Nova vest
Vaterpolo

Subota, 05.09.2020.

17:30

"Počinje nova era Partizana"

Novo rukovodstvo Vaterpolo kluba Partizan preuzelo je vođenje kancelarije i ušlo je u klub, saopšteno je u subotu.

Izvor: SS

Autor: SS

Foto: StarSport/Srðan Stevanoviæ

Kako se navodi u saopštenju, u Agenciji za privredne registre zvanično je registrovan novi zastupnik, Nikola Kuljača, kao direktor i "ispunjeni su svi uslovi da se nesmetano počne sa oporavkom kluba".

Dodaje se i da "odlazak u klub u kojem je trebalo da se izvrši primopredaja nije baš protekao glatko i sve je trajalo do kasnih jutarnjih sati".

"Dugo smo čekali na ovaj trenutak, radili smo sve u interesu kluba, bili strpljivi i kao i do sada na miran način pokušali da se izvrši primopredaja i da nam bivše rukovodstvo preda sve ono što je potrebno da bismo počeli nesmetano sa radom", rekao je Kuljača.

"Ispunili smo sve uslove za registraciju, napravili taj korak, ali Tatjana Rakas sa svojim timom osporava to, iako je njen pokušaj da se prijavi kao zastupnik u klubu propao. Tako kažu nadležne institucije. Mi ćemo se konačno okrenuti onome za šta smo se izborili, a to je da započnemo da ispisujemo nove stranice našeg kluba", dodao je Kuljača.

U saopštenju se zaključuje da ulaskom u klub "počinje nova era Partizana".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve
Vaterpolo

"Nije laka situacija" VIDEO

Vaterpolisti Novog Beograda igraće u petak od 19.45 na bazenu Sportskog centra "11. april" protiv Jadrana meč prvog kola Grupe A druge faze Lige šampiona.

Tanjug

9:00

12 d

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d