Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 28.06.2010.

14:09

Jankovićeva predala meč Zvonarjevoj

Srpska teniserka Jelena Janković nije uspela da se plasira u četvrtfinale Vimbldona, pošto je zbog povrede leđa predala meč Veri Zvonarjevoj.

Izvor: AY

Autor: AY

Default images

Treća teniserka sveta teren je morala da napusti pri rezultatu 3:0 u drugom setu. Ruskinja je pre toga prvi set dobila rezultatom 6:1. Protivnica Zvonarjeve u četvrtfinalu biće bolja iz belgijskog okršaja Kim Klajsters - Žistin Enan.

Jankovićeva je tokom turnira imala problema i sa povredom butnog mišića, a nastupom na Vimbldonu potvrdila je da joj ne odgovara igranje na travi, pošto nikada do sada nije prošla osminu finala.

Treća igračica sveta je od samog početka igrala veoma loše, tako da je Zvonarjeva veoma brzo došla do dva brejka i prednosti od 4:0. Do kraja seta Jelena je u petom gemu imala nekoliko brejk šansi, što je i iskoristila da oduzme servis protivnici, ali Ruskinja potom odmah pravi novi brejk i osvaja prvi set rezultatom 6:1.

U nastavku meča ništa se nije promenilo, Zvonarjeva je nastavila rafalnu paljbu sa osnovne linije i lako stigla do 3:0, da bi Jankovićeva zbog velikog bola u leđima prvo zatražila pomoć fizioterapeuta, da bi potom posle svega nekoliko poena i predala meč.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

106 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve