Nova vest
Vaterpolo

Utorak, 25.01.2022.

16:25

Stevanović: Možemo da iznenadimo Olimpijakos

Trener vaterpolista Radničkog iz Kragujevca Uroš Stevanović rekao je da očekuje da će ekipa popraviti utisak iz prvog duela protiv Olimpijakosa.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Stevanović: Možemo da iznenadimo Olimpijakos
Starsport

On je dodao da uz podršku navijača mogu da iznenade atinski tim.

"Olimpijakos je jedan od glavnih pretendenata na titulu. U dosadašnjem toku sezone su, uz Brešu, pokazali najviše i bili konstantni kroz sve mečeve. Želimo da popravimo utisak iz prvog duela u Atini, gde smo bili konkurentni do poslednje četvrtine", rekao je Stevanović, preneo je klupski sajt.

"Očekujem da budemo još bolji, jer imamo kontinuitet dobrih igara iz Regionalne lige, ali je isto tako potrebno da se do utakmice odmorimo i osvežimo od tog napornog turnira. Nadam se da će tribine biti popunjene, da će doći i popularni 'crveni djavoli' i da ćemo u takvoj atmosferi pružiti i više od svog maksimuma i iznenaditi Olimpijakos", dodao je on.

Vaterpolisti Radničkog dočekaće u sredu u meču osmog kola Grupe A Lige šampiona ekipu Olimpijakosa.

Dva tima su se sastala pre dve nedelje, kada je u Atini domaći tim slavio sa 7:11.

Olimpijakos je drugi na tabeli Grupe A sa 16 bodova, dok je Radnički pretposlednji, sedmi, sa četiri boda.

Igrač Radničkog Miloš Ćuk ocenio je da su tokom većeg dela prošlog meča uspeli da pariraju Olimpijakosu, kao i da znaju šta moraju da urade kako bi bili konkurentni sve vreme.

"Ovaj duel dolazi nam u teškom trenutku, posle četiri meča na turniru Jadranske lige na kojima smo se stvarno mnogo iscrpeli, ali se nadam da ćemo se malo oporaviti kroz poslednja dva treninga i pred našom publikom odigrati najbolju utakmicu. Sigurno da je veliki motiv za nas što igramo protiv Olimpijakosa i daćemo sve od sebe da pobedimo", zaključio je Ćuk.

Meč izmedju Radničkog iz Kragujevca i Olimpijakosa na programu je u sredu od 20.30.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve