da Kveri bude ispod jučerašnjeg nivoa. Nije nemoguće, ali realno, dovoljan je mali pad koncentracije, jedan loše odigran servis gem i eliminacija je vrlo moguća. Ali, ako ovo preokrene i dobije, ostatak turnira bi mogao biti sasvim druga priča. Napred Nole, znaš da smo uz tebe!

блејз

pre 7 godina

Ма биће шта буде.Новак је ове године урадио оно што нико није у задњих 50 година(нико од великана, осим Рода Лејвера на почетку опен ере, а нико од "највећих", мислим на сва 4 ГС у истом тренутку), освојио је и РГ који му је очигледно био ноћна мора и мора доћи до пражњења.Човек није робот и контрола емоција функционише донекле, уосталом ако сви остали имају право на то, зашто не би имао и он!?У сваком случају НОВАК је један од највећих како год...НАПРЕД НОВАЧЕ, увек имаш подршку и љубав од твојих нормалних и верних навијача!(пустите ми коментар, молим...)

fifi

pre 7 godina

Ovakva igra Novaka je nesto sto mrzim i ne mogu da razumem. Nije Kveri igrao kao Rodzer u najboljim danima nego je Novak neprepoznatljiv? Od servisa, riterna preko igre sa osnovne linije, puno gresaka? Bezvoljno, ja to ne razumem? Pa Novak je toliko bolji igrac sto i medjusobni skor govori da u ovom mecu igra kao je obrnuto? I onda je doveo sebe da sada mora da dobije tri seta u nizu ili gubi mec? Novak od sutra mora da igra samo onako kako i igra od servisa preko reterna i nema problema. Ali sa voljom a ne bezvoljno..

Влада

pre 7 godina

Da li neko zna u koliko se sati sutra nastavlja meć?Hvala
(Nenad, 1. jul 2016 23:10)

На званичном сајту Вимблдона стоји да је у 13:00 по нашем времену.

oberin martel

pre 7 godina

Kakav novak smehoteka od čoveka je lii platio porez za 2015 u srbiji
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Riki, 1. jul 2016 23:53)

A koliko si ti nepismen nije smešno nego je tragično. Al bitno je da smo mi u demokratiji pa i takvi kao ti imaju pravo da komentarišu...

Svetosavska

pre 7 godina

Verujem u Novaka do poslednjeg poena. Dokle god on veruje u sebe. Mozda sutra/danas ne uspe, ali suvise puta nam je doneo radosti i hvala mu na tome. Najmanje sto zasluzuje je bezuslovna podrska. Znam da je nama ni iz dzep ni u dzep, ali ne radi se o dzepu ni o milionima, radi se o tome da cenimo necije napore, da nam ulepsava nase licne pobede sa njegovim. Cenimo mi Federera i sve tenisrre, ne mrzimo nikoga, samo smo ponosni na tebe Nole. Kako god da bude. Verujem da mozes do 6-og preokreta zato sto si u mogucnosti.

Vlada djordjevic

pre 7 godina

Novak je umoran i prezasićen naporima mentalnim. Ako pobedi sutra on je definitivno fenomen svetski i koji mi nikada nismo imali! Ako izgubi pa to je malo normalno posle svih napora. I bravo Nole i uvek uz tebe , ti si najveći !

Vaše ime

pre 7 godina

Kad neko kaže zasitio se za nekog sportistu koji nije najuspešniji u svojoj disciplini,
to je malouman izgovor. Umesto da opravda lošu igru tog sportiste takav izgovor ga ismeva. To je kao da kažete Crvena Zvezda se zasitila fudbala od osvajanja titule prvaka sveta, pa zbog toga ne može da osvoji LŠ.?
Zašto onda igrati dalje ako neko sa 35 god. i 17GS titula ima više energije i želje, i gladniji je trofeja od vas koji imate manje od njega?
Znači Federer je debil, a Nole je legenda zato što se zasitio, naigrao se, dosta mu je, mrza ga, umoran je posle tri nedelje odmora...
A korak dalje u gluposti idu ovi koji pišu da se sprema za OI.
Pa ni jedan trening ne može da zameni regularan meč.
Zašto se u fudbalu i košarci igraju čak i prijateljske utakmice pred neki bitan turnir?
Jednostavno ga je nadigrao Kveri. Čovek nema šta da izgubi i udara kao na treningu. Na sve to Novaku je naišao taj čuveni dan kada ga ni jedan udarac ne sluša, i eto belaja.
Nadamo se preokretu ali biće teško zaista uzeti tri seta za redom, sa psihičke strane, kada znate da niste uspeli dan pre toga da uzmete makar jedan set.

šetač

pre 7 godina

Nole je igrao na novou trećeg kola, Kveri je imao odgovor na Novakov servis i sve ostalo. Mogao je Nolevda izvuče TB prvog seta, ali ipak nije. Da bi dobio Nole mora da digne nivo igre na nivo polufinala-finala. Da li to može, ne znam. Potrošio se mentalno na RG. Potpuno nova situacija zaostatak, treba do dobije meč u kome je dao dva seta fore.

Nolefan

pre 7 godina

Vazniji je Vimbldon od OI.Za navijace je obrnuto.Novak je dosao ne pripremljen na Wimbldon.Ocekivalo se da naleti na naekog kome sve polazi za rukom. Ni prva dva meca protiv anonimusa nije odigrao sjajno.Ne moze se od prvog kola podizati forma.Drugi servis 47% a protivnik 70%. Brejk lopte Novak 0/1 protivnik 2/7. Statistika je neumoljiva.Plus Query imao deset vinera vise. Moze Novak da prica sada sta hoce ako se ne resetuje danas. Vlaga, lpotica teza

zinzi

pre 7 godina

hejteri trljaju dlanove, slavice ako nole ispadne kao da je nova godina, kao da su dobili sina, kao da je 18. rodjendan...napred nole

glas razuma

pre 7 godina

Da se malo podsetimo prosle godine, nije li bila ista situacija sa Južnoafrikancem koji je vodio 2 nula na istom terenu isto prekid i na kraju 3:2 ĐOKOVIĆ. Zasto da se neponovi?

keza

pre 7 godina

Ih, pa koliko puta do sad je nole preokrenuo ovakve meceve, ne bi bilo ni prvi ni poslednji put da se izvuce. I ako izgubi, nemA veze, doci ce spremniji za davis cup

picasso

pre 7 godina

Sasa, "Eugenie Bouchard" je Kanadjanka sa francuskog govornog podrucja i ne bi trebalo da pravis gresku koju pravi vecina nasih novinara kada vrse transkripciju njenog imena u "Judzini Busar". Nije engleski jedini jezik na svetu. Transkripcija se vrsi sa originalnog jezika na srpski, a ne sa engleskog izgovora originalne verzije.

držači za naočare!

pre 7 godina

Prosto, ako Nole dobije 3. set igra se 4. set. a ako dobije I taj 4. igra se 5.set. Ako I njega dobije onda pobedjuje.

@

pre 7 godina

@doktor
Dal si normalan ti? Da mu prepusti WB? Pa onda bi valjda dosao do finala i prepustio mu, ne bi ispadao u 3 kolu?
Realno, ne verujem da Federera bas zanima sta je ko kome obecao. Jel moze to da dodje do tvog mozga?