Voša: Hvala Mariću, uskoro zamena

Fudbalski klub Vojvodina saopštio je da je smenio dosadašnjeg trenera Zorana Marića i najavio da će "vrlo brzo pronaći" novog šefa stručnog štaba.

Izvor: B92, Beta

Ponedeljak, 16.03.2015.

16:06

Default images

Vojvodina je u saopštenju, objavljenom na sajtu kluba, navela da je odluka o prekidu saradnje sa Marićem doneta na sednici Upravnog odbora, a posle loših rezultata ekipe na početku prolećnog dela Superlige Srbije.

"Na sastanku, koji je održan danas pre treninga, odluka je saopštena igračima. UO će vrlo brzo pronaći novog trenera, a do njegovog izbora asistenti u stručnom štabu će nastaviti da vode treninge. U igri su dva domaća i dva strana trenera", navodi se u saopštenju.

"Zoranu Mariću vrata će uvek biti otvorena, on je deo kluba u kojem je i kao trener i kao igrač ostavio neizbrisiv trag", dodaje se u saopštenju Vojvodine.

Klub iz Novog Sada je u prva četiri kola prolećnog dela prvenstva odigrao nerešeno 0:0 sa OFK Beogradom, pobedio je Mladost (2:1) a potom je pretrpeo dva teška poraza od Crvene zvezde (0:3) i od Jagodine (1:4).

Vojvodina je posle 19. odigranih kola na četvrtom mestu na tabeli Superlige Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: