Novak sa Nišikorijem za finale

Najbolji teniser sveta Novak Đoković od 15 časova igra polufinale završnog Mastersa sezone u Londonu sa Japancem Keijem Nišikorijem.

Izvor: JT

Subota, 15.11.2014.

08:38

Default images

Đoković je u petak zahvaljujući trijumfu nad Tomašom Berdihom obezbedio prvo mesto na ATP listi na kraju godine, a tokom vikenda nastavlja odbranu titule u „O2 areni“.

Novaku i Nišikoriju će to biti peti međusobni susret, a trenutno je 2-2 u pobedama.

Očigledno je da je ova sezona za Keija najbolja u njegovoj karijeri. On je među petoricom najboljih na svetu i igra odličan tenis. Definitivno je jedan od najbržih igrača i zaslužio je polufinale na svom debiju u Londonu“, istakao je Đoković.

Đoković je slavio sa 6:2, 6:3 u njihovom poslednjem duelu, pre dve nedelje na Mastersu u Parizu, ali je Nišikori prethodno eliminisao srpskog tenisera na US Openu u četiri seta.

U Parizu sam očekivao mnogo teži meč, to je sigurno. Ali, opet, uslovi igranja u dvorani i napolju, u kojima sam izgubio od njega na US Openu, potpuno su drugačiji. Veoma samouvereno igram, isto kao i on. Zbog toga će biti to dobra, vrhunska teniska predstava“, naglasio je Đoković.

U drugom polufinalu, od 21 čas, sastaju se Švajcarci Rodžer Federer i Stanislas Vavrinka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: