Dimitrijević na pozajmici u Kjevu

Fudbaler Rada Miloš Dimitrijević prešao je na šestomesečnu pozajmicu u Kjevo iz Verone.

Izvor: B92, Beta

Nedelja, 30.01.2011.

14:51

Default images

Prema dogovoru, Dimitrijević će narednih šest meseci igrati u Kjevu, a italijanski klub ima mogućnost da na kraju sezone otkupi ugovor 27-godišnjeg fudbalera.

"Italijanska Serija A je izazov za svakog fudbalera, pa ni ja nisam mogao da odolim. Sigurno da je bilo boljih finansijskih ponuda za mene, ali kod mene su presudili sportski motivi", rekao je Dimitrijević, koji će u narednih šest meseci nositi dres sa brojem osam.

Dimitrijević je rekao da se nada da će se brzo prilagoditi i da će svojom igrom pokušati da ispuni očekivanja navijača.

"Verona je grad koji je svojim sadržajem našao večno mesto u svetskoj književnosti. Fudbalski, želim da doprinesem još boljim ostvarenjima ekipe i plasman u prvu polovinu tabele. Zadovoljan sam što ću ponovo igrati sa svojim bivšim saigračem iz Grenobla Boštjanom Cesarom. Očekujem brzu adaptaciju i da što pre navijačima Kjeva igrom opravdam njihova očekivanja".

Kjevo trenutno zauzima 14. mesto na tabeli Serije A sa 24 boda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: