B92: Milovanović na korak od Zvezde

Dejan Milovanović nalazi se vrlo blizu povratka na “Marakanu” nezvanično saznaje B92.

Izvor: B92

Sreda, 07.07.2010.

23:42

Default images

Pregovori između Zvezde i 26-godišnjeg fudbalera, prema našim saznanjima iz Francuske su intenzivirani prethodnih dana, pa je vrlo izvesno da se nekadašnji kapiten vraća u klub za koji je nastupao od 2001. do 2008. godine.

Milovanović je prethodne dve sezone igrao za Lans, bio zapažen u prvoj sezoni kada se taj klub vratio ekspresno u prvu ligu, ali je tokom prethodne sezone bio u drugom planu. Za Lans je odigrao 40 utakmica.

Fudbaler sredine terena, sin nekadašnjeg poznatog fudbalera Zvezde, Đorđa Milovanovića, ponikao je u Ljutice Bogdana, a za crveno-bele je odigrao čak 222 utakmice.

Eventualnim dolaskom Milovanovića, Crvena zvezda bi dobila još jedno pojačanje pred novu sezonu.

Tokom proleća francuski mediji prenosili su da je za nekadašnjeg mladog reprezentativca Srbije bio je zainteresovan Panionios, želeo ga je i Makabi iz Tel Aviva, ali i pojedini klubovi iz Turske.

Kako saznajemo, osim izvesnog povratka Dejana Milovanovića, moguć je i dolazak napadača. Tokom drugog dela priprema u Sloveniji , na probi u Crvenoj zvezdi naći će se jedan Brazilac i jedan centarfor iz Gane.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

77 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

13 h

Podeli: