Nova vest
Tenis

Sreda, 08.07.2015.

10:00

Dan X: Mari ubedljiv, Stan nastavlja niz

Drugu nedelju turnira počeli smo polovično, ali je u sportu dobro što već sledećeg dana možete ispraviti napravljene greške.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Ovoga puta ponuda je mnogo bolja, najviše zbog činjenice da su na programu mečevi četvrtfinala u muškoj konkurenciji.

Mi smo izdvojili dva, koji su vaši?

Endi Mari – Vasek Pospišil

Kanađanin nam je pre nekoliko dana oborio tikete, ali je oborio i Viktora Troickog surovim preokretom posle izgubljena dva seta. To mu je bilo treći put od početka turnira da uspeva da nadoknađuje zaostatak što je ostavilo traga. Mnogo vremena je bio na terenu i sigurno neće moći da pruži maksimum protiv možda i prvog favorita za titulu.

Predlog: Minus gemovi (granica 30,5).

Stan Vavrinka – Rišar Gaske

Obojica tenisera igraju sjajno na ovogodišnjem Vimbldonu i sada imamo priliku da gledamo duel dva najbolja jednoručna bekhenda na svetu. Vavrinka je u prednosti jer je pun samopouzdanja posle titule na Rolan Garosu i činjenice da do sada nije izgubio set. Gaske je izbacio Dimitrova, pa Kirjosa, a već je jednom igrao u polufinalu najvećeg turnira na svetu. Ipak, prednost dajemo Švajcarcu zbog fizičke snage i boljeg servisa.

Predlog: Pobeda Stana Vavrinke.

Nikola Đukić (NikolaDjukic43)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve