Bernard Tomić uhapšen u Majamiju

Australijski teniser Bernard Tomić uhapšen je u Majamiju pošto je navodno odbio da utiša muziku u svojoj hotelskoj sobi u Saut Biču.

Izvor: JT

Četvrtak, 16.07.2015.

17:18

Default images
Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Drugi gosti luksuznog hotela požalili su se na buku koja je dolazila iz Tomićevog apartmana, pa su dvojica pripadnika obezbeđenja otišla i tražila mu da utiša muziku.

22-godišnji Tomić je, međutim, odbio zahtev i zalupio vrata obezbeđenju, sudeći prema izveštaju hapšenja.

Pripadnici obezbeđenja su potom još jednom pokušali da urazume Tomića, a prilikom trećeg pokušaja, australijski teniser je agresivno upirao prstom u njih, a potom zalupio vrata. Posle toga su doneli odluku da ga izbace i apartmana i prijavi policiji.

Zajedno sa dvojicom policajaca, pripadnici obezbeđenja su ubrzo potom otišli do Tomićevog apartmana i obavestili njega i njegove prijatelje da pokupe svoje stvari i napuste objekat, jer će u suprotnom biti uhapšeni zbog nedozvoljenog upada na tuđi posed.

Očekivano, prijatelji australijskog tenisera su otišli, dok je Tomić odbio čak i kad mu je ponovo zatraženo da napusti apartman, zbog čega je uhapšen. Tomić je optužen za opiranje hapšenju i upad na tuđi posed.

To je samo poslednji u nizu problema za mladog tenisera, pošto je prethodno izbačen iz Dejvis kup tima Australije posle svađe sa čelnicima Teniske federacije Australije posle jednog svog meča na Vimbldonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: