FSS: "Dujković mora da se odluči"

Predsednik FSS Tomislav Karadžić, izjavio da će Ratomir Dujković, nakon ponude Nigerije morati da "prelomi" i vodi jednu selekciju.

Izvor: B92

Utorak, 09.02.2010.

21:45

Default images

Iskusni fudbalski trener dobio je ponudu Nigerijaca da vodi "A" selekciju na SP u Južnoj Africi. Dujković je nakon toga rekao i da će prvo zatražiti stav FSS, da li mogu da mu izađu u susret. Selektor mlade reprezentacije Srbije je istakao da za njega ne bi bio problem da vodi Nigeriju u naredna četiri meseca jer “u to vreme reprezentacija nema nikakve aktivnosti”.

"Sve je to još u domenu rekla-kazala i o tome ne bih da govorim dok Dujković ne dođe da nam kaže svoje mišljenje. Ali, na dve stolice neće moći da sedi" nije ostavio nikakvu dilemu prvi čovek našeg nacionalnog saveza.

Dujković je u utorak trebalo da se sastane s rukovodiocima FSS, ali razgovora o ponudi Nigerije nije bilo.

" Bio sam u Savezu, ali s Lakovićem i Karadžićem nisam pričao o pozivu koji sam dobio jer su bili zauzeti postavljanjem novih funkcionera u stručnom sektoru. Razgovaraćemo o svemu sledeće nedelje, a moje misli usmerene su samo ka 3. martu i prijateljskoj utakmici koju ima mlada reprezentacija" rekao je Dujković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: