Kralj: Vikao sam 'Crnogorac sam', da bi znali koga su ubili

Golman vaterpolista Crvene zvezde Aleksandro Kralj pokazao je na konferenciji za medije ranu na nozi, koju mu je nožem naneo jedan od huligana u Splitu.

Izvor: B92, Tanjug
Podeli
Foto: FOTO TANJUG/ FILIP KRAINCANIC/ nr
Foto: FOTO TANJUG/ FILIP KRAINCANIC/ nr

* Vasić: Konobar nas čudno gledao; Maksimović: Niko nije hteo da pomogne

Kako je rekao, samo je pukom srećom sačuvao živu glavu jer se napadač okliznuo.

"Kada je konobar u kafiću gde smo seli video ispod jakne Zvezdin grb, prišao je i rekao kakav je to grb i preteći rekao bolje pokrij to. Mislio sam da je šala, potom smo prešli u drugi kafić i trenutku dok sam gledao u telefon prišli su momci sa strane. Krenuli su udarci, spala mi je jakna i ostao sam na sred rive u Zvezdinoj trenerci", ispričao je Kralj.

Kako je naveo, pokušava je samo da spase živu glavu.

* Čović: Split ne može da se poredi sa Tatonom, ovo je pokušaj linča

"Ostala su mi dva mobilna u kafiću, nije problem polomljen nos, koliko neke druge stvari... Imam ćerku od četiri meseca, ženu... Rekao sam da sam Crnogorac, branio se tim rečima u afektu, a u isto vreme govorio ko sam i šta sam da znaju ako me ubiju, koga su ubili. Trčao sam, kada sam video jednog da ide na mene nožem, na sreću okliznuo se i samo me zakačio po nozi. Kad sam shvatio da nemam izbora, jedino rešenje mi je bilo da skočim u vodu. Posle mi je i policija rekla da sam dobro uradio. Tada su krenuli da me gađaju kamenicama, vikali da skidam sve sa sebe. Najviše me zabolelo što su me posle vređali obični ljudi", naveo je vaterpolo golman.

On je odgovorio i kritičarima zbog toga što je rekao da je Crnogorac.

"Mislio sam na dete, ženu i samo sam hteo da se spasem", ispričao je Kralj.