Nova vest
Tenis

Utorak, 29.06.2010.

11:41

Venus izviždana pred meč

Petostruka osvajačica Vimbldona Venus Vilijams izviždana je od strane fanova na terenima Ol Inglend Kluba u ponedeljak, pošto je deset minuta zakasnila na meč.

Izvor: AY

Autor: AY

Default images

Iako je Amerikanka kasnila na susret osmine finalasa Jarmilom Grot, ovakav gest neuobičajen je za englesku publiku, koja veoma ceni poznatu teniserku. Engleski mediji navode da se Vilijamsova opredelila za ovakav gest pošto je navodno bila besna jer je meč igrala na terenu broj dva, a ne na Centralnom terenu, ili terenu broj jedan.

Posle okršaja koji je dobila rezultatom 6:4, 7:5, Venus je objasnila da je kašnjenje pri izlasku na teren rezultat nesporazuma.

"Nisam znala proceduru po kojoj funkcioniše teren broj dva, tako da sam čekala da neko dođe po mene i izvede me na teren. Uglavnom postoji neka vrsta pratioca koji vas pokupi i izvede na teren, ali pošto se niko nije pojavio, na kraju sam sama izašla", rekla je Venus kroz smeh.

Ovo bi zvučalo kao logično objašnjenje, s tim što je Viiljamsova samo u toku ovogodišnjeg Vimbldona već odigrala dva meča na terenu broj dva, oba u dublu sa sestrom Serenom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve