Pele na intenzivnoj nezi

Fudbalska legenda Pele prebačen je na odeljenje intenzivne nege u bolnici u Sao Paulu, jer mu se "stanje pogoršalo", javljaju svetski mediji.

Izvor: B92

Četvrtak, 27.11.2014.

17:20

Default images

Pele (74) je prebačen u bolnicu u ponedeljak zbog urinarne infekcije, samo dve nedelje nakon što je operisan zbog problema sa kamenjem u bubrezima.

Pele je otpušten iz bolnice samo tri dana nakon operacije i pretpostavljalo se da se dobro oporavlja.

Ipak, kada je ponovo dovezen u bolnicu, zvaničnici su se oglasili samo kratkim saopštenjem, potvrdivši da je primljen, ali bez detalja o njegovom stanju.

Njegov portparol Žose Rornos Rodriges je istakao da je Pele "potpuno u redu", da mu život nije ugrožen, ali je prebačen u drugi deo bolnice zbog velikog broja posetilaca.

"Postalo mu je neprijatno zbog dolaska tolikog broja ljudi, sada je mnogo bolje", rekao je Rodriges.

Pele je jedan od najboljih fudbalera svih vremena, trostruki je osvajač Svetskog prvenstva i najbolji igrač 20. veka po izboru FIFA.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: