"Na tribine za delfine" – VSS najoriginalnijima deli besplatne karte

Vaterpolo reprezentacija Srbije od srede se u kompletnom sastavu priprema za završni turnir Svetske lige koji se od 18. do 23. juna održava na SC Tašmajdan.

PTIzvor: B92
Podeli
Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Naši vaterpolisti pokušaće po 12. put da osvoje ovo takmičenje i na taj način obezbede plasman na Olimpijske igre u Tokiju 2020. godine.

Izabranike Dejana Savića na tom putu očekuje težak izazov, šest utakmica u isto toliko dana, pa će dodatna energija i podrška sa tribina možda biti presudni u nameri da ostvare cilj.

Vaterpolo savez Srbije je pre nekoliko nedelja pod sloganom "NA TRIBINE ZA DELFINE" krenuo u kampanju podrške vaterpolistima, a sada je pokrenuta i zanimljiva akcija putem koje je omogućeno da ljubitelji vaterpola i navijači reprezentacije Srbije osvoje komplete ulaznica za sve utakmice Svetske lige.

Sve što je potrebno je da se zaprati instagram stranica Vaterpolo saveza Srbije i pošalje poruka podrške delfinima. Najoriganalnije poruke će biti štampane na majicama koje će vaterpolisti nositi pre utakmice, a kreatori poruka biće nagrađeni besplatnim ulaznicama.