Cvetković srušio Zadar u Skoplju

Košarkaši MZT Skoplja došli su do prve pobede ove sezone u ABA ligi, pošto su u okviru drugo kola slavili protiv Zadra sa 72:58.

Izvor: JT

Utorak, 07.10.2014.

22:02

Default images

Izabranici Zmaga Sagadina su u prvom kolu izgubili na gostovanju Mega Vizuri sa 103:95, dok je Zadar tako pretrpeo prvi poraz, posle trijumfa nad Igokeom na otvaranju sezone.

Domaći tim je krenuo agresivno od početka meča, a to se videlo i po rezultatu. MZT je prvi period dobio sa 23:9, a iako su gosti pokušavali u nekoliko navrata da se vrate, skopski tim nije dozvolio preokret.

Junak pobede MZT Skoplja bio je Aleksandar Cvetković, koji je upisao 16 poena, četiri skoka i tri asistencije za indeks korisnosti 25. Ivan Marinković je dodao 13 poena i osam skokova, a Giorgi Cincadze isti broj poena, uz pet skokova i četiri ukradene lopte.

Na drugoj strani, Josip Sobin je imao 12 poena i deset skokova, dok su po deset poena dodali Domagoj Bošnjak i Ive Ivanov.

MZT i Zadar sada imaju skor od po jedne pobede i poraza, a u narednom kolu ih očekuju susreti protiv Budućnosti, odnosno Levskog.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: