Nova vest
Vaterpolo

Ponedeljak, 25.06.2018.

17:16

Filip Filipović dobio diplomatski pasoš Srbije

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić uručio je diplomatski pasoš vaterpolisti i ambasadoru dobre volje Filipu Filipoviću.

Izvor: B92

Autor:B92

Filip Filipović dobio diplomatski pasoš Srbije
Foto: Ministarstvo spoljnih poslova

Dačić je rekao da je uručivanje pasoša prilika da se država i na više nego simboličan način oduži sportistima koji godinama donose medalje Srbiji, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova.

"Nije diplomatski pasoš preduslov da naši trofejni sportisti budu ambasadori naše zemlje, oni su već svojim rezultatima i ponašanjem dokazali da su pravi ambasadori naše zemlje", rekao je Dačić.

Filipović je izrazio nadu da će država i dalje podržavati vaterpoliste, budući da je ovim činom država pokazala da ceni njihova dostignuća i kako predstavljaju zemlju u svetu, navodi se u saopštenju.

"Ovo je jedan zaista lep gest države i polaskan sam što sam dobio diplomatski pasoš. Želim da izrazim veliku zahvalnost ministru spoljnih poslova Ivicu Dačiću", rekao je Filipović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve