Lalatović: Nismo imali sreće

Trener Crvene zvezde ocenio je da njegov tim nije imao sreće u utakmici protiv Voždovca (2:2) i da zato nije pobedio.

Izvor:

Subota, 04.10.2014.

21:08

Default images

"Smatram da smo mogli više. Želeli smo, napadali, stvarali šanse, ali nismo imali sreće u završnici. Ovaj rezultat nam remeti planove, ali ima još mnogo da se igra, i biće još mnogo kikseva na sve strane u prvenstvu", rekao je Lalatović.

Zvezda je kod kuće dva puta gubila od Voždovca, ali je na kraju odigrala 2:2, sa ekipom koja je do ovog kola bila poslednja na tabeli.

"Ne mogu da budem zadovoljan, pre svega zbog načina na koji smo primali golove. Moramo da se stabilizujemo, jer ću zbog reprezentativnih obaveza imati celu ekipu na raspolaganju tek dva dana pred 'večiti' derbi u sledećem kolu", rekao je Lalatović.

Trener Voždovca Zoran Milinković kazao je da će njegov tim tek na proleće pokazati koliko vredi.

"Ekipa je pravljena u hodu, igrači su dolazili jedan za drugim i tek ćemo na proleće biti u pravoj formi. Zvezda je dominirala, ali moji momci su 'poginuli', odigrali muški i zaslužili ovaj veoma važan bod u teškoj utakmici", rekao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

87 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: