Rodžers: Velika pobeda za nas

Menadžer Liverpula Brendan Rodžers prezadovoljan je pobedom nad VBA 2:1 u subotu.

Izvor: AK

Subota, 04.10.2014.

19:31

Default images

"Crveni" su posle tri utakmice bez pobede konačno osvojili tri boda u Premijer ligi.

"Morali smo da pokažemo karakter, igrači su sjajno reagovali, a mnogo nam je pomogla i publika, koja je shvatila šta nam je potrebno. Ovo je velika pobeda za nas", rekao je Rodžers.

Liverpul je pre nekoliko nedelja sjajnom pobedom nad Totenhemom najavio velike domete, ali je potom usledio veliki pad u igri.

"Potencijal smo pokazali protiv Totenhema (3:0), a kada nam se vrate poređeni igrači (Danijel Staridž, Džo Alen) bićemo još bolji. Bilo je teško jer smo tokom leta ostali bez vrhunskog napadača, kojem smo morali da pronađemo zamenu. Bićemo bolji kako prolazi vreme", istakao je Rodžers.

Posle sedam kola Premijer lige Liverpul ima deset bodova, šest manje uz utakmicu više od lidera Čelsija koji u nedelju igra gradski derbi sa Arsenalom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: