Novi trijumf Reala za prvo mesto

Fudbaleri madridskog Reala pobedili su ekipu Rasing Santandera rezultatom 2:0 u 30. kolu španske Primere.

Izvor: LB

Nedelja, 04.04.2010.

21:42

Default images

‘Kraljevski klub’ se tako vratio na lidersku poziciju na tabeli i nastavio šampionsku trku sa Barselonom, koja je u subotu savladala Atletik Bilbao sa 4:1. Real posle 30 odigranih kola vodi na tabeli sa 77 bodova, a isto toliko je sakupila i drugoplasirana Barselona, dok je trećeplasirana Valensija daleko iza sa 56 osvojenih bodova.

Madriđani su savladali Santander pre svega zahvaljujući golovima Portugalca Kristijana Ronalda i Gonzala Iguaina, čime su stigli do 25. prvenstvenog trijumfa.

Gosti su poveli u 23. minutu golom Ronalda iz penala. Prethodno je Moraton srušio Portugalca u kaznenom prostoru. Pobedu Reala potvrdio je Iguain pogotkom u 76. minutu, nakon asistencije Gutija.

Borba za titulu prvaka Španije mogla bi da bude odlučena već u narednom kolu Primere, pošto se u Madridu, na stadionu ‘Santijago Bernabeu’, igra ‘El klasiko’, veliki derbi između Raeala i Barselone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: