Nadal: Apsurdne polemike selektorke

Španski teniser Rafael Nadal kritikovao je selektorku Dejvis kup tima Španije Galu Leon zbog vođenja, kako kaže, apsurdne polemike.

Izvor: JT

Utorak, 18.11.2014.

17:27

Default images

Nadal se oglasio povodom debate oko toga da li žena može da bude trener teniserima, koja traje još od imenovanja Leonove.

Leonova je u septembru postavljena na mesto selektora i prva je žena u istoriji španskog tenisa koja vodi muški tim i od tada je isticala da neće imati nikakav problem da radi sa muškarcima.

Prvi kritičar tog izbora bio je stric prvog reketa Španije Toni Nadal koji je doveo u pitanje kompetentnost Leonove.

Čudno mi je da Leonova kao selektorka Dejvis kup tima umesto da radi na harmoniji i jedinstvu među igracima i u samoj Federaciji predvodi debatu koja je po meni lažna i apsurdna”, rekao je Rafael Nadal.

Komentare Tonija Nadala neki političari i mediji smatraju muškim šovinizmom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: