Stanje Bjankija nepromenjeno

Stanje francuskog vozača Marusja F1 tima Žila Bjankija je nepromenjeno, potvrdio je njegov otac Filip.

Izvor: AK

Ponedeljak, 08.12.2014.

13:35

Default images

Bjanki je početkom oktobra doživeo tešku nesreću na Suzuki, mesec i po je bio u veštačkoj komi, a od 19. novembra oporavlja se u Univerzitetskoj bolnici u Nici.

"Žil je još uvek u stabilnom stanju. Potrebno je vremena i strpljenja. Žil je jak i mi pokušavamo da budemo jaki. Nosimo se s ovim kako znamo. Uz njega smo, nećemo odustati i dat ćemo mu svu našu energiju", izjavio je njegov otac.

Do teškog udesa u kojem je Bjanki zadobio teške povrede glave došlo je u teškim uslovima, po kiši, kada je izleteo sa staze i bočno udario u kran koji je iznosio bolid Adrijana Zutila, koji je prethodno izleteo.

Incident se desio u samom finišu trke, a zbog njega je istaknuta crvena zastavica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

23 h

Podeli: