Vimbldon na B92, godina prva...

U ponedeljak 22.juna, TV B92 debituje sa pokrivanjem najvećeg teniskog turnira na planeti.

Izvor: B92

Petak, 19.06.2009.

14:58

Default images

Želimo da gledaocima na najbolji način prenesemo atmosferu i emocije, glamur i šarm, tradiciju i jedinstvenost ovog vrhunskog događaja.

Svakog dana trajanja turnira, emitovaćemo dve polusatne emisije, "Studio Vimbldon", u kojima ćemo emitovati ekskluzivni materijal sa lica mesta, najavljivati i analizirati mečeve, ali i podsećati se zlatnih momenata iz bogate istorije Vimbldona. Prva studijska emisija počinje u 12.30, a druga u 23.30.

Kompletan televizijski program podređen je VImbldonu, pa ćemo u sendviču studijskih emisija uživati u direktnim prenosima. U nedelju 28. juna, kada prema tradiciji, nema odigravanja mečeva, emitovaćemo snimak epskog polufinalnog duela iz 1986. godine između Bobe Živojinovića i Ivana Lendla.

Na put kreću naši komentatori i snimateljska ekipa, a posetioci sajta uživaće, kao i prošle godine, u internet specijalu.

Naravno, srca će nam kucati za jednu Anu, dve Jelene, jednog Novaka, Viktora, Janka i Nenada i nadajmo se bar jednom trofeju, makar ga delili i sa Danielom Nestorom...

sportska redakcija B92

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

67 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: