Nova vest
Vaterpolo

Sreda, 30.09.2020.

10:32

Hrvati dali poverenje selektoru na još četiri godine

Selektor vaterpolo reprezentacije Hrvatske Ivica Tucak na toj poziciji ostaće sve do Olimpijskih igrara 2024. godine.

Izvor: MS

Autor: MS

Hrvati dali poverenje selektoru na još četiri godine
Photo by Ryan Pierse/Getty Images

Kako je saopštio tamošnji savez, jednoglasno je doneta odluku o produžetku saradnje sa trofejnim stručnjakom na još četiri godine.

"Izuzetno mi je drago da smo postigli zajednički dogovor. Želja mi je bila da nastavimo saradnju pa mi je drago da su i stručni savet i upravni odbor složno reagovali u toj zajedničkoj odluci. Ambicije reprezentacije ostaju iste, očekuju nas velika iskušenja, prvo Olimpijske igre u Tokiju potom niz drugih takmičenja. Pre svega tu je domaćinstvo Evropskog prvenstva u Splitu 2022. godine za koje ne krijemo da imamo najveće ambicije. Kurs hrvatske reprezentacije ostaje isti, težnja što boljim rezultatima i u budućnosti. Svi u Savezu, igrači i ja puni smo motiva, pa se nadam da ćemo i dalje praviti dobre rezultate", rekao je Tucak.

Tucak je 2013. godine seo na klupu Hrvatske sa kojom je osvojio četiri odličja sa Svetskih prvenstava (zlato 2017. u Budimpešti, srebro 2015. u Kazajnu i bronze 2013. u Barseloni i Gvanžuu 2019. godine), olimpijsko srebro u Rio de Žaneiru 2016. godine i evropsku bronzu dve godine kasnije u Barseloni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve
Vaterpolo

"Nije laka situacija" VIDEO

Vaterpolisti Novog Beograda igraće u petak od 19.45 na bazenu Sportskog centra "11. april" protiv Jadrana meč prvog kola Grupe A druge faze Lige šampiona.

Tanjug

9:00

11 d

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d