Nova vest
Tenis

Subota, 04.07.2015.

10:45

Dan VI: Viktor dobija Brauna, Berdih ubedljiv

Dobitna serija naših predloga i dalje traje, ali ne želimo da se opuštamo već samo da je nastavimo.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Pogodili smo prethodnih šest parova i na krilima tog uspeha predlažemo tri nova, za koja verujemo da pomoći našim čitaocima.

Ako vi imate neke druge tipove, ostavite ih u komentarima, a mi ćemo onda vas kriviti ako budu neuspešni. :)

Viktor Troicki – Dastin Braun

Dastin Braun napravio je najveće iznenađenje turnira pobedom nad Rafaelom Nadalom u prethodnom kolu, kada je odigrao najbolji meč u karijeri. Braun je sjajno servirao, bio veoma agresivan i nije dozvoljavao Nadalu da uhvati ritam. Zabeležio je rezultat karijere na Vimbldonu, a sada ga u trećem kolu čeka Viktor Troicki. Troicki igra odlično od početka sezone na travi i veoma je blizu da uđe u Top 20. Do sada je izgubio dva seta i u ovaj meč ulazi kao favorit. Osim plasmana na ATP listi velika Viktorova prednost jeste ta što je rival emotivno ispražnjen i što nije retka situacija da posle velikog uspeha, usledi poraz.

Predlog: Pobeda Viktora Troickog.

Žo-Vilfred Conga – Ivo Karlović

Meč u kojem nema nepoznanica – poeni će biti kratki, asova će biti mnogo, a postoji i velika šansa da ovaj meč traje i nekoliko sati. Granice su izuzetno visoke, a obojica su već imala teške mečeve u prethodnim rundama, zato ćemo ovoga puta pokušati da pogodimo novu kombinaciju.

Predlog: U prvom setu će biti igran taj brejk.

Tomaš Berdih – Pablo Anduhar

Verovatno ni u jednom slučaju osim ovog Tomaš Berdih ne bi bio potpuni favorit protiv Pabla Anduhara, ali je Španac u prva dva kola igrao maksimalnih 10 setova i na terenu je proveo skoro šest sati. To će se sigurno osetiti u meču protiv Čeha koji je posle klimavog početka razbio specijalistu za travu Nikolasa Maua. Berdih ima snažan servis, još bolji forhend i njima bi trebalo da stigne do maksimalnog trijumfa u ovom meču.

Predlog: Pobeda Tomaša Berdiha rezultatom 3-0.

Nikola Đukić (NikolaDjukic43)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve