Nova vest
Vaterpolo

Sreda, 17.05.2023.

12:01

"Mnogo toga je urađeno u promociji vaterpola"

Redovna sednica Skupštine Vaterpolo saveza Srbije (VSS) održana je u Beogradu pod predsedništvom Saše Vlaisavljevića, prvog čoveka ovog tela.

Izvor: B92

Autor:B92

Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Predsednik saveza Viktor Jelenić je podneo izveštaj o radu u proteklih godinu dana.

Kako se navodi, konstatovani su rezultati seniora i seniorki, odnosno juniora, osvajača tri medalje i juniorki. Takođe je dodao da je dosta urađeno u promociji vaterpola organizovanjem na najvišem nivou dva svetska juniorska prvenstva na bazenu „25.maj Milan Gale Muškatirović“.

Deo turnira Beograd 2022 bila je i manifestacija „Oproštaj šestorice veličanstvenih“, kojim je još jednom odato priznanje Filipu Filipoviću, Andriji Prlainoviću, Dušku Pijetloviću, Milanu Aleksiću, Stefanu Mitroviću i Gojku Pijetloviću za sve što su uradili sa kapicom reprezetacije.

Predsednik Nadzornog odbora Dragan Popović u svom izveštaju i analizi materijalno-finansisjkog poslovanja je konstatovao da je savez poslovao po zakonu.

Na sednici su usvojeni Završni račun za 2022, kao i plan aktivnosti i finansijski plan za 2023. godinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve