Nova vest
Vaterpolo

Četvrtak, 25.05.2023.

11:40

Novi Beograd protiv Olimpijakosa za polufinale LŠ

Fajnal-ejt vaterpolo Lige šampiona od 31. maja do 3. juna održaće se na otvorenom bazenu Sportskog centra „11. april" u Beogradu.

Izvor: DP

Autor: DP

Novi Beograd protiv Olimpijakosa za polufinale LŠ
Dusan Milenkovic/Starsport.rs

Poslednje kolo ligaškog dela elitnog takmičenja odredilo je konačan redosled četiri prvoplasirane ekipe u A i B grupi čime su i definitivno poznati svi parovi četvrtfinala završnog turnira Lige šampiona.

Vaterpolisti Novog Beograda će u borbi za plasman u polufinale igrati protiv grčkog Olimpijakosa (17.00), koji sa klupe predvodi Igor Milanović, a u bazenu nekadašnji, dugogodišnji kapiten reprezentacije Srbije Filip Filipović.

U ostalim mečevima četvrtfinala sastaju se: Barseloneta – Jug (15.30h), Breša – Vuljagmeni (18.30), Pro Reko – Ferencvaroš (20h).

Nema sumnje da sve ljubitelje vaterpola očekuje pravi spektakl, a tome će u velikoj meri doprineti i fantastičan ambijent u kome će se igrati mečevi za novog šampiona Evrope.

Za potrebe završnog turnira Lige šampiona, kome je Vaterpolo klub Novi Beograd treću godinu zaredom domaćin, u potpunosti je preuređen otvoreni bazen Sportskog centra „11. april".

Izgrađene su montažne tribine, kapaciteta oko tri hiljade mesta, a montirani su i novi reflektori sa kompletan ugođaj svih posetilaca.

Za završni turnir Lige šampiona u prodaji su isključivo dnevne ulaznice koje se prodaju po ceni od 1.200 dinara za prva dva dana takmičenja u kojima će se igrati po četiri utakmice (31. maj – četvrfinla i 1. jun, polufinala i razigravanje za plasman od petog do osmog mesta) i 1.500 dinara za druga dva takmičenja kada će na programu biti po dva meča (2. jun - utakmice za sedmo i peto mesto, 3. jun - meč traće mesto i finale).

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Tickets-a, kao i onlajn putem sajta tickets.rs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve