Dan I: Serena i Vika u minusu, Majer dobija Tanasija

Tradiciju koju smo počeli na Australijan openu, a potom i na Rolan Garosu, nastavljamo i na najvećem teniskom turniru na svetu – Vimbldonu.

Izvor: B92

Ponedeljak, 29.06.2015.

09:30

Default images
Clive Brunskill / Staff

I ovoga puta moći ćete da tipujete sa nama tokom predstojeće dve nedelje, a mi ćemo pokušati da vas obradujemo kvalitetnim i dobitnim predlozima.

Uvodne runde Gren slemova obično su raj za kladioničare jer je ponuda velika i obiluje brojnim mogućnostima i kombinacijama.

Pogledajte naše predloge za početak i u komentarima nam delite mišljenja i tipove koje ste vi odabrali.

Serena Vilijams – Margarita Gasparjan

Danas počinje 129. Vimbldon na kojem je Serena Vilijams najveća favoritkinja za osvajanje nove titule. Serena je već trijumfovala na Australijan openu i Rolan Garosu, pa ima lepu priliku da dođe na korak do sezonoskog Gren slema. Put ka tituli na turniru na kojem je pet puta slavila počinje od malo poznate Margarite Gasparjan. Ruskinja ima 20 godina, trenutno je 113. igračica na WTA listi i ovo joj je treći put da igra u glavnom žrebu nekog Gren slema. Osvojila je devet ITF titula, ali sada će igrati protiv najbolje na svetu. Nema sumnje da će biti impresionirana Centralnim terenom Vimbldona, protivnicom i značajem meča, što će mnogo uticati na njenu igru.

Predlog: Minus gemovi prvi set (u prvom setu će biti 9 i manje gemova).

Anet Kontavejt – Viktorija Azarenka

Ista situacija biće viđena na meču Viktorije Azarenke i malo poznate Anet Kontavejt iz Estonije. 19-godišnja teniserka je 145. na svetu, a ovo joj je tek drugi nastup na Vimbldonu, dok na ostalim Gren slemovima nije uspevala da prođe kvalifikacije. Azarenka se polako vraća posle duge pauze zbog povrede i emotivnih problema, i očekuje se sigurni trijumf Beloruskinje.

Predlog: Minus gemovi (granica 18,5) ili kombinujte sigurnu pobedu Azarenke i minus gemove.

Leonardo Majer – Tanasi Kokinakis

Jedini par u muškoj konkurenciji koji ćemo danas predložiti jeste ovaj između Majera i Kokinakisa, koji može biti veoma zanimljiv. Majer je poznat kao igrač koji obožava da igra na šljaci, ali razlog zbog kojeg smo izabrali ovaj par jeste što Kokinakis ima velikih zdravstvenih problema. Mladi Australijanac je došao bolestan na Vimbldon, a pre dva dana priznao je da konstantno povraća. Argentinac će pokušati da iskoristi činjenicu da njegov protivnik nije imao adekvatnu pripremu za turnir u Londonu i dođe do trijumfa.

Predlog: Pobeda Leonarda Majera.

Nikola Đukić (NikolaDjukic43)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: