Dan III: Maša i Markos sigurni, Raonić u 'plusu'

Tako to obično biva u klađenju – nekada imate mnogo uspeha, ali nekada doživite poprilično bolne padove.

Izvor: B92

Utorak, 30.06.2015.

22:00

Default images
Clive Brunskill / Staff

To smo zajedno iskusili u utorak kada su, na našu veliku žalost, rezultati bili krajnje neočekivani.

Međutim, ne smemo dozvoliti da nas to obeshrabri, pa smo zbog toga spremili nova tri para za koje se nadamo da će biti uspešniji nego prethodni.

Markos Bagdatis – Džon Milman

Iako je Markos Bagdatis veliki favorit u ovom meču, bukmejkeri su igračima ostavili bar neku šansu za zaradu. Džon Milman je Australijanac koji ima 26 godina i trenutno je 120 teniser planete. Ovo mu je najbolji rezultat karijere na Gren slemovima i biće veoma zadovoljan kada ode iz Londona. To bi vrlo lako moglo da se desi u sredu jer očekujemo poraz od specijaliste za travnatu podlogu.

Predlog: Pobeda Markosa Bagdatisa.

Miloš Raonić – Tomi Has

Raonić je jedan od igrača koji će tražiti svoju šansu na Vimbldonu iz drugog plana, ali ga problemi sa povredom stopala ne svrstavaju u potencijalne favorite. Takođe, Kanađanin sigurno nije srećan činjenicom da igra protiv Tomija Hasa koji je najbolje rezultate pravio na travnatoj podlozi. Has se konačno vratio tenisu u Haleu i igra sve bolje, pa će biti tvrd orah za Raonića. Očekuje se veoma neizvestan i napet meč.

Predlog: Plus gemovi prvi set (u prvom setu će biti 10 i više gemova).

Marija Šarapova – Ričel Hogenkamp

Ričel Hogenkamp je 23-godišnja teniserka iz Belgije koja zauzima 123. poziciju na WTA listi. I ona je na Vimbldonu zabeležila najbolji rezultat u karijeri, pošto je u prvom kolu pobedila Kineskinju Vang. Ipak, stigla je do kraja puta jer se sastaje sa Šarapovom koja želi da povrati krunu na najvećem turniru na svetu. Ruskinja je brzo završila posao sa neugodnom domaćom igračicom Džoanom Kontom i sada se očekuje možda i kraći meč.

Predlog: Minus gemovi (granica 17,5).

Nikola Đukić (NikolaDjukic43)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: