Krstic i Vujanic za B92: Ostajemo u Partizanu

Izvor: B92

Četvrtak, 27.06.2002.

16:02

Default images

Najbolje rangirani Jugosloven na draftu, Nenad Krstic, najavio je za B92 kako ce i narednu sezonu provesti u Partizanu i izrazio zadovoljstvo rezultatima iz Njujorka:

"Prezadovoljan sam pozicijom sa koje sam izabran, s obzirom da nisam bio na draft kampovima. Mislim da je veliki uspeh za mene sto sam izabran u prvoj rundi, bez prethodnog odlaska u SAD. Zadovoljan sam i klubom i mojom pozicijom na draftu, medjutim ja ne zelim ove sezone da idem u NBA. Moj klub je uvek bio korektan prema meni, pogotovo Divac i Dule Vujosevic, koji su mi dali maksimalnu podrsku. Sigurno je da cu jos ovu sezonu ostati u Partizanu, jer ne zelim tamo da odem kao poluigrac", rekao nam je Krstic.
U slicnom tonu je i izjava Milosa Vujanica:

"Prezadovoljan sam time sto sam kao 36. pik izabran od strane Njujorka, iako nisam ove godine hteo da se prijavim za draft. Medjutim, Njujork je samo na osnovu kaseta, bez mojih treninga tamo, izabrao mene. Moji planovi jesu vezani za NBA, ali ne ove godine, posto planiram da sezonu provedem u Partizanu. Sto se NBA karijere tice, o tome cu razmisljati u narednom periodu, zajedno sa mojim menadzerom", rekao je za B92, Milos Vujanic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: