Poćetino: Važno je da pobedimo

Menadžer Totenhema Maurisio Poćetino naglasio je važnost meča sa Partizanom kako bi tim podigao samopouzdanje za Premijer ligu.

Izvor: AK

Sreda, 26.11.2014.

17:53

Default images

Totenhem igra mnogo bolje u Ligi Evrope nego u Premijer ligi, a Argentinac veruje da je razlog opušteniji pristup njegovih igrača.

"Možda tu osećamo veću slobodu nego u Premijer ligi. Drugačije je takmičenje, imamo više samopouzdanja u LE, igramo i slobodnije pokazujemo šta znamo", rekao je Poćetino.

Totenhem ima po dve pobede i remija u LE, na korak je od druge faze, dok je u Premijer ligi tek deseti sa tri poraza u poslednjih pet kola.

"Važno je da odigramo dobro sutra (četvrtak) na Vajt Hart Lejnu, da napravimo dobar posao, da pobedimo. Važno je da pobedimo i isto tako odigramo u nedelju protiv Evertona. Moramo pronaći rešenje za Premijer ligu, ali nam je i Liga Evrope važno takmičenje", istakao je Poćetino.

Totenhem će u četvrtak od 21:05 dočekati Partizan na Vajt Hart Lejnu, u petom kolu Lige Evrope. U prvom međusobnom duelu u Beogradu nije bilo golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: