DV: Sudija nije kriv za poraz

Trener Partizana Duško Vujošević čestitao je ekipi Krke na, kako je rekao, zasluženoj pobedi.

Izvor: B92

Sreda, 08.10.2014.

22:34

Default images

Slovenački tim slavio je prvi put u istoriji u Pioniru sa 68:64 u okviru 2. kola regionalne ABA lige.

Trener crno-belih istakao je da njegov tim nije oprezno ušao u ovaj meč i dodao da odbrana nije zaustavila plejmejkera Krke Malkolma Armsteda.

„Čestitam Krki na zasluženoj pobedi. Znali su sve vreme šta rade i mi smo to znali da će tako da bude. Nismo odbrabom reagovali na njihog plejmejkera, ispustili smo deset razlike. Ekipa Partizana je takva kakva je, svaka pobeda jeuspeh. Borbenost danas nije bila ekstraordinarna, to sto u jednoj četvrtini nismo izašli iz bonusa govori da borbenost i agresivnost nisu bili na nivou. Morali smo da odigramo čvršće, nismo dovoljno oprezno ušli i onda je došlo do panike“, rekao je Vujošević, a zatim se osvrnuo i na pisanje dnevnog lista Blic od srede.

„Pretpostavljam od koga potiče ta informacija - od malog čoveka s velikom torbom. Ne znam ko bi drugi imao interes da se to pusti ma dan ove utakmice. Murić je dobio avansno dve plate i niko ove sezone više nije dobio platu. Ako su neke pare i date sigurno nisu toliko, bar nisu prvom timu. Ne znam ko potura sve te priče, te pare nisu dosle do prvog tima. Je l to neko finansira puč protiv mene?“

Vujošević je rekao i da će Luka Bogdanović najverovatnije zaigrati od narednog kola za crno-bele.

„Verovatno će Luka biti u timu u Zagrebu ako admistracija reši sve na vreme. Imaće otvoren ugovor.“

Trener crno-belih isključen je krajem treće deonice, a rekao je da sudija nije klrivac za poraz.

„To je bi bila naknadna pamet. Okrenuo mi je leđa i nešto govorio, ja sam ga uhvatio za ruku da bi se okrenuo. Ali sudija nije krivac za večerašnji Partizanov poraz.“

Partizan već za tri dana čeka duel u Zagrebu protiv Cedevite.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

100 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: