Nova vest
Vaterpolo

Sreda, 13.06.2018.

08:19

Može li da se ugasi Vaterpolo klub Partizan?

Posle izjave predsednika VK Partizan Aleksandra Šoštara da se radi na gašenju tog vaterpolo kluba, postavlja se pitanje da li je to sledeći scenario.

Izvor: B92

Autor:B92

Može li da se ugasi Vaterpolo klub Partizan?
Starsportphoto

Opština Voždovac je dodelila Vaterpolo savezu Srbije besplatne termine na bazenu Banjica za reprezentativne selekcije.

Odluka je objavljena u ponedeljak na konferenciji za novinare na kojoj su bili predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić, prvi čovek VSS, generalni sekretar Nemanja Marjan i direktor sportskog centra Dragan Životić.

Šoštar je izjavio da klub po pitanju bazena na Banjici vodi nekoliko sudskih sporova i da su postupci u toku, tako da stvar treba da miruje i da je sud taj koji treba da donese krajnje rešenje, a da će Partizan poštovati svaku odluku.

Upitan da li je razovarao sa Vanjom Udovičićem, Šoštar je rekao da je poslata informacija ministarstvu sporta, ali da su ovo "neke stvari koje prevazilaze sve okvire i da znaju tačno gde je i koja adresa".

Kao argument da je sve usmereno protiv Partizana naveo je to što iz tog kluba nijedan trener ne vodi neku mlađu nacionalnu selekciju, nema predstavnika u Stručnom savetu i Upravnom odboru VSS-a.

Ovim pitanjem bavimo se i u "Jutru sa Jovanom i Srđanom", a kakvo je Vaše mišljenje – može li da se ugasi VK Partizan?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

76 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve