Metalac srušio i Cedevitu!

Košarkaši Metalca pobedili su Cedevitu sa 56:55, u dramatičnom duelu 17. kola regionalne ABA lige.

Izvor: B92

Nedelja, 11.01.2015.

18:43

Default images

Metalac je vodio tokom cele utakmice, ali je na kraju morao da strepi za trijumf protiv favorizovanih gostiju.

Cedevita je imala poslednji napad, Zubčić je imao otvorenu trojku za pobedu, ali ej promašio i usledilo je veliko slavlje domaćih igrača i navijača.

Metalac je tako ostvario osmu pobedu, dok je Cedevita pretrpela šesti poraz.

Ekipa Vladimira Đokića je od početka krenula sa odličnom igrom, a u drugoj deonici je potpuno zaustavila napad gostiju. Cedevita je ubacila samo 6 poena u drugom periodu, a prve je postigla tek u 19. minutu.

Metalac je na poluvremenu imao devet poena prednosti, ali Cedevita je uspela da se vrati u nastavku. Ukić je dva minuta pre kraja pogodio trojku za vođstvo Cedevite 53:52, ali uzvratio je Jošilo na isti način. Na kraju je odlučilo jedno slobodno bacanje Ljubičića, Cedevita je promašila svoj napad i to je bio kraj.

Malešević je bio sjajan sa 22 poena i 5 skokova, Jevtović je dodao 14 poena i 8 skokova u pobedničkoj ekipi. Na drugoj strani, samo je Pilepić sa 16 poena bio dvocifren.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

105 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: