Petak, 24.06.2016.

18:30

Novak, Rodžer, Endi, Stan: Ko je najbolje prošao?

Pitanje iz naslova obično se postavlja posle žrebanja za Gren slem turnire, a sada odgovor nije lak.

Izvor: Saša Ozmo

Novak, Rodžer, Endi, Stan: Ko je najbolje prošao? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

74 Komentari

Sortiraj po:

fedexa

pre 7 godina

Novak dobio ubjedljivoo najlaksi zrijeb,kako moze biti tezi protivnik ferer,mau,filip od simona,monfilsa,dimitrova,sardija,zatim u cetvrtfinalu cilic il nisikori nista nisu laksi od raonica..Najtezi zrijeb ima marej,kirgijos pa onda gaske,takodje i wawrinka mora sa delpom igrati odma u drugoj rundi,bit ce zanimljiv turnir...

rex

pre 7 godina

Ajde da se malo dohvatimo teorija zavere Oo, po tradiciji Englezi mešetare iza kulisa ali se nadam da ni ovoga puta neće imati koristi od toga jer se ne pitaju oni već Nole...

RF

pre 7 godina

Bilo bi dobro videti opet meč Federera i Djokovica, ali Fedex je daleko od onoga sto on sam zeli da bude i sto svi očekuju od njega. Realno do polufinala nema neke teske protivnike, pa mozda se i desi da mu to pomogne da podigne formu i da bude dobar za polufinale. Ali msm da je Federeru trenutno najveci problem nesto sto je jedan od najboljih stvari iz njegove igre a to je kretanje. Kada se on krece kako smo navikli on prosto leti po terenu i odlicno ga pokriva. Ali posto je imao povredu kolena i nije puno igrao ove godine vidi se ukočenost kod kretanja i strah kod proklizavanja i pravljenja naglih pokreta.

čiča

pre 7 godina

Matsa sada nećemo gledati, jer ES nema pravo prenosa ovog GS, već SK. na našu sreću, imaćemo priliku da slušamo Viška i Pralicu, koji su definitivno odmor za uši u odnosu na ES ekipu, a o RTS ekipi da i ne govorimo....
(matori, 24. jun 2016 21:16)
144
15

Matori,ti se zemljače sit izlupa i dobi salvu pluseva......EUROSPORTgodina ma unazad prenosi WB, mojne lupa ti,sezona maline je u toku,berači fale.
(Nikola, 25. jun 2016 06:54)

ajoj džoni..poslao si mi jak transfer blama..

Maja

pre 7 godina

Novak u QF protiv Gofana. Kyrgios i Thiem sigurno stizu do QF, sigurna sam da ce Novak i Mari igrati svoja SF protiv mladjih a ne Waw i Fed. U finalu naravno Novak pobedjuje Mareja 3:1.

Melenci

pre 7 godina

nema lakog zreba za nikoga pa tako i za Noleta.Korak po korak.Meni odgovaraju svi komentatori ukljucujuci i RTS.Jedino generalno sto mi smeta kod nas je odsustvo blage pristrasnosti,jer sve nacionalne televiyije to rade.Inace niko nije ni do kolena Viskovicu.

matori

pre 7 godina

@ (Nikola, 25. jun 2016 06:54)
ES može da ima novinare koji izveštavaju sa turnira i intervjuišu igrače, ali samo BBC ima TV prava u GB. na YT kanalu mogu šta hoće...
a ti pošto fali berača malina, idi beri, a ja moram da radim na računaru u firmi ( francuskoj kod nas), pa čak i danas....ali će to da plate.

Sinbad

pre 7 godina

@gajetano nisi morao da trazis, WB pocinje uvek ponedeljkom i prvi mec na centralnom terenu uvek igra pobednik od prosle godine, sto rezultira time da Novak ima dan vise....

wimbledon

pre 7 godina

@ matori
Vilandera i Anabel (ne Barbaru) mozes da pratis na youtube kanalu Wimbledona, bar je tako bilo prosle godine.

@ Gajetano
Djokovic bi svakako igrao prvi zato sto je tradicija na wimbledonu da proslogodisnji pobednik igra prvi mec na centralnom terenu.

Матори

pre 7 godina

@P
Ђоковић је 2006те имао 19год. И опет је играо четвртфинала и полуфинала. Кирјос и Рсонић и остали имају по 23-24год и опет једва до 3-4ог кола. Мисли о томе

Nikola

pre 7 godina

Matsa sada nećemo gledati, jer ES nema pravo prenosa ovog GS, već SK. na našu sreću, imaćemo priliku da slušamo Viška i Pralicu, koji su definitivno odmor za uši u odnosu na ES ekipu, a o RTS ekipi da i ne govorimo....
(matori, 24. jun 2016 21:16)
144
15

Matori,ti se zemljače sit izlupa i dobi salvu pluseva......EUROSPORTgodina ma unazad prenosi WB, mojne lupa ti,sezona maline je u toku,berači fale.

marko

pre 7 godina

ljudi ovde ste sve analizirali a niko ni jednom recju nije pomenuo del potra on posle djokovica mareja i federera ima najvece sanse da dodje do polufinala...ovi svi su dobri teniseri ali nemaju tu klasu kao delpo...taj momak je i pretprosli vimbldon dosao jedva skrpljen od povreda pa je igrao sa noletom pet setova u polufinalu i jedva ga nole dobio...on je pored novaka federera rafe i donekle mareja jedini klasa igrac da se tako izrazim iako ga smatram dosta boljim od mareja ali ga telo nije služilo kroz karijeru

Dejan

pre 7 godina

Nole do titule !!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jumko, 24. jun 2016 20:12)

Ti nisi Jumko, ti si neki veci spijun. Ko si ti?

Pukovnik Vranic

pre 7 godina

Koliko samo neobjektivnosti i kukanja, vecito. :)
Taj isti Raonic, koji je jedini ozbiljan protivnik Novaku, i to tek u 1/4 finala je u katastrofalnoj formi :) dok npr Federer ima par tempiranih mina, tipa Monfis, Nisikori. Sve u svemu, Marej se seta do finala, a tamo naravno gubi, od koga god.

matori

pre 7 godina

niste objavili odgovor Dr.Roddick-u

Wimbledon on BBC until 2017

London, UK: The All England Club and BBC Sport today announced that the BBC’s current contract as the host broadcaster and UK rights holder for The Championships, Wimbledon, has been extended by a further three years from 2015 to 2017 inclusive.

The new deal, which reaffirms the BBC’s long-term commitment to delivering the best sporting events to licence fee payers, will continue to give audiences unprecedented access to the tournament across all platforms including TV, radio, online, red button, mobile and tablet.

objavite prethodni komentar

P

pre 7 godina

@Svete
2006 je i 10 nosilac bio bolji od danasnjeg drugog. Nije vise 2006 pa i Djokovic koji tada nije mogao da se izbori sa konkurencijom sada osvaja titule.

Beli65

pre 7 godina

Lu, Darsis, Bedene, Agut, Tim... Zavera!!!
(Jumko, 24. jun 2016 19:14)
a to sto je trebalo da bude Lu,Darcis,Careno Busta,Bautista Agut,Ferer/Berdih,Nadal,Marej/Wavrinka verovatno je Novak kriv jer nije izgubio pre finala a ovi jesu e pa izvinjavamo se

Dulen

pre 7 godina

@ Saša Ozmo

Uz tekst stvarno mora ići i žreb pa da čitaoci mogu i sami da projektuju dok čitaju. Zanima me zašto je Servantes uvek zanimljivo ime, pratim čoveka i klasičan je šljakaš i to prosečan?

Svete

pre 7 godina

Finale WB Đoković vs Kukuškin ne bi me čudilo kakav je tenis danas
(Dr.Roddick, 24. jun 2016 22:10)

S obzirom da je Novak postao prvi igrac u istoriji tenisa koji je kao prvi nosilac u 4 uzastopna finala pobedio drugo nosioca, a recimo da je Federer celoj karijeri kao prvi 3 puta dobio drugog i to od 17 titula, ja se iskreno nadam da cemo gledati finale Djokovic-Kukuskin !!
ALI to je veoma tesko za ocekivati, ipak ovo vise nije 2006...

matori

pre 7 godina

@ Mene najvise brine Vilander.Ako batali svoje prognoze,mozda nesto podje naopako.
Ako ostane dosledan,Novak osvaja WB.A onaj iz publike drzao sipak prosle godine i Nole opet pobedio.
Ja tu nista ne bih menjao.Ni sipak, ni Vilandera.
(kimiko, 24. jun 2016 19:46)

Matsa sada nećemo gledati, jer ES nema pravo prenosa ovog GS, već SK. na našu sreću, imaćemo priliku da slušamo Viška i Pralicu, koji su definitivno odmor za uši u odnosu na ES ekipu, a o RTS ekipi da i ne govorimo....

veljko

pre 7 godina

1/2f novak-cilic, marej-tim, f novak-marej, osvaja novak

zao mi je sto zverev i tim nisu razdvojeni, bilo bi zanimljivije da nisu u istoj cetvrtini.

kirijos ako sacuva fokus, mozda napravi senzaciju. ne verujem da ce raonic to isto moci. novak ga rutinski dobija, ima igru za njega. cilic moze da izbaci federera, ako rodzer ne digne igru. deluje mi da je ponovo spreman za primetan rezultat na GS, npr. 1/2f. vavrinka losije igra na travi od d. tima, a ne bih otpisao ni zvereva za polufinale, mada je mladima tesko sa iznesu pritisak. zverev je poceo da ispoljava nezadovoljstvo, ako ga ne krene. protiv majera nije nasao mir. glava mu je jos uvek slaba tacka, ali moze pored vavrinke i tima, lakse nego protiv mareja ili novaka.

federera i vavrinku ovog puta ne vidim medju favoritima

Danilo

pre 7 godina

Svi ti Raonići, Kirgiosi, Tomići,Tiemi su da budem blag obični luzeri koji u životu neće osvojiti niti jedan masters, a kamoli GS. Čim čujem priče o njima : Budući broj 1, Budući naslednik Djokovića, Budući strah i trepet tenisa diže mi se kosa na glavi.

Gajetano

pre 7 godina

Ono sto se cesto zanemaruje, a na kraju moze da ispadne podjednako vazno koliko i zreb, je koja polovina pocinje prva da igra. Upravo sam nasao na zvanicnom sajtu:
"Players from the top half of the men’s draw will begin their Wimbledon campaigns on Day One of The Championships on Monday."

Da se razumemo, Endi i Novak su apsolutni favoriti svojih grupa i bice veliko iznenadjenje ako ne stignu do finala. To uostalom pokazuju i kladionice (Outrights: Novak 5/6, Murray 7/2, Federer 16, Raonic 20, itd). Za Novaka ce turnir trajati dan duze od Endija, sto znaci dan vise odmora u nekom trenutku (verovatno pred polufinale), tako da moze da kompenzuje eventualno prekomerno trosenje resursa u prethodom mecu ili delu turnira.

Pozdrav,

Nebojša

pre 7 godina

Možda nekom deluje da je Marejev žreb lakši od Novakovog ali ja opet nebi menjao njegove protivnike za ove koje je dobio Novak a treba se setiti i RG i komentara kako će Marej odmoran da čeka Novaka u finalu a bilo je obratno.

mile ns

pre 7 godina

otkako se povela kampanja o dopingu iz velike trojke dvojica svako malo pa neka povreda il iznenadni virus il sta slicno, fed se muci u svakom setu a bome i ona americka vedeta nemoze da se sastavi sa tenisom, mislim na serenu, kanda se smanjili lekici il mi se cini

ja

pre 7 godina

Federer i Djokovic bez ikakvih problema dolaze do polufinala. Ovaj zreb je lagan za njih jer niko od potencijalnih protivnika ne moze na travi da im se suprotstavi. Federeru taman dolaze laksi rivali, dok udje u ritam, posle rutina... Djokovicu tezi rival u osmini pa tako moze umorniji uci u polufinale, ali ne verujem da ga Raonic moze previse namuciti,dok Federeru Nisikori ne moze na travi ama bas nista. Cak i ne verujem da ce Nisikori doci do polufinala.
Marej je jedan diletant, mentalno nikakav, ne bi zacudilo da ga izbaci Vavrinka, ali ako Marej dodje do finala tamo ce glatko izgubiti, svejedno da li od Novaka ili Rodzera.

Ivke

pre 7 godina

Realno, trebalo bi neko cudo da se desi da Djokovic ne osvoji Vimbldon. Ne samo Vimbledon, u naredne 3-4 godine, ce retko ko uspeti da mu uzme neki GS. To vidi svaki prosecan teniski gledalac voleo ga ili ne. Djokovic ce osvajati 3 od 4 gren slema po sezoni u periodu koji sam naveo. Mozda i koju godinu vise. Sto se Vimbldona tice, mislim da sa Novakom u finalu nece biti niko iz velike cetvorke, otpadaju oni ovde ranije. Najpre ce to biti, Tim, Raonic, Conga... Neki jak udarac.

kimiko

pre 7 godina

Mene najvise brine Vilander.Ako batali svoje prognoze,mozda nesto podje naopako.
Ako ostane dosledan,Novak osvaja WB.A onaj iz publike drzao sipak prosle godine i Nole opet pobedio.
Ja tu nista ne bih menjao.Ni sipak, ni Vilandera.

Svete

pre 7 godina

Australijanac, koji je pre dve godine dogurao do četvrtfinala na Vimbldonu, prethodno mora da eliminiše Štepaneka, zatim Lajovića ili Dastina Brauna, a onda verovatno i Felisijana Lopesa.
Jasno je da mu neće biti lako – dvojica specijalista za travu i Lopes koji takođe ima oruđa za igru na zelenoj podlozi.

