Od subote novi semafor na Marakani

Crvena zvezda u okviru Jelen super lige dočekuje Radnički 1923 i ta utakmica će biti istorijska, jer će gledaoci na prvi put rezultat videti na novom semaforu.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Petak, 30.09.2011.

20:15

Default images

"Od subote je novi semafor na stadionu. Radili smo na tome skoro godinu i po dana. Bio je prvo montažni semafor, jer tada nismo imali sve potrebne dozvole za statiku i druge dozvole da bismo iskoristili konstrukciju starog semafora", rekao je direktor marketinga fudbalskog kluba Crvena zvezda Goran Broćić.

"Glavni cilj koji mi radimo je članstvo, povratak publike na stadion. Meni je drago da vidim da su se i drugi klubovi ugledali na nas, da rade slične akcije. Samo zajedno možemo vratiti publiku na stadion, jer verujem da ćemo uskoro dostići željenu cifru – 25.000 ljudi po utakmici. Ne znam koliko je javnost upoznata, ali Crvena zvezda ima najveću posećenost u regiounu, uključujući i zemlje kao što su Češka, Austrija, Mađarska, Rumunijai Bugarska. Jedino Olimpijakos i Panatinaikos imaju bolji bilans od Crvene zvezde. Ali, mi ni s tim nismo zadovoljni. Hoćemo više, hoćemo još više navijača i publike na stadionu", naglasio je Broćić.

Prethodni semafor ne može da stane u muzej fudbalskog kluba Crvena zvezda, ali postoji ideja da on postane neka vrsta spomenika.

"Bilo bi lepo da ode u muzej, ali nemamo prostora u muzeju. Postoji jedna ideja o kojoj smo diskutovali u klubu: da nakon izgradnje novog stadiona od starog semafora napravimo neku vrstu spomenika, s rezultatom koji je bio protiv Bajerna, istorijskim rezultatom na stadionu. Krećemo u postavljanje još jednog semafora na zapadnoj tribini Marakane u vidu „strajta“, koji će opet biti skoro nekih 30 kvadrata. Znači, radimo na infrastrukturi, radimo na marketingu, a povratak publike je glavni prioritet", zaključio je Broćić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: