Vučić: Ataman dolazi u Srbiju

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će trener Galatasaraj Ergin Ataman prisustvovati utakmici sa Crvenom zvezdom u petak.

Izvor: B92

Utorak, 13.01.2015.

17:44

Default images

"Gospodin Ataman će ući u našu zemlju po molbi košarkaškog kluba Crvena zvezda. Oni imaju dogovor sa svojim navijačima da to prihvate", rekao je Vučić novinarima u Vladi.

On je kazao da je Turska "učinila sve što je mogla" i uhvatila ubicu navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića u Istanbulu, a da je sada na Srbiji da garantuje bezbednost prilikom naredne utakmice.

Ivković je ubijen u neredima ispred hale uoči novembarskog duela dva tima. Ataman je odmah posle meča nazvao pristalice crveno-belih "teroristima", nakon čega je Vučić rekao da trener više neće moći da uđe u Srbiju.

Prvi čovek Crvene zvezde Telekom Nebojša Čović rekao je u vestima na B92 da su preduzete sve mere da duel sa Galatasarajem u Evroligi prođe u najboljem redu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

155 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: