Nova vest
Vaterpolo

Subota, 14.07.2018.

17:25

Savić: Sve prema planu; Rašović: Samo da počne

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije rekao je da ekipa jedva čeka početak Evropskog prvenstva, kao i da pripreme u Barseloni uoči takmičenja idu po planu.

Izvor: B92

Autor:B92

Savić: Sve prema planu; Rašović: Samo da počne
Foto: StarSport

"Za sada sve ide kako treba. Neke sitne stvari koje se događaju ne smetaju", kratko je rekao selektor Srbije koji po starom običaju neće puno biti na usluzi novinarima tokom prvenstva.

Srpski vaterpolisti su za spremili dva treninga u Barseloni. U jutarnjim satima Vladimir Pavlović je oko 20 minuta radio na fizičkoj pripremi, a potom je selektor Savić radio na tehnici i taktici za predstojeće utakmice.

Rumunija, prvi rival na prvenstvu u ponedeljak u 20:30 još nije predmet analize, ali nema sumnje da će u nedelju selektor sa svojim timom podrobno proučiti prvog rivala.

Ne zbog činjenica da puleni nekadašnjeg člana stručnog štaba Srbije Dejana Stanojevića mogu da iznenade, već zbog želje da se na kvalitetan način uđe u 33. Evropski šampionat.

"Samo da počne. Radili smo dobro, spremni smo za prvenstvo i nadamo se da ćemo daleko da doguramo", rekao je reprezentativac Viktor Rašović.

VSS navodi da bazen na Monžuiku prelepo izgleda. Španci su se, prvi je utisak, potrudili da organizuju na uspešan način prvenstvo. Neke zamerke će rešavati u hodu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve