Nova vest
Vaterpolo

Četvrtak, 13.06.2019.

13:10

"Na tribine za delfine" – VSS najoriginalnijima deli besplatne karte

Vaterpolo reprezentacija Srbije od srede se u kompletnom sastavu priprema za završni turnir Svetske lige koji se od 18. do 23. juna održava na SC Tašmajdan.

Izvor: PT

Autor: PT

Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Naši vaterpolisti pokušaće po 12. put da osvoje ovo takmičenje i na taj način obezbede plasman na Olimpijske igre u Tokiju 2020. godine.

Izabranike Dejana Savića na tom putu očekuje težak izazov, šest utakmica u isto toliko dana, pa će dodatna energija i podrška sa tribina možda biti presudni u nameri da ostvare cilj.

Vaterpolo savez Srbije je pre nekoliko nedelja pod sloganom "NA TRIBINE ZA DELFINE" krenuo u kampanju podrške vaterpolistima, a sada je pokrenuta i zanimljiva akcija putem koje je omogućeno da ljubitelji vaterpola i navijači reprezentacije Srbije osvoje komplete ulaznica za sve utakmice Svetske lige.

Sve što je potrebno je da se zaprati instagram stranica Vaterpolo saveza Srbije i pošalje poruka podrške delfinima. Najoriganalnije poruke će biti štampane na majicama koje će vaterpolisti nositi pre utakmice, a kreatori poruka biće nagrađeni besplatnim ulaznicama.

View this post on Instagram

Na tribine za Delfine 🇷🇸 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ako još uvek niste došli do karata, mi vas vodimo na finalni turnir Svetske lige. Sve što treba da uradite 👇 1⃣ Zapratite našu stranicu 2⃣ Napišete poruku podrške našim Delfinima ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Šest najkreativnijih poruka Vaterpolo savez Srbije nagradiæe paketom karata za sve utakmice finalnog turnira Svetske lige, a vaše poruke naæi æe se na majicama koje æe naši reprezentativci nositi pre utakmica! 💪🏼🤽 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Podrži Delfine na putu za Tokio! Vidimo se na Tašu! 🏆 #teamserbia #waterpolo #waterpoloserbia #FINAwaterpolo

A post shared by Vaterpolo savez Srbije (@waterpolo_serbia) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve