Saša Ilić: Sve je u našim rukama

Kapiten Partizana Saša Ilić istakao je da se timu više ne smeju dešavati kiksevi te da je i dalje sve u njihovim rukama u Jelen Superligi.

Izvor: B92, Beta

Ponedeljak, 02.03.2015.

12:39

Default images
foto: StarSport

Lider JSL je u prva dva prolećna kola JSL remizirao i dozvolio Crvenoj zvezdi da smanji zaostatak na četiri boda.

Fudbal se igra za bodove, a mi smo ih izgubili u prva dva kola. Sami smo krivi, ali zato je fudbal i zanimljiv. Međutim, mi više ne bismo smeli da ponavljamo kikeve i gubimo bodove", rekao je Ilić agenciji Beta.

Ilić je naveo da ti loši rezultati nisu stvorili dodatan pritisak na crno-bele, jer igrati u Partizanu znači da si uvek pod pritiskom.

"Pod pritiskom si, pa sve i da imaš 50 bodova prednosti. Da smo dobili te dve utakmice razlika bi bila veća, ali je i dalje sve u našim rukama, ima još 13 utakmica do kraja", rekao je Ilić.

Tim Partizana je u zimskom prelaznom roku pretpreo velike promene, a najveći udarac na crno-bele predstavlja odlazak Danka Lazovića i Petra Škuletića.

"Otišli su nam najbolji igrači, o čemu dovoljno govori broj golova koji su dali. Ostali smo bez igrača koji su izneli jesenji deo šampionata..Treba nam malo vremena, verujem da će sve da se 'namesti'", naveo je veteran.

Partizan u narednom, 18. kolu Super lige Srbije ide u goste Donjem Sremu.

"Moramo da vidimo gde smo grešili, moramo da počnemo da pobedjujemo. Znamo da nas i protiv Donjeg Srema čeka teška utakmica. Više i nema velike razlike između Partizna i Zvezde i ostalih timova i zato protiv Donjeg Srema moramo da budemo maksimalno koncentrisani i angažovani. Ne smemo da gubimo minute. Kad si u Partizanu moraš od početka utakmice da igraš dobro, jer kako vreme prolazi ekipa koja se brani je u većoj prednosti", rekao je kapiten Partizana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: