Kleo u Partizanu!

Brazilac Kleverson Gabrijel Kordova Kleo postigao je dogovor sa upravom Partizana pa će sledeće nedelje najverovatnije potpisati ugovor sa srpskim šampionom.

Izvor: B92

Utorak, 02.06.2009.

19:05

Default images

Prema nezvaničnim informacijama, Kleo, koji je u prethodnoj sezoni nastupao za Zvezdu, načelno se dogovorio sa Partizanom, pa će sledeće nedelje doći u Beograd kako bi postigao konačan dogovor i postao prvo pojačanje ’crno-belih’ pred sledeću sezonu. Brazilski napadač će tako biti prvi fudbaler u poslednjih 20 godina koji je dres jednog ’večitog rivala’ zamenio drugim.

Kleo je proteklu sezonu proveo kao pozajmljen igrač u Crvenoj zvezdi za koju je postigao osam golova. ’Crveno-beli’ su imali pravo da do aprila potpišu 24-godišnjeg Brazilca ali to iz nepoznatih razloga nisu učinili pa je Kordova od četvrtog meseca zvanično bio slobodan igrač.

Transfer iz Crvene zvezde u Partizan i obratno, pre Klea imali su Milko Đurovski 1986, Goran Milojević 1989, (oba iz Zvezde u Partizan), a poslednji je bio Dejan Joksimović 1989.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

560 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: