Nova vest
Vaterpolo

Ponedeljak, 12.07.2021.

14:53

UNIQA i dalje uz vaterpoliste Srbije

Vatrepolo savez Srbije i UNIQA osiguranje potpisali su novi trogodišnji ugovor o saradnji.

Izvor: SN

Autor: SN

UNIQA i dalje uz vaterpoliste Srbije
foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Ugovor su potpisali predsednik Vaterpolo saveza Srbije Viktor Jelenić i direktorka Brenda i komunikacija UNIQA osiguranja Sonja Marić. "Hvala UNIQA osiguranju na poverenju i podršci koju nam pružaju.

Idemo dalje, zajedno, u nove pobede", rekao je Jelenić. Sonja Marić istakla je da UNIQA osiguranje od 2016. ponosno nosi titulu zvaničnog osiguranja vaterpolo tima Srbije.

"Naše partnerstvo prevazišlo je okvire saradnje i izraslo u pouzdano prijateljstvo, krunisano najuspešnijim godinama za srpski vaterpolo. UNIQA sa posebnim zadovoljstvom ostaje osmi igrač reprezentacije i sigurna podrška Vaterpolo savezu Srbije. Oslonjeni na zajedničke vrednosti, danas otvaramo još jedno poglavlje nastojeći da osiguramo vetar u ledja za vrhunske rezultate vaterpolo tima Srbije i u budućnosti", rekla je Sonja Marić i podsetila da su proteklih godina promoteri UNIQA osiguranja bili upravo članovi vaterpolo reprezentacije.

Selektor Dejan Savić rekao je da je saradnja sa UNIQA osiguranjem više od partnerstva i da je prerasla u prijateljstvo.

"Nadam se da ćemo ponoviti sve uspehe. Srbija je jedna mala zemlja, gdd narod ne zna važnost osiguranja i velika je stvar približiti to ljudima. Ovo je hrabar iskorak, pogotovo u trenutku kada je klupski vaterpolo na putu prema novim uspesima", izjavio je Savić.


Kapiten vaterpolista Filip Filipović dodao je da je igračima svih ovih godina najbitnija bila bezbednost.

"Drago mi je da se ova tradicija nastavlja i nadam se da će naredne generacije imati podršku i posle Tokija kad neki od nas odlaze",
rekao je Filipović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve