Poznate grupe za Kopa Amerika

U Buenos Airesu su žrebom određeni sastavi grupa za fudbalski Kup Amerike, koji će u julu sledeće godine biti odigran u Argentini.

Izvor: AK

Četvrtak, 11.11.2010.

23:48

Default images

Na turniru će se takmičiti 12 nacionalnih reprezentacija - deset južnoameričkih i kao gosti selekcije Japana i Meksika koji učestvuje redovno od 1993. godine.

Titulu u Argentini braniće Brazil koji je pre tri godine bio bolji upravo od "gaučosa" sa 3:0. I prethodni šampionat 2004. godin osvojile su "karioke" trijumfom nad velikim rivalom posle penala.

Šampionat će se održati od 1. do 24. jula kada će se igrati finale u Buenos Airesu na "Monumentalu". Pored prestonice, gradovi domaćini biće i: La Plata, Santa Fe, Kordoba, Salta, San Salvador de Huhuj, San Huan i Mendosa.

Kopa Amerika 2011:
Grupa A: Argentina, Kolumbija, Japan, Bolivija
Grupa B: Brazil, Paragvaj, Ekvador, Venecuela
Grupa C: Urugvaj, Čile, Meksiko, Peru

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: