Partizanu od Telekoma 1,2 miliona €

Kompanija Telekom Srbija zvanično je postala generalni sponzor Fudbalskog kluba Partizan.

Izvor: MN

Četvrtak, 19.03.2015.

14:18

Default images
Partizan.rs

Ugovor će važiti od prvog aprila ove, do 31. decembra 2016. godine, a fudbaleri Partizana će tokom tog perioda nositi logo Telekoma na dresovima.

Partizan će od Telekoma dobijati 6,7 miliona dinara mesečno, odnosno ukupno 140.700.000 do kraja ugovora, saopšteno je na konferenciji za novinare na stadionu u Humskoj.

Crno-beli generalnog sponzora nisu imali četiri i po godine, poslednja je bila Elektorprivreda Srbije, u sezoni kada je klub iz Humske igrao u Ligi šampiona.

Potpredsednik crno-belih Milorad Vučelić rekao je da da su pregovori trajali više nedelja i da je ovo "veliki dan za Partizan".
partizan.rs
"Ovo je veliki dan za Partizan. Ponosan sam što dva šampionska tima saradjuju. Oni su moćna firma i nama je velika čast što ćemo nositi njihov logo na dresu. Mi kao veliki klub uvek imamo orjentaciju ka Evropi, a siguran sam da je Telekom prava firma koja može da nam pomogne da u tome budemo još uspešniji", rekao je Vučelić.

Generalni direktor Telekoma Predrag Ćulibrk kazao je da je ta kompanija još jednom pokazala da podržava srpski sport.

"Ovim sponzorstvom smo još jednom kao firma potvrdili da podržavamo sport u Srbiji. Za nas je velika čast što će jedan ovako veliki
klub nositi naše ime na dresu
", kazao je Ćulibrk.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

240 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: