Ko treba da gazduje bazenom na Banjici? (ANKETA)

Prošla su skoro tri meseca otkako je Opština Voždovac oduzela Vaterpolo klubu Partizan pravo na korišćenje Sportskog centra Banjica, ali bura i dalje traje.

AKIzvor: B92 Srbija
Podeli

Partizan je 1992. godine odlukom Izvršnog odbora opštine Savki venac dobio pravo da upravlja bazenima na banjici, da bi tu odluku nezakonitom proglasio Apelacioni sud 2016.

Opština Voždovac je u međuvremenu počela proces preuzimanja SC Banjica, optuživši usput VK Partizan da je zapustio centar ostavivši ga u katastrofalnom stanju uz dug od 120 miliona dinara.

Partizan je demantovao ove optužbe istakavši da je sam održavao bazene, odbivši i ponudu opštine da klub besplatno koristi ustanovu, istakavši da je da "drakonske promene" nisu potrebne.

Voždovac je u međuvremenu dodelio Vaterpolo savezu Srbije besplatne termine za sve reprezentativne selekcije, nakon čega je predsednik VK Partizan, naš legendarni vaterpolista Aleksandar Šoštar istakao da se radi na tome da se klub potpuno ugasi jer je godinama "trn u oku".

Ko treba da gazuje bazenom na Banjici, ovim pitanjem bavimo se i u "Jutru sa Jovanom i Srđanom". A kakvo je Vaše mišljenje?

Vaterpolo