Dvojica specijalista za travu i Lopes koji ima orudja za igru na zelenoj podlozi ????
Pa Lopes je najbolji igrac na toj podlozi od trojice nabrojanih !
Deluje mi kao da Kirgios nece ni doci do Mareja, kao i Wawrinka, Thiem, Gaske. Cini mi se da postoje velike sanse da Marej dodje do finala a da do toga ne odigra nijedan mec sa top20 igracem, kao sto je to bilo 2013 godine...

ja

pre 7 godina

Gledajuci zrijeb Marej je siguran polufinalista,Federer ima stvarno lak zrijeb i ako nije u formi mislim da ce doci do polufinala.Novak ima dosta tesko cetvrtfinale i samo sam zelio da izbegne Raonica ali tako je ispalo pa ce u zavrsnici turnira imati tri teska meca sto me brine pred najvjerovatniji finalni okrsaj sa Marejom.Srecno Nole

Mare,NS

pre 7 godina

Ispada da ce Novak morati potuci do nogu ceo britanski Dejvis kup tim,ako zeli do titule.
Dobro bi bilo da se rezultati odmah uracunaju,ne bi morali ni dolaziti u BG!
Salim se,naravno.
Zreb nije bitan,sve su to samo mogucnosti i nagadjanja.
Nekom moze da se potpuno otvori i turnir osvoji bez ijednog pobede nad top 20 igraca.
Bio bi red da se i Novaku jednom posreci,a ne da uvek finala igra protiv nekog iz velike cetvorke,koja u stvari odavno i ne postoji.
Postoji velika trojka,koja je TRENUTNO miljama(u bodovima) daleko iza njega.
Idemooo,do 13. `nesrecnog` GS-a!

online

pre 7 godina

Generalno mislim da je Djokovic dobio dobar zreb,u svakom slucaju mnogo bolji nego na garosu! sto se tice Federera mislim da svako ko hoce titulu na vimbldonu ( a federer je sigurno zeli) ne zeli Djokovica do finala. tako da imajuci u obzir njegove ambicije on po meni ima najtezi zreb! Pobediti u njegovim godinama i losoj formi Djokovica pa onda posle verovatno i Mareja i to sve na 3 dobijena seta je za mene naucna fantastika! gledajuci zreb mislim da je Djokovic odlicno prosao.. u cetvrtfinalu ima Raonica (pitanje je dal ce taj isti Raonic doci dotle) a u polu finalu verovatno umornog Federera! nisam bas siguran da je Mareju nesto mnogo lako do finala..ima tu mnogo 'mina' Zverev,Tim,Wavrinka... sve u svemu odmeren i ujednacen zreb

Golub Dzukela

pre 7 godina

Ako Tim dodje na Federera gubi 99%. Ono sto je dobio je bilo Federwru samo zagrijavanje posle povrede. Jos uvijek je Tim daleko od Fedrerea, Mareja, Nisikorija, Raonica, Berdiha, pa i Kirijosa i Gofana, mozda i Cilica.

Dule Bosna

pre 7 godina

Je l' moze neko meni da objasni po cemu se Stan smatra velikim protivnikom? Po broju slemova, mastersa ili medjusobnom skoru?
Ok, on jeste dobar ali ako Novak ne bude (NE DAJ BOZE) povredjen ili imao neki privatan problem napunice ga k'o spajiz pred slavu.

Jovan

pre 7 godina

"Neocekivano" Marej ima najlaksi zreb na Wimbldonu. Do finala jedini protivnik koji ga moze pobediti je Kirgios u 1/8, jer jedini ima ne kvalitet nego drskost za tako nesto. Gaske gubi mec jos u svlacionici, a Wawrinka na travi nema sta da trazi ni protiv vecine iz top8 a ne protiv Mareja. Jednostavno ne ume da se krece na travi i udara previse ravno da bi mogao da osvaja duze poene.
Sa druge strane Novak mora preko Raonica, Federera i Mareja do titule. Nece biti ni malo lako i zavisice dosta od Federera u kojoj ce formi biti za dve nedelje. Ne mislim da moze dobiti Novaka u 1/2f ali mislim da ga moze umoriti poprilicno za finale i uciniti uslugu Mareju. Tako da dragi komentatori, kao sto se vise puta do sada pokazalo, pogotovo u Rimu ove godine i na RG prosle, ZREB JESTE VAZAN!!!

?

pre 7 godina

@Jovan
Jel bio vazan zreb i prosle godine na Vimbldonu kada je Novak u polufinalu igrao protiv Gaskea a Federer protiv Mareja? Jel bio vazan na USO kada je Novak u polufinalu igrao protiv raspalog Cilica a Rodzer protiv Vavrinke? Hm?

online

pre 7 godina

Generalno mislim da je Djokovic dobio dobar zreb,u svakom slucaju mnogo bolji nego na garosu! sto se tice Federera mislim da svako ko hoce titulu na vimbldonu ( a federer je sigurno zeli) ne zeli Djokovica do finala. tako da imajuci u obzir njegove ambicije on po meni ima najtezi zreb! Pobediti u njegovim godinama i losoj formi Djokovica pa onda posle verovatno i Mareja i to sve na 3 dobijena seta je za mene naucna fantastika! gledajuci zreb mislim da je Djokovic odlicno prosao.. u cetvrtfinalu ima Raonica (pitanje je dal ce taj isti Raonic doci dotle) a u polu finalu verovatno umornog Federera! nisam bas siguran da je Mareju nesto mnogo lako do finala..ima tu mnogo 'mina' Zverev,Tim,Wavrinka... sve u svemu odmeren i ujednacen zreb

kimiko

pre 7 godina

Mene najvise brine Vilander.Ako batali svoje prognoze,mozda nesto podje naopako.
Ako ostane dosledan,Novak osvaja WB.A onaj iz publike drzao sipak prosle godine i Nole opet pobedio.
Ja tu nista ne bih menjao.Ni sipak, ni Vilandera.

matori

pre 7 godina

@ Mene najvise brine Vilander.Ako batali svoje prognoze,mozda nesto podje naopako.
Ako ostane dosledan,Novak osvaja WB.A onaj iz publike drzao sipak prosle godine i Nole opet pobedio.
Ja tu nista ne bih menjao.Ni sipak, ni Vilandera.
(kimiko, 24. jun 2016 19:46)

Matsa sada nećemo gledati, jer ES nema pravo prenosa ovog GS, već SK. na našu sreću, imaćemo priliku da slušamo Viška i Pralicu, koji su definitivno odmor za uši u odnosu na ES ekipu, a o RTS ekipi da i ne govorimo....

Svete

pre 7 godina

Finale WB Đoković vs Kukuškin ne bi me čudilo kakav je tenis danas
(Dr.Roddick, 24. jun 2016 22:10)

S obzirom da je Novak postao prvi igrac u istoriji tenisa koji je kao prvi nosilac u 4 uzastopna finala pobedio drugo nosioca, a recimo da je Federer celoj karijeri kao prvi 3 puta dobio drugog i to od 17 titula, ja se iskreno nadam da cemo gledati finale Djokovic-Kukuskin !!
ALI to je veoma tesko za ocekivati, ipak ovo vise nije 2006...

Mare,NS

pre 7 godina

Ispada da ce Novak morati potuci do nogu ceo britanski Dejvis kup tim,ako zeli do titule.
Dobro bi bilo da se rezultati odmah uracunaju,ne bi morali ni dolaziti u BG!
Salim se,naravno.
Zreb nije bitan,sve su to samo mogucnosti i nagadjanja.
Nekom moze da se potpuno otvori i turnir osvoji bez ijednog pobede nad top 20 igraca.
Bio bi red da se i Novaku jednom posreci,a ne da uvek finala igra protiv nekog iz velike cetvorke,koja u stvari odavno i ne postoji.
Postoji velika trojka,koja je TRENUTNO miljama(u bodovima) daleko iza njega.
Idemooo,do 13. `nesrecnog` GS-a!

Jovan

pre 7 godina

"Neocekivano" Marej ima najlaksi zreb na Wimbldonu. Do finala jedini protivnik koji ga moze pobediti je Kirgios u 1/8, jer jedini ima ne kvalitet nego drskost za tako nesto. Gaske gubi mec jos u svlacionici, a Wawrinka na travi nema sta da trazi ni protiv vecine iz top8 a ne protiv Mareja. Jednostavno ne ume da se krece na travi i udara previse ravno da bi mogao da osvaja duze poene.
Sa druge strane Novak mora preko Raonica, Federera i Mareja do titule. Nece biti ni malo lako i zavisice dosta od Federera u kojoj ce formi biti za dve nedelje. Ne mislim da moze dobiti Novaka u 1/2f ali mislim da ga moze umoriti poprilicno za finale i uciniti uslugu Mareju. Tako da dragi komentatori, kao sto se vise puta do sada pokazalo, pogotovo u Rimu ove godine i na RG prosle, ZREB JESTE VAZAN!!!

Gajetano

pre 7 godina

Ono sto se cesto zanemaruje, a na kraju moze da ispadne podjednako vazno koliko i zreb, je koja polovina pocinje prva da igra. Upravo sam nasao na zvanicnom sajtu:
"Players from the top half of the men’s draw will begin their Wimbledon campaigns on Day One of The Championships on Monday."

Da se razumemo, Endi i Novak su apsolutni favoriti svojih grupa i bice veliko iznenadjenje ako ne stignu do finala. To uostalom pokazuju i kladionice (Outrights: Novak 5/6, Murray 7/2, Federer 16, Raonic 20, itd). Za Novaka ce turnir trajati dan duze od Endija, sto znaci dan vise odmora u nekom trenutku (verovatno pred polufinale), tako da moze da kompenzuje eventualno prekomerno trosenje resursa u prethodom mecu ili delu turnira.

Pozdrav,

ja

pre 7 godina

Gledajuci zrijeb Marej je siguran polufinalista,Federer ima stvarno lak zrijeb i ako nije u formi mislim da ce doci do polufinala.Novak ima dosta tesko cetvrtfinale i samo sam zelio da izbegne Raonica ali tako je ispalo pa ce u zavrsnici turnira imati tri teska meca sto me brine pred najvjerovatniji finalni okrsaj sa Marejom.Srecno Nole

Dule Bosna

pre 7 godina

Je l' moze neko meni da objasni po cemu se Stan smatra velikim protivnikom? Po broju slemova, mastersa ili medjusobnom skoru?
Ok, on jeste dobar ali ako Novak ne bude (NE DAJ BOZE) povredjen ili imao neki privatan problem napunice ga k'o spajiz pred slavu.

Svete

pre 7 godina

Australijanac, koji je pre dve godine dogurao do četvrtfinala na Vimbldonu, prethodno mora da eliminiše Štepaneka, zatim Lajovića ili Dastina Brauna, a onda verovatno i Felisijana Lopesa.
Jasno je da mu neće biti lako – dvojica specijalista za travu i Lopes koji takođe ima oruđa za igru na zelenoj podlozi.

Dvojica specijalista za travu i Lopes koji ima orudja za igru na zelenoj podlozi ????
Pa Lopes je najbolji igrac na toj podlozi od trojice nabrojanih !
Deluje mi kao da Kirgios nece ni doci do Mareja, kao i Wawrinka, Thiem, Gaske. Cini mi se da postoje velike sanse da Marej dodje do finala a da do toga ne odigra nijedan mec sa top20 igracem, kao sto je to bilo 2013 godine...

ja

pre 7 godina

Federer i Djokovic bez ikakvih problema dolaze do polufinala. Ovaj zreb je lagan za njih jer niko od potencijalnih protivnika ne moze na travi da im se suprotstavi. Federeru taman dolaze laksi rivali, dok udje u ritam, posle rutina... Djokovicu tezi rival u osmini pa tako moze umorniji uci u polufinale, ali ne verujem da ga Raonic moze previse namuciti,dok Federeru Nisikori ne moze na travi ama bas nista. Cak i ne verujem da ce Nisikori doci do polufinala.
Marej je jedan diletant, mentalno nikakav, ne bi zacudilo da ga izbaci Vavrinka, ali ako Marej dodje do finala tamo ce glatko izgubiti, svejedno da li od Novaka ili Rodzera.

Nebojša

pre 7 godina

Možda nekom deluje da je Marejev žreb lakši od Novakovog ali ja opet nebi menjao njegove protivnike za ove koje je dobio Novak a treba se setiti i RG i komentara kako će Marej odmoran da čeka Novaka u finalu a bilo je obratno.

Danilo

pre 7 godina

Svi ti Raonići, Kirgiosi, Tomići,Tiemi su da budem blag obični luzeri koji u životu neće osvojiti niti jedan masters, a kamoli GS. Čim čujem priče o njima : Budući broj 1, Budući naslednik Djokovića, Budući strah i trepet tenisa diže mi se kosa na glavi.

mile ns

pre 7 godina

otkako se povela kampanja o dopingu iz velike trojke dvojica svako malo pa neka povreda il iznenadni virus il sta slicno, fed se muci u svakom setu a bome i ona americka vedeta nemoze da se sastavi sa tenisom, mislim na serenu, kanda se smanjili lekici il mi se cini

Ivke

pre 7 godina

Realno, trebalo bi neko cudo da se desi da Djokovic ne osvoji Vimbldon. Ne samo Vimbledon, u naredne 3-4 godine, ce retko ko uspeti da mu uzme neki GS. To vidi svaki prosecan teniski gledalac voleo ga ili ne. Djokovic ce osvajati 3 od 4 gren slema po sezoni u periodu koji sam naveo. Mozda i koju godinu vise. Sto se Vimbldona tice, mislim da sa Novakom u finalu nece biti niko iz velike cetvorke, otpadaju oni ovde ranije. Najpre ce to biti, Tim, Raonic, Conga... Neki jak udarac.

veljko

pre 7 godina

1/2f novak-cilic, marej-tim, f novak-marej, osvaja novak

zao mi je sto zverev i tim nisu razdvojeni, bilo bi zanimljivije da nisu u istoj cetvrtini.

kirijos ako sacuva fokus, mozda napravi senzaciju. ne verujem da ce raonic to isto moci. novak ga rutinski dobija, ima igru za njega. cilic moze da izbaci federera, ako rodzer ne digne igru. deluje mi da je ponovo spreman za primetan rezultat na GS, npr. 1/2f. vavrinka losije igra na travi od d. tima, a ne bih otpisao ni zvereva za polufinale, mada je mladima tesko sa iznesu pritisak. zverev je poceo da ispoljava nezadovoljstvo, ako ga ne krene. protiv majera nije nasao mir. glava mu je jos uvek slaba tacka, ali moze pored vavrinke i tima, lakse nego protiv mareja ili novaka.

federera i vavrinku ovog puta ne vidim medju favoritima

Beli65

pre 7 godina

Lu, Darsis, Bedene, Agut, Tim... Zavera!!!
(Jumko, 24. jun 2016 19:14)
a to sto je trebalo da bude Lu,Darcis,Careno Busta,Bautista Agut,Ferer/Berdih,Nadal,Marej/Wavrinka verovatno je Novak kriv jer nije izgubio pre finala a ovi jesu e pa izvinjavamo se

Dulen

pre 7 godina

@ Saša Ozmo

Uz tekst stvarno mora ići i žreb pa da čitaoci mogu i sami da projektuju dok čitaju. Zanima me zašto je Servantes uvek zanimljivo ime, pratim čoveka i klasičan je šljakaš i to prosečan?

?

pre 7 godina

@Jovan
Jel bio vazan zreb i prosle godine na Vimbldonu kada je Novak u polufinalu igrao protiv Gaskea a Federer protiv Mareja? Jel bio vazan na USO kada je Novak u polufinalu igrao protiv raspalog Cilica a Rodzer protiv Vavrinke? Hm?

Матори

pre 7 godina

@P
Ђоковић је 2006те имао 19год. И опет је играо четвртфинала и полуфинала. Кирјос и Рсонић и остали имају по 23-24год и опет једва до 3-4ог кола. Мисли о томе

Melenci

pre 7 godina

nema lakog zreba za nikoga pa tako i za Noleta.Korak po korak.Meni odgovaraju svi komentatori ukljucujuci i RTS.Jedino generalno sto mi smeta kod nas je odsustvo blage pristrasnosti,jer sve nacionalne televiyije to rade.Inace niko nije ni do kolena Viskovicu.

Golub Dzukela

pre 7 godina

Ako Tim dodje na Federera gubi 99%. Ono sto je dobio je bilo Federwru samo zagrijavanje posle povrede. Jos uvijek je Tim daleko od Fedrerea, Mareja, Nisikorija, Raonica, Berdiha, pa i Kirijosa i Gofana, mozda i Cilica.

čiča

pre 7 godina

Matsa sada nećemo gledati, jer ES nema pravo prenosa ovog GS, već SK. na našu sreću, imaćemo priliku da slušamo Viška i Pralicu, koji su definitivno odmor za uši u odnosu na ES ekipu, a o RTS ekipi da i ne govorimo....
(matori, 24. jun 2016 21:16)
144
15

Matori,ti se zemljače sit izlupa i dobi salvu pluseva......EUROSPORTgodina ma unazad prenosi WB, mojne lupa ti,sezona maline je u toku,berači fale.
(Nikola, 25. jun 2016 06:54)

ajoj džoni..poslao si mi jak transfer blama..

RF

pre 7 godina

Bilo bi dobro videti opet meč Federera i Djokovica, ali Fedex je daleko od onoga sto on sam zeli da bude i sto svi očekuju od njega. Realno do polufinala nema neke teske protivnike, pa mozda se i desi da mu to pomogne da podigne formu i da bude dobar za polufinale. Ali msm da je Federeru trenutno najveci problem nesto sto je jedan od najboljih stvari iz njegove igre a to je kretanje. Kada se on krece kako smo navikli on prosto leti po terenu i odlicno ga pokriva. Ali posto je imao povredu kolena i nije puno igrao ove godine vidi se ukočenost kod kretanja i strah kod proklizavanja i pravljenja naglih pokreta.

P

pre 7 godina

@Svete
2006 je i 10 nosilac bio bolji od danasnjeg drugog. Nije vise 2006 pa i Djokovic koji tada nije mogao da se izbori sa konkurencijom sada osvaja titule.

Sinbad

pre 7 godina

@gajetano nisi morao da trazis, WB pocinje uvek ponedeljkom i prvi mec na centralnom terenu uvek igra pobednik od prosle godine, sto rezultira time da Novak ima dan vise....

matori

pre 7 godina

@ (Nikola, 25. jun 2016 06:54)
ES može da ima novinare koji izveštavaju sa turnira i intervjuišu igrače, ali samo BBC ima TV prava u GB. na YT kanalu mogu šta hoće...
a ti pošto fali berača malina, idi beri, a ja moram da radim na računaru u firmi ( francuskoj kod nas), pa čak i danas....ali će to da plate.

wimbledon

pre 7 godina

@ matori
Vilandera i Anabel (ne Barbaru) mozes da pratis na youtube kanalu Wimbledona, bar je tako bilo prosle godine.

@ Gajetano
Djokovic bi svakako igrao prvi zato sto je tradicija na wimbledonu da proslogodisnji pobednik igra prvi mec na centralnom terenu.

Maja

pre 7 godina

Novak u QF protiv Gofana. Kyrgios i Thiem sigurno stizu do QF, sigurna sam da ce Novak i Mari igrati svoja SF protiv mladjih a ne Waw i Fed. U finalu naravno Novak pobedjuje Mareja 3:1.

rex

pre 7 godina

Ajde da se malo dohvatimo teorija zavere Oo, po tradiciji Englezi mešetare iza kulisa ali se nadam da ni ovoga puta neće imati koristi od toga jer se ne pitaju oni već Nole...

Dejan

pre 7 godina

Nole do titule !!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jumko, 24. jun 2016 20:12)

Ti nisi Jumko, ti si neki veci spijun. Ko si ti?

matori

pre 7 godina

niste objavili odgovor Dr.Roddick-u

Wimbledon on BBC until 2017

London, UK: The All England Club and BBC Sport today announced that the BBC’s current contract as the host broadcaster and UK rights holder for The Championships, Wimbledon, has been extended by a further three years from 2015 to 2017 inclusive.

The new deal, which reaffirms the BBC’s long-term commitment to delivering the best sporting events to licence fee payers, will continue to give audiences unprecedented access to the tournament across all platforms including TV, radio, online, red button, mobile and tablet.

objavite prethodni komentar

marko

pre 7 godina

ljudi ovde ste sve analizirali a niko ni jednom recju nije pomenuo del potra on posle djokovica mareja i federera ima najvece sanse da dodje do polufinala...ovi svi su dobri teniseri ali nemaju tu klasu kao delpo...taj momak je i pretprosli vimbldon dosao jedva skrpljen od povreda pa je igrao sa noletom pet setova u polufinalu i jedva ga nole dobio...on je pored novaka federera rafe i donekle mareja jedini klasa igrac da se tako izrazim iako ga smatram dosta boljim od mareja ali ga telo nije služilo kroz karijeru

fedexa

pre 7 godina

Novak dobio ubjedljivoo najlaksi zrijeb,kako moze biti tezi protivnik ferer,mau,filip od simona,monfilsa,dimitrova,sardija,zatim u cetvrtfinalu cilic il nisikori nista nisu laksi od raonica..Najtezi zrijeb ima marej,kirgijos pa onda gaske,takodje i wawrinka mora sa delpom igrati odma u drugoj rundi,bit ce zanimljiv turnir...

Pukovnik Vranic

pre 7 godina

Koliko samo neobjektivnosti i kukanja, vecito. :)
Taj isti Raonic, koji je jedini ozbiljan protivnik Novaku, i to tek u 1/4 finala je u katastrofalnoj formi :) dok npr Federer ima par tempiranih mina, tipa Monfis, Nisikori. Sve u svemu, Marej se seta do finala, a tamo naravno gubi, od koga god.

Nikola

pre 7 godina

Matsa sada nećemo gledati, jer ES nema pravo prenosa ovog GS, već SK. na našu sreću, imaćemo priliku da slušamo Viška i Pralicu, koji su definitivno odmor za uši u odnosu na ES ekipu, a o RTS ekipi da i ne govorimo....
(matori, 24. jun 2016 21:16)
144
15

Matori,ti se zemljače sit izlupa i dobi salvu pluseva......EUROSPORTgodina ma unazad prenosi WB, mojne lupa ti,sezona maline je u toku,berači fale.

P

pre 7 godina

@Svete
2006 je i 10 nosilac bio bolji od danasnjeg drugog. Nije vise 2006 pa i Djokovic koji tada nije mogao da se izbori sa konkurencijom sada osvaja titule.

?

pre 7 godina

@Jovan
Jel bio vazan zreb i prosle godine na Vimbldonu kada je Novak u polufinalu igrao protiv Gaskea a Federer protiv Mareja? Jel bio vazan na USO kada je Novak u polufinalu igrao protiv raspalog Cilica a Rodzer protiv Vavrinke? Hm?

Golub Dzukela

pre 7 godina

Ako Tim dodje na Federera gubi 99%. Ono sto je dobio je bilo Federwru samo zagrijavanje posle povrede. Jos uvijek je Tim daleko od Fedrerea, Mareja, Nisikorija, Raonica, Berdiha, pa i Kirijosa i Gofana, mozda i Cilica.

Ivke

pre 7 godina

Realno, trebalo bi neko cudo da se desi da Djokovic ne osvoji Vimbldon. Ne samo Vimbledon, u naredne 3-4 godine, ce retko ko uspeti da mu uzme neki GS. To vidi svaki prosecan teniski gledalac voleo ga ili ne. Djokovic ce osvajati 3 od 4 gren slema po sezoni u periodu koji sam naveo. Mozda i koju godinu vise. Sto se Vimbldona tice, mislim da sa Novakom u finalu nece biti niko iz velike cetvorke, otpadaju oni ovde ranije. Najpre ce to biti, Tim, Raonic, Conga... Neki jak udarac.

Danilo

pre 7 godina

Svi ti Raonići, Kirgiosi, Tomići,Tiemi su da budem blag obični luzeri koji u životu neće osvojiti niti jedan masters, a kamoli GS. Čim čujem priče o njima : Budući broj 1, Budući naslednik Djokovića, Budući strah i trepet tenisa diže mi se kosa na glavi.

Nikola

pre 7 godina

Matsa sada nećemo gledati, jer ES nema pravo prenosa ovog GS, već SK. na našu sreću, imaćemo priliku da slušamo Viška i Pralicu, koji su definitivno odmor za uši u odnosu na ES ekipu, a o RTS ekipi da i ne govorimo....
(matori, 24. jun 2016 21:16)
144
15

Matori,ti se zemljače sit izlupa i dobi salvu pluseva......EUROSPORTgodina ma unazad prenosi WB, mojne lupa ti,sezona maline je u toku,berači fale.

Dule Bosna

pre 7 godina

Je l' moze neko meni da objasni po cemu se Stan smatra velikim protivnikom? Po broju slemova, mastersa ili medjusobnom skoru?
Ok, on jeste dobar ali ako Novak ne bude (NE DAJ BOZE) povredjen ili imao neki privatan problem napunice ga k'o spajiz pred slavu.

Svete

pre 7 godina

Finale WB Đoković vs Kukuškin ne bi me čudilo kakav je tenis danas
(Dr.Roddick, 24. jun 2016 22:10)

S obzirom da je Novak postao prvi igrac u istoriji tenisa koji je kao prvi nosilac u 4 uzastopna finala pobedio drugo nosioca, a recimo da je Federer celoj karijeri kao prvi 3 puta dobio drugog i to od 17 titula, ja se iskreno nadam da cemo gledati finale Djokovic-Kukuskin !!
ALI to je veoma tesko za ocekivati, ipak ovo vise nije 2006...

Mare,NS

pre 7 godina

Ispada da ce Novak morati potuci do nogu ceo britanski Dejvis kup tim,ako zeli do titule.
Dobro bi bilo da se rezultati odmah uracunaju,ne bi morali ni dolaziti u BG!
Salim se,naravno.
Zreb nije bitan,sve su to samo mogucnosti i nagadjanja.
Nekom moze da se potpuno otvori i turnir osvoji bez ijednog pobede nad top 20 igraca.
Bio bi red da se i Novaku jednom posreci,a ne da uvek finala igra protiv nekog iz velike cetvorke,koja u stvari odavno i ne postoji.
Postoji velika trojka,koja je TRENUTNO miljama(u bodovima) daleko iza njega.
Idemooo,do 13. `nesrecnog` GS-a!

matori

pre 7 godina

@ Mene najvise brine Vilander.Ako batali svoje prognoze,mozda nesto podje naopako.
Ako ostane dosledan,Novak osvaja WB.A onaj iz publike drzao sipak prosle godine i Nole opet pobedio.
Ja tu nista ne bih menjao.Ni sipak, ni Vilandera.
(kimiko, 24. jun 2016 19:46)

Matsa sada nećemo gledati, jer ES nema pravo prenosa ovog GS, već SK. na našu sreću, imaćemo priliku da slušamo Viška i Pralicu, koji su definitivno odmor za uši u odnosu na ES ekipu, a o RTS ekipi da i ne govorimo....

mile ns

pre 7 godina

otkako se povela kampanja o dopingu iz velike trojke dvojica svako malo pa neka povreda il iznenadni virus il sta slicno, fed se muci u svakom setu a bome i ona americka vedeta nemoze da se sastavi sa tenisom, mislim na serenu, kanda se smanjili lekici il mi se cini

online

pre 7 godina

Generalno mislim da je Djokovic dobio dobar zreb,u svakom slucaju mnogo bolji nego na garosu! sto se tice Federera mislim da svako ko hoce titulu na vimbldonu ( a federer je sigurno zeli) ne zeli Djokovica do finala. tako da imajuci u obzir njegove ambicije on po meni ima najtezi zreb! Pobediti u njegovim godinama i losoj formi Djokovica pa onda posle verovatno i Mareja i to sve na 3 dobijena seta je za mene naucna fantastika! gledajuci zreb mislim da je Djokovic odlicno prosao.. u cetvrtfinalu ima Raonica (pitanje je dal ce taj isti Raonic doci dotle) a u polu finalu verovatno umornog Federera! nisam bas siguran da je Mareju nesto mnogo lako do finala..ima tu mnogo 'mina' Zverev,Tim,Wavrinka... sve u svemu odmeren i ujednacen zreb

veljko

pre 7 godina

1/2f novak-cilic, marej-tim, f novak-marej, osvaja novak

zao mi je sto zverev i tim nisu razdvojeni, bilo bi zanimljivije da nisu u istoj cetvrtini.

kirijos ako sacuva fokus, mozda napravi senzaciju. ne verujem da ce raonic to isto moci. novak ga rutinski dobija, ima igru za njega. cilic moze da izbaci federera, ako rodzer ne digne igru. deluje mi da je ponovo spreman za primetan rezultat na GS, npr. 1/2f. vavrinka losije igra na travi od d. tima, a ne bih otpisao ni zvereva za polufinale, mada je mladima tesko sa iznesu pritisak. zverev je poceo da ispoljava nezadovoljstvo, ako ga ne krene. protiv majera nije nasao mir. glava mu je jos uvek slaba tacka, ali moze pored vavrinke i tima, lakse nego protiv mareja ili novaka.

federera i vavrinku ovog puta ne vidim medju favoritima

Svete

pre 7 godina

Australijanac, koji je pre dve godine dogurao do četvrtfinala na Vimbldonu, prethodno mora da eliminiše Štepaneka, zatim Lajovića ili Dastina Brauna, a onda verovatno i Felisijana Lopesa.
Jasno je da mu neće biti lako – dvojica specijalista za travu i Lopes koji takođe ima oruđa za igru na zelenoj podlozi.

Dvojica specijalista za travu i Lopes koji ima orudja za igru na zelenoj podlozi ????
Pa Lopes je najbolji igrac na toj podlozi od trojice nabrojanih !
Deluje mi kao da Kirgios nece ni doci do Mareja, kao i Wawrinka, Thiem, Gaske. Cini mi se da postoje velike sanse da Marej dodje do finala a da do toga ne odigra nijedan mec sa top20 igracem, kao sto je to bilo 2013 godine...

marko

pre 7 godina

ljudi ovde ste sve analizirali a niko ni jednom recju nije pomenuo del potra on posle djokovica mareja i federera ima najvece sanse da dodje do polufinala...ovi svi su dobri teniseri ali nemaju tu klasu kao delpo...taj momak je i pretprosli vimbldon dosao jedva skrpljen od povreda pa je igrao sa noletom pet setova u polufinalu i jedva ga nole dobio...on je pored novaka federera rafe i donekle mareja jedini klasa igrac da se tako izrazim iako ga smatram dosta boljim od mareja ali ga telo nije služilo kroz karijeru

Jovan

pre 7 godina

"Neocekivano" Marej ima najlaksi zreb na Wimbldonu. Do finala jedini protivnik koji ga moze pobediti je Kirgios u 1/8, jer jedini ima ne kvalitet nego drskost za tako nesto. Gaske gubi mec jos u svlacionici, a Wawrinka na travi nema sta da trazi ni protiv vecine iz top8 a ne protiv Mareja. Jednostavno ne ume da se krece na travi i udara previse ravno da bi mogao da osvaja duze poene.
Sa druge strane Novak mora preko Raonica, Federera i Mareja do titule. Nece biti ni malo lako i zavisice dosta od Federera u kojoj ce formi biti za dve nedelje. Ne mislim da moze dobiti Novaka u 1/2f ali mislim da ga moze umoriti poprilicno za finale i uciniti uslugu Mareju. Tako da dragi komentatori, kao sto se vise puta do sada pokazalo, pogotovo u Rimu ove godine i na RG prosle, ZREB JESTE VAZAN!!!

fedexa

pre 7 godina

Novak dobio ubjedljivoo najlaksi zrijeb,kako moze biti tezi protivnik ferer,mau,filip od simona,monfilsa,dimitrova,sardija,zatim u cetvrtfinalu cilic il nisikori nista nisu laksi od raonica..Najtezi zrijeb ima marej,kirgijos pa onda gaske,takodje i wawrinka mora sa delpom igrati odma u drugoj rundi,bit ce zanimljiv turnir...

ja

pre 7 godina

Federer i Djokovic bez ikakvih problema dolaze do polufinala. Ovaj zreb je lagan za njih jer niko od potencijalnih protivnika ne moze na travi da im se suprotstavi. Federeru taman dolaze laksi rivali, dok udje u ritam, posle rutina... Djokovicu tezi rival u osmini pa tako moze umorniji uci u polufinale, ali ne verujem da ga Raonic moze previse namuciti,dok Federeru Nisikori ne moze na travi ama bas nista. Cak i ne verujem da ce Nisikori doci do polufinala.
Marej je jedan diletant, mentalno nikakav, ne bi zacudilo da ga izbaci Vavrinka, ali ako Marej dodje do finala tamo ce glatko izgubiti, svejedno da li od Novaka ili Rodzera.

kimiko

pre 7 godina

Mene najvise brine Vilander.Ako batali svoje prognoze,mozda nesto podje naopako.
Ako ostane dosledan,Novak osvaja WB.A onaj iz publike drzao sipak prosle godine i Nole opet pobedio.
Ja tu nista ne bih menjao.Ni sipak, ni Vilandera.

Gajetano

pre 7 godina

Ono sto se cesto zanemaruje, a na kraju moze da ispadne podjednako vazno koliko i zreb, je koja polovina pocinje prva da igra. Upravo sam nasao na zvanicnom sajtu:
"Players from the top half of the men’s draw will begin their Wimbledon campaigns on Day One of The Championships on Monday."

Da se razumemo, Endi i Novak su apsolutni favoriti svojih grupa i bice veliko iznenadjenje ako ne stignu do finala. To uostalom pokazuju i kladionice (Outrights: Novak 5/6, Murray 7/2, Federer 16, Raonic 20, itd). Za Novaka ce turnir trajati dan duze od Endija, sto znaci dan vise odmora u nekom trenutku (verovatno pred polufinale), tako da moze da kompenzuje eventualno prekomerno trosenje resursa u prethodom mecu ili delu turnira.

Pozdrav,

Nebojša

pre 7 godina

Možda nekom deluje da je Marejev žreb lakši od Novakovog ali ja opet nebi menjao njegove protivnike za ove koje je dobio Novak a treba se setiti i RG i komentara kako će Marej odmoran da čeka Novaka u finalu a bilo je obratno.

Dulen

pre 7 godina

@ Saša Ozmo

Uz tekst stvarno mora ići i žreb pa da čitaoci mogu i sami da projektuju dok čitaju. Zanima me zašto je Servantes uvek zanimljivo ime, pratim čoveka i klasičan je šljakaš i to prosečan?

ja

pre 7 godina

Gledajuci zrijeb Marej je siguran polufinalista,Federer ima stvarno lak zrijeb i ako nije u formi mislim da ce doci do polufinala.Novak ima dosta tesko cetvrtfinale i samo sam zelio da izbegne Raonica ali tako je ispalo pa ce u zavrsnici turnira imati tri teska meca sto me brine pred najvjerovatniji finalni okrsaj sa Marejom.Srecno Nole

Beli65

pre 7 godina

Lu, Darsis, Bedene, Agut, Tim... Zavera!!!
(Jumko, 24. jun 2016 19:14)
a to sto je trebalo da bude Lu,Darcis,Careno Busta,Bautista Agut,Ferer/Berdih,Nadal,Marej/Wavrinka verovatno je Novak kriv jer nije izgubio pre finala a ovi jesu e pa izvinjavamo se

Pukovnik Vranic

pre 7 godina

Koliko samo neobjektivnosti i kukanja, vecito. :)
Taj isti Raonic, koji je jedini ozbiljan protivnik Novaku, i to tek u 1/4 finala je u katastrofalnoj formi :) dok npr Federer ima par tempiranih mina, tipa Monfis, Nisikori. Sve u svemu, Marej se seta do finala, a tamo naravno gubi, od koga god.

Maja

pre 7 godina

Novak u QF protiv Gofana. Kyrgios i Thiem sigurno stizu do QF, sigurna sam da ce Novak i Mari igrati svoja SF protiv mladjih a ne Waw i Fed. U finalu naravno Novak pobedjuje Mareja 3:1.

Melenci

pre 7 godina

nema lakog zreba za nikoga pa tako i za Noleta.Korak po korak.Meni odgovaraju svi komentatori ukljucujuci i RTS.Jedino generalno sto mi smeta kod nas je odsustvo blage pristrasnosti,jer sve nacionalne televiyije to rade.Inace niko nije ni do kolena Viskovicu.

rex

pre 7 godina

Ajde da se malo dohvatimo teorija zavere Oo, po tradiciji Englezi mešetare iza kulisa ali se nadam da ni ovoga puta neće imati koristi od toga jer se ne pitaju oni već Nole...

matori

pre 7 godina

@ (Nikola, 25. jun 2016 06:54)
ES može da ima novinare koji izveštavaju sa turnira i intervjuišu igrače, ali samo BBC ima TV prava u GB. na YT kanalu mogu šta hoće...
a ti pošto fali berača malina, idi beri, a ja moram da radim na računaru u firmi ( francuskoj kod nas), pa čak i danas....ali će to da plate.

matori

pre 7 godina

niste objavili odgovor Dr.Roddick-u

Wimbledon on BBC until 2017

London, UK: The All England Club and BBC Sport today announced that the BBC’s current contract as the host broadcaster and UK rights holder for The Championships, Wimbledon, has been extended by a further three years from 2015 to 2017 inclusive.

The new deal, which reaffirms the BBC’s long-term commitment to delivering the best sporting events to licence fee payers, will continue to give audiences unprecedented access to the tournament across all platforms including TV, radio, online, red button, mobile and tablet.

objavite prethodni komentar

Dejan

pre 7 godina

Nole do titule !!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jumko, 24. jun 2016 20:12)

Ti nisi Jumko, ti si neki veci spijun. Ko si ti?

Матори

pre 7 godina

@P
Ђоковић је 2006те имао 19год. И опет је играо четвртфинала и полуфинала. Кирјос и Рсонић и остали имају по 23-24год и опет једва до 3-4ог кола. Мисли о томе

RF

pre 7 godina

Bilo bi dobro videti opet meč Federera i Djokovica, ali Fedex je daleko od onoga sto on sam zeli da bude i sto svi očekuju od njega. Realno do polufinala nema neke teske protivnike, pa mozda se i desi da mu to pomogne da podigne formu i da bude dobar za polufinale. Ali msm da je Federeru trenutno najveci problem nesto sto je jedan od najboljih stvari iz njegove igre a to je kretanje. Kada se on krece kako smo navikli on prosto leti po terenu i odlicno ga pokriva. Ali posto je imao povredu kolena i nije puno igrao ove godine vidi se ukočenost kod kretanja i strah kod proklizavanja i pravljenja naglih pokreta.

wimbledon

pre 7 godina

@ matori
Vilandera i Anabel (ne Barbaru) mozes da pratis na youtube kanalu Wimbledona, bar je tako bilo prosle godine.

@ Gajetano
Djokovic bi svakako igrao prvi zato sto je tradicija na wimbledonu da proslogodisnji pobednik igra prvi mec na centralnom terenu.

Sinbad

pre 7 godina

@gajetano nisi morao da trazis, WB pocinje uvek ponedeljkom i prvi mec na centralnom terenu uvek igra pobednik od prosle godine, sto rezultira time da Novak ima dan vise....

čiča

pre 7 godina

Matsa sada nećemo gledati, jer ES nema pravo prenosa ovog GS, već SK. na našu sreću, imaćemo priliku da slušamo Viška i Pralicu, koji su definitivno odmor za uši u odnosu na ES ekipu, a o RTS ekipi da i ne govorimo....
(matori, 24. jun 2016 21:16)
144
15

Matori,ti se zemljače sit izlupa i dobi salvu pluseva......EUROSPORTgodina ma unazad prenosi WB, mojne lupa ti,sezona maline je u toku,berači fale.
(Nikola, 25. jun 2016 06:54)

ajoj džoni..poslao si mi jak transfer blama..