Nova vest
Vaterpolo

Petak, 06.05.2022.

14:30

Bakić: Da završimo posao

Vaterpolisti Novog Beograda u subotu od 19 časova gostuju ekipi Šapca

Izvor: B92

Autor:B92

Bakić: Da završimo posao
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Novi Beograd i igra u Šapcu u revanš meču polufinala plej-ofa Superlige Srbije sa željom da posle pobede u prvom meču (12:6) ostvare još jedan trijumf i plasiraju se u finale.

"Idemo u Šabac da ponovimo dobru igru sa našeg bazena i da završimo posao. Izuzetno respektujemo ekipu Šapca, pokazali su ove sezone da su tvrd orah. U nekoliko navrata su namučili favorite, a čak su u četvrtfinalu eliminisali Crvenu zvezdu. To je skup sjajnih pojedinaca, izdvojio bih Ognjena Stojanovića, koji je naš reprezentativac i odličnog golmana Filipovića", izjavio je pomoćni trener Novog Beograda Aleksandar Bakić.

Prvotimac Novobeogradjana Vasilije Martinović ističe da bez obzira na četiri pobede protiv Ssapčana ove sezone nevće biti opuštanja.

"Odbrana je bila ključ u prošlom meču. Imali smo potreban nivo koncentracije i čvrstine u odbrani, a iskoristili smo na pravi način šanse u napadu. Stekli smo osetnu prednost, a posle je sve bilo lakše. To je model koji treba da primenimo i u revanšu", istakao je Martinović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve