Simeone: Utakmica kao nijedna druga

Trener fudbalera Atletiko Madrida Dijego Simeone rekao je da će predstojeći meč protiv Juventusa u Ligi šampiona biti "utakmica kao nijedna druga".

Izvor: ÐN

Ponedeljak, 08.12.2014.

23:19

Default images

Atletiko Madrid u utorak od 20.45 gostuje Juventusu u utakmici poslednjeg, šestog kola Grupe A Lige šampiona.

"Sutra je veoma važan meč. Igramo protiv velikog kluba koji ima sjajne igrače i to će biti utakmica kao nijedna druga. Sutra će se odlučivati o tome ko će biti prvi u grupi, a ko drugi, ko će proći... Ako Juventus izgubi on ne ide dalje", rekao je Simeone.

Šampion Španije ima 12 bodova i lider je Grupe A, Juventus je na drugom mestu sa devet bodova, Olimpijakos je treći sa šest, dok je Malme poslednji sa tri boda.

Ekipa Dijega Simeonea je u Madridu savladala Juventus sa 1:0 u drugom kolu Grupe A, a u tom meču u redovima "Stare dame" nije bilo Andree Pirla.

"Pirlo je fantastičan igrač. Moramo da obratimo veliku pažnju na njega. On je, takođe, sjajan kod prekida i moraćemo veoma pažljivo da ga pratimo", kazao je Simeone.

Atletiko Madrid je već osigurao plasman u narednu fazu takmičenja i biće prvi na tabeli ukoliko ne izgubi sa više od dva gola.

S druge strane, Juventus će obezbediti plasman u osminu finala i nerešenim rezultatom ili ako Olimpijakos izgubi od Malmea, a pobeda sa dva gola razlike protiv Atletika bi italijanskom timu donela prvo mesto u Grupi A.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: