Nova vest
Vaterpolo

Nedelja, 25.10.2020.

20:15

Vaterpolo savez CG: Prekinute pripreme, igrač pozitivan

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore prekinula je pripreme pošto je jedan igrač pozitivan na koronavirus saopštio je Vaterpolo i plivački savez Crne Gore (VPSCG).

Izvor: SN

Autor: SN

Vaterpolo savez CG: Prekinute pripreme, igrač pozitivan
Foto: Thinkstock

"Treninzi u petak veče i subotu nisu održani, po nalogu nadležnog epidemiologa, zbog sumnje da jedan igrač ima simptome korona virusa, iako on dva dana pre toga nije trenirao sa ekipom. Sumnje su potvrđene i igrač od sinoć ima pozitivan nalaz na Kovid-19 virus", saopšteno je iz Saveza.

Kako prenose podgoričke Vijesti, bilo je planirano da "ajkule" od 26. do 28. oktobra učestvuju na turniru u Zagrebu, ali je on u petak otkazan.

"Svi ostali igrači koji su bili na pripremama, kao i članovi stručnog štaba, poslati su odmah u izolaciju i pored toga što niko od njih nije dobio nikakve simptome. U prevenciji zaštite njihovog zdravlja, svi su podvrgnuti testiranju i nalazi ostalih igrača su negativni", dodaje se u saopštenju VPSCG.

Vijesti ne prenose o kojem je igraču reč.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve
Vaterpolo

"Nije laka situacija" VIDEO

Vaterpolisti Novog Beograda igraće u petak od 19.45 na bazenu Sportskog centra "11. april" protiv Jadrana meč prvog kola Grupe A druge faze Lige šampiona.

Tanjug

9:00

11 d

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d