Nova vest
Vaterpolo

Utorak, 18.06.2019.

23:55

Mandić: Protiv Hrvata odlučuje jaka volja

Vaterpolisti Srbije zabeležili su pobedu na startu turnira Svetske lige koji se održava u Beogradu.

Izvor: SN

Autor: SN

Mandić: Protiv Hrvata odlučuje jaka volja
Foto: thepedja@gmail.com/STARSPORT

Izabranici selektora Dejana Savića pobedili su u okviru B grupe Australiju sa 12:8 i tako na najbolji način započeli takmičenje.

"Delfini" su do pobede stigli u teškim uslovima, pošto je veliko nevreme u Beogradu prekinulo meč punih 45 minuta, ali na kraju sve je bilo kako su želeli selektor Dejan Savić i njegovi izabranici.

"Nekako smo se vratili, uspeli smo da se konsolidujemo, počeli smo konačno da igramo. Ekipa je na kraju pokazala da ima kvalitet", izjavio je posle meča Dušan Mandić.

Početak nije bio dobar, Australija je vodila sa 3:0.

"Na startu su bili agresivniji od nas. Istina je da se nešto nismo najbolje privikli na ta nova pravila, pravili smo laka isključenja. Bitno je da smo se vratili i slavili pobedu", dodao je reprezentativac Srbije.

U sredu od 21 čas je derbi meč sa Hrvatskom. Problem može biti što je ovaj susret završen kasno, oko 23 časa.

"Što kasnije igramo, imamo manje vremena za odmor. Šta je tu je, idemo sad da odmaramo. Protiv Hrvata će odlučiti volja pre svega i da budemo istrajni i ispoštujemo sve dogovoreno sa selektorom", zaključio je Mandić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve