Nova vest
Vaterpolo

Ponedeljak, 19.12.2011.

09:15

Kragujevac dobio olimpijski bazen

Kragujevac je u nedelju dobio zatvoreni olimpijski bazen, a čast da prvi uskoče u njega dobili su vaterpolo reprezentativci Srbije.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Bazen su svečano otvoroili ministarka omladine i sporta Snežana Samardžić Marković i gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović.

Vaterpolisti su povodom svečanog otvaranja između sebe odigrali revijalni meč posle subotnjeg okupljanja i početka priprema za Evropsko prvenstvo, koje će se od 16. do 29. januara održati u holandskom Ajndhovenu.

Olimpijski bazen je površine 5.700 kvadrata, a njegova izgradnja koštala je oko 500 miliona dinara, a sredstva su obezbedili grad Kragujevac i država u okviru projekta podrške domaćoj građevinskoj industriji.

Naši vaterpolosti su se dotakli i priče oko predstojećeg Evropskog prvenstva u Holandiji i poslali poruku mladima u Kragujevcu da se opredele za plivanje i vaterpolo i neće pogrešiti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve